Studio 5000 Basic

Verkkokoulutus: Studio 5000 Basic

Koulutusaika: 1 päivä
Kellonaika:
9.00-16.00
Hinta: 750 € (alv 0%)
Opetuskieli: Englanti
Koulutusmateriaali: Englanti
Laitevaatimukset: Koulutus järjestetään kouluttajavetoisena virtuaalikoulutuksena etäyhteyden avulla. Vaihtoehtoisesti koulutukseen voi osallistua myös luokkahuoneessa Klinkmannin toimistolla.

Luokkahuoneessa koulukseen osallistuva voi käyttää koulutuksessa omaa tietokonettaan. Tietokoneelle tulee olla asennettu HTML5 yhteensopiva selain. Suositeltu selain on Google Chrome. Muita ohjelmia ei tarvita. Jos omaa tietokonetta ei ole mahdollista käyttää, myös koulutuksen järjestäjältä saa lainaksi tietokoneen.

Etänä koulutukseen osallistuva tarvitsee oman tietokoneen, riittävän nopean internet-yhteyden sekä internet-selaimen, jossa on HTML5-tuki. Suositeltu selain on Google Chrome. Etäosallistujille toinen näyttö ja kuulokemikrofoni ovat suositeltuja lisälaitteita, mutta eivät pakollisia.

Koulutusohjelma

Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistuja Studio 5000 -ohjelmointiympäristöön ja sen perusomianisuuksiin. Koulutuksessa opetellaan projektin luomisen, laitteiden hallinnan ja ohjelmoinnin perusteet. Koulutusta suositellaan kaikille Rockwell Automation Studio 5000 -ohjelmistoa käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

Koulutukseen osallistuvalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Rockwell Automationin laitteista tai ohjelmista. Kurssi sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoituksia.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Peruutukset

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen koulutuksen alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan koulutukseen, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutusmaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen