Automaation tietoverkot, tietoturva ja IoT

Klinkmann neuvoo ja toimittaa automaation tietoverkkoja ja Cyber Security IT-tietoturvaa erilaisten teollisuusprosessien, infra- ja liikennekohteiden sekä laitteiden verkotukseen ja Cyber Security suojaukseen. Klinkmann Competence Center osallistuu verkko- ja tietoturvatarpeiden kartoitukseen ja tarvittaessa verkkotoimintojen koestukseen. Klinkmann järjestää sertifioivaa käyttäjäkoulutusta ja tukee koko hankkeen ja projektin elinkaaren. Klinkmannin valtuuttamat Partneri projektitalot tekevät tarvittaessa halutun sovelluskokonaisuuden käyttöönottoineen. Klinkmann toimittaa myös kansainvälisiä ylläpito- ja tukisopimuksia, joilla varmistetaan sovelluksen tuki ja versiohallinta ympäri maailman.

Hirschmann/Belden, IoT ja mobiilit modeemit

Hirschmann on osa Belden-konsernia, joka teollisuus-ethernet verkkotuotteiden markkinajohtaja – erilaiset kytkimet (ml. kovan käyttöympäristön IP66/67 suojatut ja lämpökestoiset mallit), langattomat WLAN tuotteet, kuitumuuntimet, datakaapelit ja liittimet sekä palomuurit ja tietoturvaratkaisut.

eWon, Helmholz ja Prosoft reitittimet hoitavat etäyhteydet ja IoT sovellukset, joita voidaan tarvittaessa täydentää myös Klinkmannin toimittamilla ohjelmistoalustoilla ja ohjauslaitteilla. Gemalto ja Telit mobiiliverkon modeemeilla voidaan erilaiset laitteet ja sovellukset liittää 2G/3G/4G verkkoihin.

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.