SIA RĪGAS DĪZELIS DG kehittää, valmistaa ja kokoaa voimantuotantolaitteistoja

SIA RĪGAS DĪZELIS DG:n toimittamissa ohjausjärjestelmissä käytetään CHINT-sähköratkaisuja

SIA RĪGAS DĪZELIS DG kehittää, valmistaa ja kokoaa voimantuotantolaitteistoja – dieselgeneraattoreita ja työntövoimajärjestelmiä – lukuisiin tarkoituksiin. Yhtiön toimitusketju käsittää 30 maata. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita maa- ja merikäyttöön sekä puolustussektorille, ja kaikkien komponenttien on täytettävä asianmukaiset standardit ja vaatimukset.

SIA RĪGAS DĪZELIS DG:n toimittamissa ohjausjärjestelmissä käytetään CHINT-sähköratkaisuja, mukaan lukien NB1-sarjan minikatkaisijoita ja NM8-sarjan MCCB-katkaisijoita.

Asiakkaan tavoitteena ovat maailmanlaajuiset markkinat:

Käytettävien komponenttien laaja hyväksyttävyys maailman markkinoilla. Tekniset ratkaisut, jotka mahdollistavat joustavan räätälöinnin ja toimivat tiekarttana tulevaan tuotekehitykseen.

Klinkmannin ratkaisu – suunnittelu yhteistyössä asiakkaan kanssa:

Klinkmann konsultoi ja oli mukana suunnittelemassa tarvittavia CHINT-ratkaisuja Rigas Dizelisin järjestelmiin. Erityistä huomiota kiinnitettiin maailmanlaajuisesti hyväksyttävien ratkaisujen ja komponenttien valintaan. CHINT-suunnittelutyökalut ja -kirjastot mahdollistavat tuotteiden ja dokumenttien helpon hallinnan.

”Projektimme ja asiakkaidemme vaatimukset vaihtelevat, mutta kaksi tekijää pysyy: tarvitaan laajasti hyväksyttäviä teknisiä ratkaisuja, joiden on oltava kustannustehokkaita sekä meille että asiakkaillemme. Käytämme projekteissamme CHINT-ratkaisuja taataksemme nopean projektoinnin ja jatkuvan kehityksen”, sanoo SIA RIGAS DIZELIS DG:n liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista vastaava johtaja Edgars Dzenis.

Tutustu muihin menestystarinoihin

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen