Tuotannonohjaus

MES-ratkaisut asiakaskohtaiseen joustavaan tuotantoon sekä tuottavuuden mittaukseen, raportointiin ja jäljitettävyyteen.

MES-järjestelmä on operatiivisen tuotannon johtamisen ja kehittämisen työkalu

AVEVA Wonderware on yksi maailman eniten käytettyjä MES-tuotantojärjestelmien alustoja. Wonderware-alusta on skaalautuva, mikä mahdollistaa sovellukset pienkohteista laajoihin prosessiteollisuuden monitehdasprojekteihin.
Luotettavan, reaaliaikaisen tuotantotiedon avulla tuotantojohto ja operaattorit ovat paremmin varusteltuja virtaviivaistamaan tilauksia ja tuotannon toteutusta, seuraamaan tuotteiden muutosta raaka-aineista valmiiden tuotteiden kautta ja arvioimaan paremmin saantoa, laatua, resurssien käyttöä ja resurssien hallintaa. Valmiiden IIoT ratkaisujen avulla ihmisten ja koneiden yhteistoiminta on entistä tehokkaampaa.

AVEVA Wonderware on yksi maailman eniten käytettyjä MES-tuotantojärjestelmien alustoja. Wonderware-alusta on skaalautuva, mikä mahdollistaa sovellukset pienkohteista laajoihin prosessiteollisuuden monitehdasprojekteihin.

AVEVA Wonderware MES-alustaa käyttävät esimerkiksi Coca-Cola, Nucor, Arla Foods, Nestle, Valmet Automotive Oy sekä Apetit Oy. 

 

Tutustu tarkemmin AVEVA Wonderwaren MES-ratkaisuihin

Lataa MES-järjestelmän whitepaper (englanniksi) ja opi lisää ratkaisun hyödyistä.

Wonderware MES-ratkaisut

Ratkaisut asiakaskohtaiseen joustavaan tuotantoon sekä tuottavuuden mittaukseen, raportointiin ja jäljitettävyyteen.

Tuotannon seuranta, hallinta ja jäljitettävyys reaaliaikaisesti – tuotannon raaka-aineista lopputuotteeksi.

Tuotannon tehokkuuden seuranta ja optimointi.

Enterprise Integrator soveltuu rajapintajärjestelmiin ja muihin järjestelmiin kuten ERP-, laboratorio- ja varastosovelluksiin.

Batch panosprosessien hallintaohjelmisto

Huollon ja ennakoivaan ylläpidon järjestelmä, jossa voidaan hyödyntää erilaisia mobiilitekniikoita myös kenttähenkilöstölle.

Tilastollinen prosessinohjausten analyysi- ja hallintaohjelmisto.

Reseptien hallintaohjelmisto.

Ohjelmisto modulaariseen automaation ja tuotannon mallitukseen ja hallintaan. Mahdollistaa täysin uudenlaisen tuotannonsunnittelun ja -hallinnan sekä paremman tehokkuuden.

Etkö löytänyt etsimääsi? Anna meille vielä mahdollisuus ja etsi hakusanalla.