Studio 5000 Logix Designer Perusteet

Lähiopetus ja verkkokoulutus: Studio 5000 Logix Designer Perusteet

Koulutusaika:  1 päivä
Koulutusaika:
9.00-15.45
Kurssihinta: 750 € alv 0% remote
Kurssikieli: englanti

Laitevaatimus: Kurssi järjestetään kouluttajavetoisena virtuaalikurssina etäyhteyden avulla. Vaihtoehtoisesti kurssille voi osallistua myös luokkahuoneessa Klinkmannin toimistolla. Kurssille osallistuvalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Rockwell Automationin laitteista tai ohjelmista. Kurssi sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoituksia.

Luokkahuoneessa kurssille osallistuva voi käyttää koulutuksessa omaa tietokonettaan. Tietokoneelle tulee olla asennettu HTML5 yhteensopiva selain. Suositeltu selain on Google Chrome. Muita ohjelmia ei tarvita. Jos omaa tietokonetta ei ole mahdollista käyttää, myös kurssin järjestäjältä saa lainaksi tietokoneen.

Etänä kurssille osallistuva tarvitsee oman tietokoneen, riittävän nopean internet-yhteyden sekä internet-selaimen, jossa on HTML5-tuki. Suositeltu selain on Google Chrome. Etäosallistujille toinen näyttö ja kuulokemikrofoni ovat suositeltuja lisälaitteita, mutta eivät pakollisia.

Kiinnostaako asiakaskohtainen koulutustilaisuus? Ota yhteyttä info@klinkmann.fi.

Kurssikuvaus

Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistuja Studio 5000 -ohjelmointiympäristöön ja sen perusomianisuuksiin. Kurssilla opetellaan projektin luomisen, laitteiden hallinnan ja ohjelmoinnin perusteet. Kurssia suositellaan kaikille Rockwell Automation Studio 5000 -ohjelmistoa käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

Klinkmann koulutusten peruminen

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Liity tästä

Tänään