Tervetuloa Sähkö-, Tele-, AV- ja Valo -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020

Tervetuloa Sähkö-, Tele-, AV- ja Valo -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020

Tule tapaamaan meitä sähköalan merkittävimpään ammattilaistapahtumaan sähkömessuille, osastolle C 305, sekä verkostoitumaan muiden alan toimijoiden ja vaikuttajien kanssa. Messuilta saat viimeisimmät tiedot sähköalaa koskevista uutuuksista.

Klinkmann ja Finn Electric ovat osastolla C 305 ja sieltä löytyvät myös päämiehemme: Chint, Jean Müller, Dehn, Finder, Entrelec, SES Sterling, Hoffmann ja monia muita. Tervetuloa!

Messuille voit ennakkoilmoittautua veloituksetta käyttämällä kutsukoodiamme: QVQMDD

 

Ilmoittaudu lounassseminaariin TO 6.2. klo 10.30-13.00

Puhujina Bernhard Stadlmann Dehn, Tuomas Juvonen Jean Müller ja Juho Komulainen Klinkmann Oy. 

Seminaari järjestetään Jyväskylän Paviljongin toisessa kerroksessa, seminaaritilassa Alvar. Katso seminaaritilojen sijainti tästä.

10.30-11.00 Aamukahvi

11.00-11.20 Ylijännite- ja salamasuojaus älykkäissä uusissa sähköasennuksissa – automaatio, e-mobility-, energiavarasto ja älykkäät sähköverkot – Bernhard Stadlmann, Dehn. Puheenvuoro pidetään englanniksi.

11.20-11.40 Uudet digitaaliset jonovarokekytkimet – ennakoiva kunnossapito ja tarkka vikapaikannus sekä helppo keskitetty etävalvonta. Uuden sukupolven kytkimet parantavat käytettävyyttä, säästävät käyttökuluja ja ovat nopeita asentaa – Tuomas Juvonen, Jean Müller

11.40-12.00 Eldon asennuskaapit ja kotelot, edullinen vakioratkaisu ulko- ja sisäkäyttöön – Eldon on nyt osa nVent Hoffman konsernia, maailman johtavaa asennuskaappien valmistajaa. Asiakasmääritettävillä vakioratkaisuilla toteutat eri asennuskohteet nopeasti ja edullisesti kohteen mukaan – Juho Komulainen, Klinkmann Oy

12.00-13.00 Lounas seminaaritilassa

Tervetuloa myös järjestämäämme Tietoiskuun 6.2. klo 14.30, jossa puhujana Bernhard Stadlmann Dehnilta, tilassa Voltti, B-halli.

Ilmoittaudu seminaariin täyttämällä alla olevat tiedot huolellisesti