IWS: Unitronics-ohjaimet tekevät vesihuollon automaatiosta nopeampaa ja kustannustehokkaampaa

Asiakastarina

Vesihuoltoalan asiakkaat tarvitsevat älykästä ja helppoa automaatiota

IWS, Innovative Water Systems OÜ, on johtava vesihuolto- ja jätevesijärjestelmien toimittaja Baltiassa. Vesihuoltoalan asiakkaat tarvitsevat helppokäyttöisiä ja -huoltoisia järjestelmiä, joissa on hyvät raportointiominaisuudet. IWS:n on toimitettava etäpääteyksiköt omilla ohjaimilla, jotka voi ottaa käyttöön välittömästi ilman aikaa vievää projektisuunnittelua.

Järjestelmää/ohjainta koskevat perusvaatimukset: 

kustannustehokas
nopeasti ohjelmoitava
kompakti, yksinkertainen ja sisältää sisäänrakennetun näytön
laaja I/O-moduulien valikoima
helppohuoltoinen
etäyhteys matkaviestinverkon välityksellä

Unitronics-ohjaimet on tehty joustavaan automaatioon

Laajalla Unitronics-ohjainten valikoimalla IWS pystyy täyttämään erilaisten asiakasprojektien vaatimukset. Unitronics-ohjaimet ovat kompakteja all-in-onelaitteita, joissa on vesihuoltoalan sovelluksilta vaadittava sisäänrakennettu etäviestintä.

Klinkmann kouluttaa ja konsultoi IWS:n kehittäjiä jatkuvasti, jotta he pysyvät ajan tasalla Unitronicsohjainten tuoreimmista ominaisuuksista. Klinkmannin tekninen puhelintuki taas tukee IWS:n insinöörejä projektien aikana.

IWS valitsi kaksi ensisijaista Unitronics-mallia:

  • Unitronics V700:n suuren näytön ja ethernetyhteys mahdollisuuden ansiosta käyttäjät voivat ohjata ja valvoa laitteita niin paikallisesti kuin etäältäkin.
  • Unitronics Samba 3.5“ ja 4.3“ puolestaan ovat kompakteja matalan kustannustason ohjaimia, joiden avulla onnistuu pienempienkin sovellusten automaatio ja etävalvonta matkaviestinverkon välityksellä.

Unitronics-ohjaimilla IWS voi toteuttaa laadukkaampia ja kustannustehokkaampia projekteja

“Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme käyttää Unitronics-ohjaimia, IWS:n automaatiosta vastaava tuotantopäällikkö Andrei Hramov kommentoi.

“Kokemustemme perusteella voimme sanoa hyötyneemme Unitronics-ohjaimista monin tavoin:

  • Ratkaisu oli meille sopiva, kun pystyimme mukauttamaan sisäisiä ohjelmia tarpeisiimme. 
  • Tuotteet ovat yksinkertaisia: yleensä ohjelmoitavien ohjainten käyttö edellyttää työskentelyä kahdessa eri ympäristössä, mutta tässä ratkaisussa on vain yksi ohjelmointiympäristö. 
  • Kyseessä on pieni halintayksikkö, joka ei vaadi erillisiä investointeja.

 

Unitronics-ohjainten ansiosta voimme nyt toimittaa asiakkaillemme vesihuoltoalan etäpäätepaneeleja avaimet käteen -periaatteella paljon aiempaa nopeammin ja edullisemmin”, Andrei Hramov toteaa.

 

“IWS voi suositella yhteistyötä Klinkmannin kanssa Unitronics-ohjainten ja -palvelujen saralla.”
 

Tutustu Unitronics ohjaimiin Klinkmann Store verkkokaupassa