FactoryTalk View Machine Edition HMI

Verkkokoulutus: FactoryTalk View Machine Edition HMI

Koulutusaika: 1 päivä
Kellonaika:
9.00-16.00
Hinta: 750 € (alv 0%)
Opetuskieli: Englanti
Koulutusmateriaali: Englanti
Laitevaatimukset: Ei
Ohjelmistovaatimukset: Ei

Kiinnostaako asiakaskohtainen koulutustilaisuus? Ota yhteyttä info@klinkmann.fi.

Koulutusohjelma

Tämä koulutus opettaa perusteet FactoryTalk View Studio -ohjelman käytöstä. Koulutuksessa muokataan valmista FactoryTalk Vew Machine Edition -sovellusta ja samalla tutustutaan ohjelman perustoimintoihin. Koulutuksessa käydään läpi myös, kuinka voi tehokkaasti käyttää uudelleen aiemmin luotua sisältöä toisesta näyttösovelluksesta. Koulutuksessa opetellaan luomaan kommunikointiyhteys näytön ja logiikan välille. Koulutusta suositellaan kaikille FactoryTalk View Studio Machine Edition -sovellusta käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Peruutukset

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen koulutuksen alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan koulutukseen, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutusmaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen