IWS: Unitronics-ohjaimet tekevät vesihuollon automaatiosta nopeampaa ja kustannustehokkaampaa

Asiakastarina

Vesihuoltoalan asiakkaat tarvitsevat älykästä ja helppoa automaatiota

IWS, Innovative Water Systems OÜ, on johtava vesihuolto- ja jätevesijärjestelmien toimittaja Baltiassa. Vesihuoltoalan asiakkaat tarvitsevat helppokäyttöisiä ja -huoltoisia järjestelmiä, joissa on hyvät raportointiominaisuudet. IWS:n on toimitettava etäpääteyksiköt omilla ohjaimilla, jotka voi ottaa käyttöön välittömästi ilman aikaa vievää projektisuunnittelua.

Järjestelmää/ohjainta koskevat perusvaatimukset: 

kustannustehokas
nopeasti ohjelmoitava
kompakti, yksinkertainen ja sisältää sisäänrakennetun näytön
laaja I/O-moduulien valikoima
helppohuoltoinen
etäyhteys matkaviestinverkon välityksellä

Unitronics-ohjaimet on tehty joustavaan automaatioon

Laajalla Unitronics-ohjainten valikoimalla IWS pystyy täyttämään erilaisten asiakasprojektien vaatimukset. Unitronics-ohjaimet ovat kompakteja all-in-onelaitteita, joissa on vesihuoltoalan sovelluksilta vaadittava sisäänrakennettu etäviestintä.

Klinkmann kouluttaa ja konsultoi IWS:n kehittäjiä jatkuvasti, jotta he pysyvät ajan tasalla Unitronicsohjainten tuoreimmista ominaisuuksista. Klinkmannin tekninen puhelintuki taas tukee IWS:n insinöörejä projektien aikana.

IWS valitsi kaksi ensisijaista Unitronics-mallia:

  • Unitronics V700:n suuren näytön ja ethernetyhteys mahdollisuuden ansiosta käyttäjät voivat ohjata ja valvoa laitteita niin paikallisesti kuin etäältäkin.
  • Unitronics Samba 3.5“ ja 4.3“ puolestaan ovat kompakteja matalan kustannustason ohjaimia, joiden avulla onnistuu pienempienkin sovellusten automaatio ja etävalvonta matkaviestinverkon välityksellä.

Unitronics-ohjaimilla IWS voi toteuttaa laadukkaampia ja kustannustehokkaampia projekteja

“Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme käyttää Unitronics-ohjaimia, IWS:n automaatiosta vastaava tuotantopäällikkö Andrei Hramov kommentoi.

“Kokemustemme perusteella voimme sanoa hyötyneemme Unitronics-ohjaimista monin tavoin:

  • Ratkaisu oli meille sopiva, kun pystyimme mukauttamaan sisäisiä ohjelmia tarpeisiimme.
  • Tuotteet ovat yksinkertaisia: yleensä ohjelmoitavien ohjainten käyttö edellyttää työskentelyä kahdessa eri ympäristössä, mutta tässä ratkaisussa on vain yksi ohjelmointiympäristö.
  • Kyseessä on pieni halintayksikkö, joka ei vaadi erillisiä investointeja.

Unitronics-ohjainten ansiosta voimme nyt toimittaa asiakkaillemme vesihuoltoalan etäpäätepaneeleja avaimet käteen -periaatteella paljon aiempaa nopeammin ja edullisemmin”, Andrei Hramov toteaa.

“IWS voi suositella yhteistyötä Klinkmannin kanssa Unitronics PLC-ohjainten ja -palvelujen saralla.”

 

Tutustu
Unitronics ohjaimiin
Klinkmann Store verkkokaupassa

Tutustu menestystarinoihin

CHINT katkaisijat ja kojeet sairaalakohteissa

CHINT katkaisijat ja kojeet sairaalakohteissa

UAB RIKESTA on merkittävä vaativien sähkökeskusten valmistaja Liettuassa. Rikestan keskukset perustuvat sairaala- ja muissa kohteissa CHINT-ratkaisuihin. Yksi suurimmista Rikestan sairaalahankkeista aloitettiin kesällä 2019, kun yksi Vilnan suurimmista julkisista klinikoista käynnisti sähkötilojensa 0,4 kV:n sähkökeskusten saneerausprojektin.

Lue lisää