Energiaseuranta- ja raportointiratkaisut

Ratkaisuja energiaseurantaan ja raportointiin

Energian merkitys ja kustannus erilaisten laitosten, tehtaiden ja tuotantolinjojen toiminnassa on nopeassa kasvussa.

Klinkmannin Aveva ratkaisussa energiamittarit keräävät kulutustiedon, ja Aveva Wonderware pilvipalvelu tunnistaa trendit, muutokset ja poikkeamat, ml. sähkön kulutuksen muutokset tai laitteiston tehokkuuden suhteessa käytettyyn aikaan. Näin voidaan paranta toiminnan ja energiakäytön kokonaistehokkuutta.

Klinkmannin energiamittausratkaisulla saat mittauksen ja energiaraportoinnin alkuun nopeasti, ja olet valmis optimointiin muutamassa päivässä. Laajennat järjestelmää todellisen käyttökokemuksen mukaan.

Koneet ja tuotantolinjat

Seuraa laitokseen tulevaa sähkövirtaa ja avainprosessien kuluttamia energiamääriä.

Optimoi, paranna ja säästä

Paranna suorituskykyä ja tuottoa optimoimalla prosessien energiankäyttö ja vähentämällä suunnittelemattomia käyttökatkoksia.

Tehokkuutta ja kestävyyttä

Mahdollista jatkuva parantaminen ja toimintamallien erinomaisuus varmistamalla toimintojen, tiimien ja päällikköjen yhteistyö.

Yhdistävä pilviratkaisu AVEVA™ Insight​

AVEVA Insight on pilvessä toimiva SaaS-ratkaisu, jonka käyttövalmiilla sovelluksilla saat tuotantotietoja etätyöskentelystä aina tiimien yhteistyöhön. Samalla se toimii tuotantoanalytiikan kehittämisen lähtökohtana ja ennakoivan ja ohjeellisen analytiikan hyödyntämisen alustana.

AVEVA Insight tarjoaa tarkkaa ajankohtaista tietoa ja ennakoivaa analytiikkaa, joiden avulla tiimisi voivat parantaa luotettavuutta ja operatiivista suorituskykyä.

Alenna IT-kustannuksia, hyödynnä nopea käyttöönotto ja laajenna mahdollisuuksiasi minuuteissa. Tämä on nopein ja helpoin tapa kasvattaa operatiivista ketteryyttä ja joustavuutta ja saavuttaa samalla kestävää kasvua. Kerää reaaliaikaisia tietoja asennetuilta ohjaus- ja valmistuslaitteiltasi.

Erillismittauksista yhtenäisratkaisuihin

AVEVA-ratkaisut tarjoavat vertaansa vailla olevaa skaalautuvuutta mihin tahansa projektiin, oli sitten kyseessä laajempi monen toimipaikan SCADA (valvova ohjaus ja tietojenkeruu) tai pienempien, edullisempien laitteiden tietojen visualisointi.

Päivitä analytiikkasi ja paranna sitä keinoälyllä ja koneoppimisella AVEVA Insightin avulla

Kehittynyt analytiikka
Koulutettu, puhdistettu data, monimuuttuja-analyysi, tiukat mallit, jotka on kohdistettu kriittisimmille resursseille ja prosesseille asiantuntijan insinöörityön avulla

Ohjattu analytiikka
Sääntöihin perustuva lähestymistapa tunnettuihin olosuhteisiin ja työnkulkuihin. Tallentaa käyttäjän kokemuksen oikea-aikaista toimintaa varten, aseta ja unohda -periaatteella

Ehdolliset säännöt
Sääntöpohjainen lähestymistapa tunnettuihin olosuhteisiin ja työnkulkuihin. Oikea-aikaista tilanteisiin puuttumista käyttäjän kokemuksen perusteella, aseta kerran ja unohda

Automatisoitu analytiikka
Valvomaton, tekee automaattisesti päätelmiä tiedoista. Analysoi suoratoistettua dataa useista lähteistä havaitakseen poikkeavuuksia, heti käyttövalmis

Energiaseuranta ja mittarit

Tehokas virranhallintaprosessi edellyttää sähkönjakeluverkon valvontaa ja hallintaa. Jotta laitos toimisi tehokkaasti ja vaatimustenmukaisesti, tehtävien päätösten on perustuttava kerättyyn tietoon.

Klinkmann tarjoaa turvallisia ja luotettavia ratkaisuja, jotka on helppo integroida markkinoiden johtaviin mittareihin, kuten CHINT tuotteisiin.

Ovatko tuotantopaikkasi etäkäyttöisiä?

HMS Ewon Flexy – tehokasta ja kestävää etävalvontaa

HMS Ewonin proaktiivinen etävalvontaratkaisu on kaikki mitä tarvitset koneiden suorituskyvyn helppoon ja turvalliseen seurantaan mistä tahansa käsin.

HMS Ewonin ratkaisu merkitsee skaalautuvaa ja luotettavaa tapaa integroida arvokkaat prosessitiedot laajaan valikoimaan kolmansien osapuolten sovelluksia.

Haluatko tietää lisää?
Klinkmann Global Services -tiimin ammattilaiset ovat valmiita auttamaan sinua keräämään näkemyksiä energiankulutuksestasi seuranta- ja mittausraporttien avulla ja toteuttamaan tarvittavat älykkäät toimenpiteet kulutuksen optimoimiseksi.

Tutustu artikkeleihin

Varaa aika asiantuntijan kanssa

Täytä yhteystiedot ja valitse päivämäärä.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen