Unitronics Vision

Unitronics Vision-sarjan kustannustehokkaat ohjauslaitteet 3,5-12,1” näytöillä – koko automaatio yhdellä laitteella

Lokakuu 1, 2020 klo 10:00 (EET), Ilmoittaudu webinaariin

Webinaarissamme tutustutaan Unitronics Vision-sarjan laajaan valikoimaan eri kokoisia käyttöliittymiä alkaen suosituista 3,5 tuumaisista V350-laitteista päätyen suurella 12” näytöllä varustettuun V1210 ohjaimeen, joka soveltuu erityisesti edistyneisiin kone-ja automaatioprojekteihin tuoden näyttävyyttä ja vaikuttavuutta hallintaan.

Vision 1210 on oikea valinta ohjaimeksi, kun tarvitaan laadukkaita graafisia käyttöliittymiä niin koneohjauksissa kuin kiinteistöautomaatiossakin.

Monipuoliset laajennettavuusominaisuudet takaavat 1000 I/O pisteen liitettävyyden ja suorituskykyinen prosessori mahdollistaa nopean ja täsmällisen ohjelman kierron. 32MB muistiin mahtuvat näyttävät korkearesoluutioiset kuvat. Koteloituna Vision 1210 täyttää IP66 tiiveysluokan haastavemmissakin olosuhteissa ollen näin pölytiivis ja vesisuihkulta suojattu.

Uutta! Perehdymme myös lyhyesti Visilogic ohjelmointi ohjelmiston uusiin ominaisuuksiin ja Vision tuoteperheen skaalaantuvuuteen. Lisäksi saat nopean vilauksen Visionin pikkuveljestä Sambasta sekä laitteissa oleviin verkko- ja etäyhteyksiin.

Puhuja: Amit Kimia
Kesto: 60 min.
Kieli: Englanti

Miksi osallistua webinaariin?

  • Webinaarin jälkeen tunnet Unitronics Vision-sarjan tuotteet ja tiedät miten hyödyntää niitä edistyneissä kone- ja automaatioprojekteissa
  • Sinulla on perustietoa Vision-sarjan tuotteiden ohjelmoinnista, liitettävyydestä ja laajennettavuudesta
  • Osaat valita projektiisi sopivan tuotteen Unitronics tuoteperheestä – saat tietoa erilaisista tehdyistä asiakaskohteista

Unitronics ohjauslaitteet tarjoavat samassa paketissa ohjaukset, näytön, IO-piirit ja tiedonsiirron – kustannustehokkaasti.