Unitronics - Klinkmann

Unitronics – MiniPLC+näyttö ohjauslaitteet

Unitronics miniPLC+näyttö ohjauslaitteet tarjoavat samassa paketissa ohjaukset, näytön, IO-piirit ja tiedonsiirron – kustannustehokkaasti. Sovellukset skaalautuvat rivinäytöstä aina 20″ näytön ohjauslaitteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat laite- ja kiinteistöautomaatio, erilaiset energia- ja prosessiohjaukset sekä ala-asemana etäjärjestelmissä.

Unitronics Jazz - Klinkmann

Unitronics Jazz -sarjan logiikat

Tekstinäytöllinen miniPLC, jossa laaja muisti sekä lämpöohjaukset. Ympäristökestoinen. Käyttökohteet: laiteohjaukset, kiinteistöt, energia- ja vesisovellukset sekä RTU-etäasemana.

TUTUSTU

Unitronics SAMBA 4.3 - Klinkmann

Unitronics Samba-sarjan PLC+näyttö logiikat

Uusi kustannustehokas minilogiikka 3,5”, 4,5” tai 7” värinäytöllä. Ympäristökestoinen. Mahdollistaa 24 erilaista operointinäyttöä ja PID-säätimet. Tietojen keruu ja raportointi. Pulssitulot ja –lähdöt asemointiin. Käyttökohteet: kiinteistöt, laiteohjaukset, energia- ja vesisovellukset sekä RTU-etäasemana.

TUTUSTU

Unitronics V570 - Klinkmann

Unitronics Vision-sarjan PLC+näyttö logiikat

MiniPLC+näyttö ohjauslaitteet 3,5”…12,1” tarkalla kosketusnäytöllä. Laaja muisti reseptejä, hälytyksiä, tiedonkeruuta ja raportointia varten. Erilaiset liitynnät ovat mahdollisia: ethernet, kenttäväylät ja mobiilit verkot. Maksuttomat ohjelmistot konfigurointiin ja raportointiin.

TUTUSTU

Unitronics unistream 10 - Klinkmann

Unitronics UniStream -sarjan logiikat

Unitronics UniStream -sarjan modulaariset ohjauslaitteet keskisuuriin sovelluksiin. Tehokas prosessori ja nopea muisti. Laadukas näyttö 7 ”, 10,4″, ja 15,6 ””. IP65 / 66 suojausluokan kotelointi. UniLogic ohjelmointiohjelmalla nopea ja helposti monistettava sovellusten kehitys ja hallinta.

TUTUSTU

Unitronics IO Expansion Modules - Klinkmann

Unitronics IO-yksiköt

IO-yksiköt paikallis- tai etäkäyttöön.

TUTUSTU

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.