Klinkmann 90-v - Klinkmann

Digitaalisen automaation ja sähkönjakelun ratkaisut, monipuoliset palvelut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähkönjakelun ratkaisutoimittaja. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa.

Osaamisaluettamme ovat mm. kone- ja laiteohjaukset, digitalisoidun tuotannon ohjelmistot, automaation tietoverkot/tietosuoja ml. teollinen internet, tuotantoautomaatio, sähkökeskusten tekniikka sekä erilaiset energiasovellukset. Toimitamme ja tuemme maailman johtavien alan valmistajien tuotteita. Vahva tekninen palveluryhmämme varmistaa oikean sovelluksen, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan ylläpidon.

Klinkmann Oy

Fonseenintie 3
P.O. Box 38
00371 Helsinki, Finland
Katso reittiohjeet

Puh: +358 9 540 4940
Email: info@klinkmann.fi

Organisaatio

Klinkmannilla on yli 200 alan ammattilaista ja teknistä asiantuntijaa Suomessa, Baltian maissa, Venäjällä ja muissa CIS-maissa. Omat varastomme ja asiakaspalvelukeskuksemme varmistavat nopean palvelun ja toimitukset. Klinkmann Competence Center auttaa uusien teknisten ratkaisujen kehityksessä ja pilotoinnissa. Finn Electric on osa Klinkmann yritysryhmää: www.finnelectric.fi

Fegime - Klinkmann

Historia, Visio ja Strategia

Klinkmann on suomalainen vuonna 1926 perustettu vahva yksityinen perheyritys. Katso ja kuuntele video Klinkmannin taustasta ja toiminnasta sekä toimitusjohtajan kommentit yrityksen tavoitteista.