Rockwell Automation

Rockwell Automationin SMART MACHINES -seminaari,
Tampere 20.3.2019, Helsinki 21.3.2019

Rockwell Automation on maailman johtava teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmiin erikoistunut konserni. Klinkmann on konsernin virallinen jälleenmyyjä, joka yhteistyössä Rockwell Automationin kanssa tarjoaa työkalut, palvelut ja ratkaisut tuotantolaitosten, OEM-valmistajien ja Integraattoreiden digitaalisaation haasteisiin.

Rockwell Automationin älykkäät ja skaalautuvat ratkaisut integroituna Ethernet pohjaiseen väyläteknologiaan auttavat asiakkaitamme ylittämään heidän tuotanto-odotukset.

Pyritkö maksimoimaan automaatioinvestointiesi tuoton toimittamalla täysin integroituja IT/OT ratkaisuja tuotantoosi, asiakkaallesi, useille teollisuudenaloille tai moniin sovelluksiin? Silloin seminaarimme on juuri sinua varten.

Tapahtumiin on vapaa pääsy. Se alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 14:00. Ilmoittautumisaika päättyy 15.3.2019.

20.3.2019 Tampere, Scandic Tampere City, Hämeenkatu 1
21.3.2019 Helsinki, Fonseenintie 3, 00370 Helsinki

Tilaisuudet alkavat kahvihetkellä ja päättyvät lounastarjoiluun.

Seminaarin pääaiheet ovat:

Metso, yhteistyössä Rockwell Automationin kanssa

Tuotantolaitosten välinen kilpailu kiristyy kiristymistään, joka edellyttää älykkääseen tuotantoon ja ennakoiva kunnossapitoon panostamista.

Tuotannon digitalisaatio vaatii yhteystyötä kone- ja laitevalmistajien (OEM) ja tuotantolaitoksen omistajan kesken, sekä lisäksi platformin joka mahdollistaa tuotannon digitalisoinnin.

Tuotantolaitoksen omistaja: tule katsomaan ja kuulemaan, kuinka Metso ja Rockwell Automation yhdessä auttavat tuotantolaitoksia kehittämään digitalisaatiotaan ja keksimään ideoita tuotannon digitalisoimiseksi.

Puhuja: Henri Putto, Automation&Software-liiketoiminnan johtaja Pohjoismaissa, Rockwell Automation

Rockwell Automation Smart Machines

Koneiden ja laitteiden valmistaja: ota selvää, kuinka voit tuottaa enemmän arvoa asiakkaallesi Rockwell Automationin Smart Machines -ratkaisuilla. Yksittäisten koneiden älykkyys on tuotannon digitalisaation palapelin olennainen osa.

Smart Machines on paljon muutakin kuin datan keräämistä pilveen. Rockwell Automation tarjoaa älykkäitä antureita, älykästä turvallisuutta ja älykkäitä moottorinohjausratkaisuja.

OEM-valmistajat ja Smart Machines -foorumi 2018 Automation Fair® -tapahtumassa esittelivät toteutettuja referenssejä siitä, kuinka muut yritykset ovat parantaneet tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan ottamalla käyttöön uusimpia OEM-teollisuudelle kehitettyjä automaatioteknologioita ja sovelluksia.

Puhuja: Kristoffer Nordström, Commercial Engineer, Rockwell Automation

Rockwell Automationin servokäytöt / Kinetix

Servokäytöt ja niiden integroidut liikeohjaukset EtherNet/IP väylän kautta mahdollistavat kone- ja laitevalmistajalle rajattomat mahdollisuudet kustomoida koneidensa tuottavuuden.

Allen-Bradleyn servokäytöillä lyhennät käyttöönottoaikaa ja parannat koneiden suorituskykyä. Ne tarjoavat helppoutta, tehoa ja tilansäästöä, joita tarvitsette saadaksenne koneenne käyntiin nopeammin.

Allen-Bradley servokäytöissä turvasignaali kulkee EtherNet/IP-väylän kautta eikä erillisiä turvarele johdotuksia vaadita. Integroitu turvaohjaus väylän kautta mahdollistaa joustavat turvalaite muutokset fyysisiin kytkentöihin puuttumatta.

Puhuja ja esittelijä: Harri Granö, Solutions architect, Klinkmann Oy

Rockwell Automationin ilmaiset työkalut

Rockwell Automation tarjoaa monia tuotteenvalinta- ja konfigurointityökaluja, jotka helpottavat oikeiden tuotteiden valintaa ja konfigurointia. Nämä työkalut ovat saatavana myös verkon kautta, joten saat informaation käyttöösi niin toimistosta kuin tehdassalistakin käsin.

Puhuja: Kristoffer Nordström, Commercial Engineer, Rockwell Automation

Anna meidän auttaa teitä parantamaan kilpailukykyänne ja ottamaan johtava asema alallanne ja sovelluksissanne.

Ilmoittaudu nyt!