Tervetuloa vuoden suurimpaan automaatio -tapahtumaan, jonka järjestää Rockwell Automation yhdessä partnereidensa kanssa.

Rekisteröityminen Rockwell Automationin tämän vuoden Automation Fair® -messuille on avattu. Automation Fair® järjestetään 28:nnen kerran, tänä vuonna Chicagossa Illinoisissa 20.-21.11.2019.

Ilmoittaudu tilaisuuteen Rockwell Automationin verkkosivuilla ja tule kanssamme vuoden suurimpaan teollisuusautomaatiotapahtumaan.

VERKOSTOIDU, KOE, OPI

Automation Fair® on teollisuusautomaatiotapahtuma, joka tarjoaa mittaamattoman määrän tietoa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.
Tapahtumassa pääset työskentelemään tuote-, teknologia-, sovellus- ja teollisuusasiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat sinua ratkaisemaan haasteita, joita kohtaat työssäsi.

Yli 150 näyttelyä sekä 400 tuntia koulutusta tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden kuulla lisää uusimmista ja innovatiivisimmista teknologioista sekä alan trendeistä
  • Vahvistaa asiantuntemusta ja osaamistasi
  • Muuttaa yrityksesi toimintatapoja

Lähde Automation Fair® -messuille Klinkmannin kanssa

Klinkmann järjestää ryhmämatkan Automation Fair -tapahtumaan. Matka on maksullinen 1900 € / osallistuja, mutta se sisältää lennot, majoituksen, ruokailut sekä itse messutapahtuman. Jos kiinnostuit mahdollisuudesta osallistua ryhmämatkaan, niin täytä alla olevan lomakkeen tiedot, olemme sinuun yhteydessä matkan ajankohdan ja kustannusten osalta.

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.