Automaatio-ohjelmistot

Klinkmann neuvoo ja toimittaa ohjelmisto- ja IT-ratkaisuja erilaisten teollisuus- ja energiaprosessien sekä koneiden/laitteiden valvontaan, tiedonkeruuseen, raportointiin sekä järjestelmäintegraatioon ja tietoturvaan. Klinkmann Competence Center osallistuu tarvittaessa ohjelmistotoimintojen koestukseen ja lisätoimintojen kehitykseen. Klinkmann järjestää sertifioivaa käyttäjäkoulutusta ja tukee koko hankkeen ja projektin elinkaaren. Klinkmannin valtuuttamat Partneri-projektitalot tekevät tarvittaessa halutun sovelluskokonaisuuden käyttöönottoineen. Klinkmann toimittaa myös kansainvälisiä ylläpito- ja tukisopimuksia, joilla varmistetaan sovelluksen tuki ja versiohallinta ympäri maailman.  

Wonderware -automaatio-ohjelmistot sekä DreamReport ja Matrikon -ohjelmistot

Wonderware on maailman suurin automaatio-ohjelmistojen toimittaja, jonka ohjelmistot on käytössä myös useissa sadoissa suomalaisissa tuotantolaitoksissa ja eri laitevalmistajien koneohjauksissa. InTouch HMI/SCADA, Historian automaation nopea tietokanta, System Platform sovellusalusta sekä MES-ratkaisut automaatio- ja IT-järjestelmien integraatioon. Wonderware toimittaa ohjelmistoratkaisuja myös teollisuuslaitosten ylläpitoon ja ennakoivaan huoltoon sekä ohjelmistoalustaja IoT sovelluksiin.

DreamReport raporttityökaluilla toteutetaan helppo ja havainnollinen raportointi kerätystä datasta erilaisissa sovelluksissa ml. Wonderware Historian tietokannasta. Matrikon on maailman johtava OPC ohjelmistojen toimittaja. Matrikon OPC IO-serveri ja tietoturvaohjelmilla voidaan liittää ja turvata erilaisia PLC-, DCS- ja IT-järjestelmiä.   

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.