Hirschmann / Belden – markkinaykkönen teollisuuden tietoverkoissa

Hirschmann / Belden teollisuuden kytkimet ja aktiiviset verkkolaitteet yhdistettynä Belden kaapelointiin, tarjoavat kattavan joukon ratkaisuja teollisuuden Ethernet-verkoissa. Belden tarjoaa ainoana toimijana ratkaisuja Open System Interconnection (OSI) kerroksiin 1, 2 ja 3, varmistaen asiakkaiden verkkojen täysin optimoidun rakenteen luotettavalla suorituskyvyllä. Hirschmann / Belden Cyber Security ratkaisut varmistavat hyvän tietoturvan.

Hirschmann Spider - Klinkmann

Hirschmann / Belden Ei-hallittavat kytkimet

Ei-hallittavat Hirschmannin kytkimet ovat kustannustehokas tapa käyttää Industrial Ethernet -tekniikkaa. Kaikki kytkimet on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa, ja niissä on tarvittavat sertifikaatit erilaisiin tarkoituksiin. Ne käyvät erilaisiin sovelluksiin kuten kenttätason teollisiin verkkoihin ja pienempiin ratkaisuihin. Kytkimet tarjoavat kahdennetut virtalähteet, signaalikontaktoinnin ja laitteita, joissa on vankka IP67 / IP66 kotelointi käytettäväksi vaativissa olosuhteissa ml. suora asennus laitteisiin. Kytkimet voidaan valita PoE-optiolla, jolloin pystytään syöttämään virtaa eteenpäin kuten IP-kameroille tai kenttälaitteitteille Ethernet-kaapelilla.Tuotevalikoimastamme on valittavissa sertifikaatit erilaisille sovelluksille: kuten raideliikenne, ajoneuvot, räjähdysvaaralliset tilat sekä sähkömuuntamot ja -verkot.

TUTUSTU

Hirschmann RSP - Klinkmann

Hirschmann / Belden Hallitut kytkimet

Teollisuuden kytkimet tukevat yleisimpiä teollisuuden protokollia kuten Ethernet IP ja Profinet, jotka voidaan tilata esiasennettuina. Kytkinperheet tukevat useita teollisuuden standardien mukaisia reduntanttisuus prokollia kuten MRP ja RSTP. Siksi Hirchmann-kytkimiä voidaan käyttää taloudellisen automaation sovelluksissa, kuten vaativan teollisuusympäristön verkoissa tai hyvin monimutkaisissa sovelluksissa, jotka vaativat korkeaa porttien lukumäärää, korkeaa käytettävyyttä ja luotettavuutta.

TUTUSTU

Hirschmann - Eagle20 - Klinkmann

Hirschmann / Belden Tietoturva, Cyber Security

Teollisuuden palomuurijärjestelmä tarjoaa skaalautuvat turvallisuustoiminnot kunkin vaatimustason mukaan. Teollisuuden käyttöön suunnitellut Hirschmann palomuurit ja täydelliset VPN (Virtual Private Network) ratkaisut ml. hajautetut tietoturvaratkaisut. Korkea käytettävyys taataan tehokkailla varmennustoiminnoilla sekä skaalautuvalla konseptilla. Joustavalla segmentoinnilla ja etähallinnalla voidaan helposti ja turvallisesti rakentaa niin rajattu laitekohtainen tietoturva kuin kokonaiset tehdassovellukset.

TUTUSTU

Hirschmann BAT-R with Antenna - Klinkmann

Hirschmann / Belden Langattomat ratkaisut ja Etäyhteydet, IoT

”Hirschmann OpenBAT tuoteperhe sisältää laajan valikoiman Access point ja Client tuotteita, jotka toimivat saumattomasti yhdessä. Maksimaalisen liikkuvuus, joustavuus sekä verkon käytettävyys nykypäivän vaativissa teollisuusympäristöissä. Modulaarinen rakenne mahdollistaa jopa 8000 erilaista versiota, juuri asiakkaan sovellustarpeisiin. Valittavana on runsaasti erilaisia teollisuuden protokollia ml. Profinet ja Ethernet/IP. Käytettävien WLAN-kanavien lukumärä, erityyppisten Ethernet-porttien liitännät, tehonsyöttöalueet ja teollisuuden sertifikaatit voidaan valita mallin mukaan. Versiot on hyväksytty maittain ml. USA / Kanada, Eurooppa, Kiina, Brasilia ja monet muut.

TUTUSTU

Hirschmann Industrial HiVision Network Management Software - Klinkmann

Hirschmann / Belden Verkon valvonta ja hallinta

Hirschmann Industrial HiVision ohjelman on suunniteltu hallittujen kytkinpohjaisten verkkojen valvontaan ml. Hirschmann ja GarrettCom tietoverkot. Lisäksi MultiConfig toiminto mahdollistaa useiden verkon pisteiden konfiguroinnin samanaikaisesti nopeasti ja helposti. Kaikki verkkorakenteen päätelaitteet, joissa on SNMP-tuki, voidaan integroida HiVision ohjelmistoon, tukien mm. laitekohtaisia ​​ominaisuuksia ja parantaen turvallisuutta sekä vähentäen riskiä verkon ylläpidossa. MultiConfig käytössä samat parametrit voidaan konfiguroida samanaikaisesti useille laitteille sekä verkon toimiessa että myöhemmin aktivoituna.

Verkkotopologia tunnistuu automaattisesti ja tarkasti visualisoituna. Myös hallitsemattomat kytkimet ja portit näkyvät verkkotopologiassa. Uusi turvallisuuslukitus ominaisuus mahdollistaa tehokkaan ja yksinkertaisen tietoturvan käyttöönoton. Pyydä Klinkmannilta Hirschmann HiVision ohjelmisto maksuttomaan 30 päivän käyttöön. Tarjoamme koulutusta ohjelmiston käyttöön.

Hirschmann / Belden Teknologiat

Belden / Hirschmann on maailman johtava teollisuuden tietoverkko- ja tietoturvatoimittaja. Klinkmannin asiantuntijat auttavat oikean ratkaisun määrityksessä, antavat sertifioivan koulutuksen sekä tukevat käyttöönotossa ja ylläpidossa. 

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.