Лахта-центр

Klinkmannin Wonderware automaatioratkaisu Euroopan korkeimpaan rakennukseen – Lakhta Centreen

Euroopan korkein rakennus Lakhta Centre on 462 metriä korkea pilvenpiirtäjä Pietarissa, Venäjällä. Sen pinta-ala on huimat 400.000 neliötä ja jättimäisestä rakennuksesta löytyy yhteensä 62 hissiä. Lakhta Centre on Gazprom -ryhmän tuleva pääkonttori. Klinkmann on toimittanut rakennuksen Wonderware -pohjaisen automaatioratkaisun.

Lakhta Centren mittavaa tekniikkaa on yhdistämässä Wonderwaren System Platform ohjelmistoalusta, jolle rakennettu automaatioratkaisu hoitaa Euroopan suurimman rakennuksen valvonnan ja raportoinnin tehokkaasti ja hallitusti.

Tulevaisuutta silmällä pitäen automaatioratkaisu on rakennettu huomioiden järjestelmien mahdollinen laajennettavuus ja rakennuksen energiatehokkuus sekä laajan tekniikan mahdollisimman kokonaisvaltainen ylläpito.

Ota meihin yhteyttä

 

Mikä on Wonderwaren System Platform ja mitä Wonderwarella on tarjota sinulle?

System Platofrm on skaalautuva alusta, joka yhdistää yrityksen eri prosessit: prosessin seurannan, valvomo- ja ohjausjärjestelmät, sekä IIoT -sovellukset.

System Platform tarjoaa standardeihin perustuvan alustan, joka yhdistää ihmiset, prosessit ja prosessilaitteet ja mahdollistaa jatkuvan tuotannon parantamisen ja reaaliaikaiseen tietoon perustuvan päätöksenteon.

Ota meihin yhteyttä

Kysy Wonderware automaatioratkaisuistamme tuotannonohjaukseen, integraatioon, valvontaan ja raportointiin Jannelta: info@klinkmann.fi.

Tiesitkö, että Wonderware on myös maailman eniten käytetty valvomoratkaisu, joka liittää eri toimittajien ohjauslaitteet yhteen helposti hallittavaksi valvonta- ja raportointikokonaisuudeksi. 

Voit lukea valvomoratkaisuista lisää >>

Voit myös tutustua Wonderware -tuotteisiin tilaamalla maksuttoman 30-päivän lisenssin verkkosivuiltamme >>

 

Wonderwaren tulossa olevat koulutukset:

30.10.2018 klo 9-16 WONDERWARE InTouch perusteet 1

Klinkmann järjestää InTouch valvomo-ohjelmistosta yhden päivän kurssin, jonka aikana käydään läpi InTouchin peruspuoli ns. standalone-puoli. Käydään läpi perusominaisuudet InTouchin kehityksestä ja IO-yhteyksistä tehtävien muodossa.

Kurssin tavoite

Antaa yleiskuvan InTouchista ja antaa perusteet InTouchin standalone applikaation muutostöille ja lisäyksille. Kurssia suositellaan huoltohenkilöille ja henkilöille, jotka tarvitsevat yleistiedon ohjelmistosta.

31.10.-2.11.2018 klo 9-16 WONDERWARE InTouch perusteet 2

Tämä on InTouch valvomo-ohjelmistosta 3 päivää kestävä peruskurssi, jonka aikana käydään läpi InTouchin tärkeimmät ominaisuudet ja tutustutaan sovellusten tekoon hyödyntäen Archestra symbooleja ja uutta Situational Awareness kirjastoa.

Kurssin tavoite

Antaa perustiedot ja osaamisen InTouchin käytöstä automaatio- ja verkkosovelluksissa. Varmistaa InTouchin oikean ja optimaalisen käytön erilaisissa ympäristöissä. Kurssia suositellaan kaikille InTouchia käyttäville henkilöille.

13.-15.11.2018 klo 9-16 Wonderware Historian Database and Reporting perusteet

Klinkmann järjestää Historian -ohjelmistosta 3 päivää kestävän peruskurssin, jonka aikana käydään läpi tietokannan käyttö automaatiossa sekä Historian -ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ja tutustutaan tiedonkeruun konfigurointiin, Client -ohjelmien käyttöön. Yli 4 henkilön ryhmille järjestämme myös asiakaskohtaista koulutusta.

Kurssin tavoite

Antaa perustiedot ja osaamisen Historian Serverin käytöstä tiedonkeruusovelluksissa. Varmistaa Historian Serverin oikean ja optimaalisen käytön erilaisissa ympäristöissä. Kurssia suositellaan kaikille prosessintiedonkeruusta/analysoinnista vastuussa oleville henkilöille.

 

Kysy meiltä lisää