Uponor putkiratkaisut yhdyskuntatekniikkaan – dataohjatulla tuotannolla

Uponorin toiminta Suomessa koostuu taloteknisen sekä yhdyskuntateknisten tuotteiden tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Uponorin asiakkaita ovat Infra-alan ja LVI-alan ammattilaiset sekä Uponorin kumppaneiden kautta myös kuluttajat.

Uponor aloitti nimellä Upo-Muovi 1965 tuotannon Nastolassa. Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi.

Uponot putkivalutuotanto

Uponorin tarjonta

Tuotteet ja palvelut turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön.

Uponorin ruiskuvalutuotannon tulee olla nopeasti ohjattavaa. Uponor parantaa tuotannon tehokkuutta ja laatua jatkuvasti käyttämällä NTS Networks Oy:n kehittämää Smart-MES ratkaisua AVEVA InTouch ja System Platform ohjelmistoalustoille.

Tavoitteena dataohjattu nopeasti reagoiva tuotanto

Ruiskuvalutuotannon tavoitteena on häiriötön korkealaatuinen toiminta. Tuotantoerät tulee suunnitella ja jaksottaa joustavasti. Reaaliaikainen tiedonkeruu ja kattava tuotantoraportointi asetettiin valitun tuotannonohjausratkaisun tavoitteeksi.

Edut asiakkaalle:

  • Reaaliaikainen näkymä tuotantotilanteeseen
  • Reaaliaikainen tuotannon raportointi
  • Häiriöiden seuranta ja raportointi reaaliaikaisesti
  • Käyntiasteiden seuranta konekohtaisesti
  • Hävikin seuranta tuotekohtaisesti
  • Tuotevaihtojen ennakoitavuus

Klinkmann ratkaisu:

AVEVA InTouch and System Platform ohjelmistot tarjoavat vakioalustan, johon tuotannon tiedonkeruu sekä eri automaatio- ja IT-järjestelmät on helppo liittää.

NTS Networks Oy:n Smart-MES tarjoaa valmiit dashboard raportit ja näytöt sekä analyysityökalut kerättyyn tuotantodataan.

Tutustu muihin menestystarinoihin

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen