Hoffman

Hoffman – johtavat ratkaisut kytkentäkaappeihin ja -ilmastointiin

Hoffman on markkinoiden johtava kytkentäkaappien, kaappi-ilmastoinnin sekä kaappien erilaisten aputarvikkeiden valmistaja. Hoffman ratkaisu varmistaa sähköasennusten ja laitteistojen riittävän suojauksen vaikeissakin ympäristöissä. Valitse valintatyökaluillamme yli 12.000 erilaisesta vakiomallistamme, tai käytä Hoffman suunnittelutyökaluja oman mallin ja/tai värin määritykseen.

ELDON nVent kotelot ja kaapit

ELDON on nyt osa nVent konsernia. ELDON nVent ratkaisutarjonnasta saat lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin. Automaattiset tuotantolinjat valmistavat laadukkaat kotelot maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polyesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista.

Hoffman seinäkotelot

Hoffman nVent tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia seinäkoteloita. GL66-sarjan laadukkaat teräslevyiset seinäkotelot ovat erinomainen valinta teollisuuden moniin tarpeisiin. Hoffmanin kevyet terässeinäkotelot on suunniteltu suojaamaan sähköisiä ja elektronisia komponentteja teollisissa ympäristöissä. Ergonominen ja esteettinen muotoilu sekä harmaa viimeistely tekevät tästä ratkaisusta erinomaisen valinnan, kun tyyli ja toiminnallisuus ovat tärkeitä. Kaikentyyppisten seinäasennuskoteloiden ulospäin muotoiltu laippa estämään tehokkaasti epäpuhtauksia pääsemästä koteloon.

Hoffman PROLINE

Hoffman nVent ProLine modulaariset lattiakaapit sähköisten ja elektronisten komponenttien suojaamiseen teollisessa ympäristössä. Hoffman PROLINE on tukeva ja monipuolinen lattiakaappiratkaisu, joka skaalautuu modulaarisen rakenteensa ansiosta helposti teollisuuden moniin eri tarpeisiin. PROLINE lattiakaapeissa on asennusta ja käyttöä helpottavat isot helposti irroitettavat ovet. Kaapin sivut, pohja ja katto on myös helposti irroitettavissa asennuksen ja huollon helpottamiseksi.

Hoffman ruostumattomat kotelot ja kaapit

Hoffman nVent ruostumattomat teräskotelot on suunniteltu ulko- ja sisäkohteisiin, joissa tarvitaan erityisen hyvää korroosiosuojaa kemikaaleilta ja vedeltä. Materiaalivaihtoehdot vakiona ruostumaton teräs 304 sekä haponkestävä 316L.

GL66 – sarjan ruostumattomat teräskotelot ovat linjakas valinta korkeaa korroosiosuojausta vaativiin kohteisiin. Koteloissa on harjattu metallipinta ja kohteen mukaan kansivaihtoehtoina ruuvikansi tai saranoitu ovi 3mm kaksoislehtiavaimella.

A30S4E ruostumattomat lattiakaapit on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin painavien tai monimutkaisten asennusten suojaukseen. Kolmipistelukitus ja tiivistys takaavat erittäin hyvän suojan pölyltä, lialta, öljyltä sekä vedeltä. Kaksiovisten mallien rakenne mahdollistaa fyysisesti isokokoisten ja raskaiden laitteiden koteloinnin korkeaa tiiveysluokitusta ( IP ) ja mekaanista lujuutta ( IK) vaativissa kohteissa.

Hoffmann kytkentäkaappien ilmastointi

Hoffman valikoimasta löytyy jäähdytysratkaisut kattavasti erilaisiin teollisiin kohteisiin. Hoffman nVent tarjoaa erilaiset kytkentäkaappien ilmastointiratkaisut vaihteleviin olosuhteisiin. Valikoimassa on mm. kompressorijäähdyttimet, tuuletinratkaisut ilmajäähdytykseen, lämmönvaihtimet nestejäähdytykseen sekä kytkentäkaappien lämmittimet.

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.