ELDON nVent

ELDON nVent – maailman johtavaa kotelointitekniikkaa

ELDON on nyt osa nVent konsernia. ELDON ratkaisutarjonnasta saat lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin. ELDONin automaattiset tuotantolinjat valmistavat kotelot maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista.

ELDON nVent kaappituotteilla on maailmanlaajuinen saatavuus ja tuki sekä hyväksynnät – mikä optimoi kaappi-investoinnin sovelluksen koko elinkaarelle.

Asiakaskohtainen kotelointiratkaisu kustannustehokkaasti ja nopeasti

ELDON nVent kotelot voidaan määrittää ja valmistaa asiakaskohtaisille mitoille ja väreille sekä aukottaa, erikoissuojata/-pinnoittaa, varustaa ikkunoilla ja jäähdytysratkaisuilla sekä maadoitustapeilla tarpeen mukaan.

Suunnittelun tukiohjelmat ja palvelut tekevät kaappisuunnittelusta asiakkaille helppoa – animoitu mitoitus, valmis tekninen dokumentointi ja asennusohjeet sekä laajat tuotetietokannat.

ELDON nVent toimittaa oikean ratkaisun – kansainvälisillä hyväksynnöillä

nVent konsernin pitkä kokemus ja suuret tuotantosarjat varmistavat asiakkaille oikean kotelointiratkaisun parhaaseen mahdolliseen hintaan. ELDON nVent tuotantolinjat Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa varmistavat erikoistumisen ja osaamisen eri markkinoille. Vakioratkaisuista löytyy valmis kotelointi erilaisiin tarpeisiin, ja asiantunteva asiakaspalvelu mahdollistaa vakioratkaisujen joustavan sovituksen myös asiakaskohtaisiin sähkönjakelun ja laiteohjausten sovelluksiin.

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kovaan käyttöympäristöön suojaamaan laitteita ja asennuksia. Koteloilla on kansainväliset hyväksynnät ml. lääketeollisuuden standardit ja tuotteet valmistetaan ISO 9001:2008 sertifioiduilla tuotantolinjoilla.

Tarjonnan täydentävät koteloiden jäähdyttimet, tuulettimet, lämmitystekniikka sekä valaistus ja erilaiset virtakiskoratkaisut. Pyydä meiltä ELDON nVent tarjous – tarpeeseesi juuri oikea ja edullinen ratkaisu.