PowerFlex 525 Introduction

Verkkokoulutus: PowerFlex 525 Introduction

Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistuja PowerFlex 525 käyttöönottoon Connected Component Workbench ja Studio 5000 ohjelmistoilla. 

Kurssilla opetellaan tarvittavat toimenpiteet taajuusmuuttajan käyttöönottoon ja projektiin lisäämiseen. Kurssia suositellaan kaikille Rockwell Automation Studio 5000 -ohjelmistoa käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

Kurssille osallistuvalla olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta Studio 5000 ohjelmistosta. Kurssi sisältää teoriaosuuden sekä käytännön harjoituksia.

Koulutusaika: 9.00-12.00
Hinta: 500 € (alv 0%) 
Opetuskieli: Englanti
Koulutusmateriaali: Englanti

Laitevaatimukset:
Kurssi järjestetään kouluttajavetoisena kurssina hybriditoteutuksena, jolloin osallistujat voivat osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä. 

Etäyhteydellä osallistuvat tarvitsevat tietokoneen, riittävän nopean internet-yhteyden sekä internet-selaimen, jossa on HTML5-tuki. Suositeltu selain on Google Chrome. Toinen näyttö ja kuulokemikrofoni ovat suositeltuja lisälaitteita, mutta eivät pakollisia.

Liity tästä

Klinkmann koulutusten peruminen

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.