Smart Infra – älykkäät jätevesijärjestelmät

Uponorin toiminta Suomessa koostuu taloteknisen sekä yhdyskuntateknisten tuotteiden tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Uponorin asiakkaita ovat Infra-alan ja LVI-alan ammattilaiset sekä Uponorin kumppaneidemme kautta myös kuluttajat.

Uponorin toiminta Suomessa jakautuu kahteen haaraan, talotekniikkaan ja yhdyskuntatekniikkaan

Uponor Suomi Oy on keskeinen kumppani LVI-talotekniikka-alalla tarjoten kestäviä ja turvallisia ratkaisuja erilaisten rakennusten sisäilmaston ja käyttöveden hallintaan. Uponor Infra Oy on kahden alan johtavan asiantuntijan, KWH Pipen ja Uponorin, muodostama yhteisyritys, jolla on jopa 120 vuoden kokemus tutkimus- ja kehitystyöstä Infra-alalla.

Jätevesijärjestelmien älykäs kompakti näyttö- ja ohjausratkaisu

Uponorin jätevesijärjestelmissä tarvitaan ohjausratkaisu, joka on helppo projektoida ja ylläpitää sekä liittää muihin järjestelmiin.

Ratkaisu asiakkaalle:

UNITRONICS JAZZ ja Vision näyttö+minilogiikka ohjauslaitteet. Uponor on käyttänyt omissa järjestelmissään Unitronics ohjauslaitteita yli 15 vuoden ajan.

Unitronics tuoteperhe tarjoaa Uponorille skaalautuvan laitteen eri sovelluksiin kompaktista JAZZ rivinäytöllisestä ohjauslaitteesta Vision700 värinäytölliseen laitteeseen.

Edut asiakkaalle:

Yhden laitteen Unitronics näyttö+logiikka ratkaisut ja työkaluohjelmistot nopeuttavat Uponorin ja projektitoimittajien suunnittelua sekä säästävät asennustilaa ja -työtä.

Jatkuvasti muuttuvassa automaatiomaailmassa, Unitronicsin kehittyvä tuoteperhe on mahdollistanut Uponorin toimittamien ratkaisujen päivittämisen vastaamaan uusimpia vaatimuksia.

Tutustu muihin menestystarinoihin

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen