Prosessiautomaatio

Kasvata tuottavuutta ja pienennä riskejä Rockwell Automation prosessiohjausratkaisuilla.

Klinkmann ja Rockwell Automation tarjoavat yli 100 vuoden teollisen automaation kokemuksella laajan valikoiman prosessiautomaatioratkaisuja nykyajan teollisuuden haasteisiin.

Ymmärrämme, että nykypäivän teollisuusympäristössä on haasteellista täyttää tuotantotavoitteet, asiakkaiden vaatimukset sekä pysyä kilpailijoiden edellä. Asiantuntemuksemme ohjauksessa, panosprosesseissa, prosessioptimoimisessa, turvajärjestelmissä sekä palveluissa auttavat saavuttamaan tavoitteet kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Prosessiohjaus

Paranna prosessiohjausta käyttämällä nykyaikaista hajautettua prosessiohjausteknologiaa

Panosprosessit

Vähennä riskejä, aikaa ja kustannuksia automatisoimalla panosprosessit

Optimointi

Model Predictive Control ennakoiva mallipohjainen prosessiohjaus optimoi prosessit kannattavuustavoitteiden saavuttamiseksi

Turvallisuus

Prosessiturvajärjestelmät ihmisten, omaisuuden sekä ympäristön suojelemiseksi

Maksimoi operatiivinen toiminta ja saavuta korkeampi käytettävyysaste

Automatisoi toimialasi prosessit vastaamaan omia vaatimuksiasi

Prosessien automatisoinnin ei tarvitse olla ”kaikille sopii yksi malli” -ratkaisu teollisuuden kriittisten toimintojen ylläpitämiseksi. Rockwell Automationin valikoimasta löytyy ratkaisuja, soveltavia menetelmiä sekä tekniikkaa, jolla rakennat prosessit oman taloudellisten ja suorituskykyyn liittyvien vaatimustesi mukaisesti. Rockwell Automation ratkaisut ovat skaalautuvia, joustavia ja helppoja integroida

VERKKOLEHTI

Joustava Ethernet -arkkitehtuuri

Näkökulmia kokonaisvaltaisen ja joustavan tehtaan laajuisen verkkoarkkitehtuurin suunnitteluun ja käyttöönottoon.

Turvavaloverhot osana koneturvallisuutta​ webinaari
DATALEHTI

PlantPAx: Yksinkertaista ja hyödynnä virtualisointia

Valmiit PlantPAx -virtuaalikuvamallit (imaget) toimitetaan USB-kovalevyllä asiakkaalle, joiden avulla voidaan helposti asentaa ydinjärjestelmän kaikki osat.
ESITE

Ratkaisuja kone- ja laitevalmistukseen

Kaikki työkalut skaalautuvien ja uudelleen käytettävien ohjausratkaisujen suunnitteluun ja rakentamiseen

Laitoksen laajuinen ohjaus ja optimointi​

Nykyaikaiset hajautetut ohjausjärjestelmät

Moderni hajautettu ohjausjärjestelmä (DCS) on rakennettu käyttäen laitoksen laajuisia ohjaustekniikoita. Nykyään prosessinohjauksen, erillisen ohjauksen, tehonsäädön ja turvaohjauksen ei tarvitse enää olla valinta eri tekniikoiden välillä. Nykypäivän ohjausjärjestelmät palvelevat koko laitosta.

Yleisten automaatioteknologioiden käyttö mahdollistaa modernin DCS:n saumattoman integroinnin sekä tehtaan järjestelmiin että hallinnollisiin järjestelmiin, mikä luo enemmän mahdollisuuksia koko laitoksen optimointiin. Tämä lähestymistapa parantaa tuottavuutta, alentaa energiankulutusta ja vähentää nykyaikaisen DCS:n kokonaiskustannuksia.

Rockwell Automation PlantPAx -järjestelmä on The Connected Enterprise® -ajattelun keskeinen osa. Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

Vähennä kustannuksia ja lisää tuotantoa

Optimoi ennustavaa ohjaustekniikkaa kannattavuustavoitteiden saavuttamiseksi

Monien toimintojen tuotanto- ja voittomarginaalit vaihtelevat materiaalin vaihtelun, laitteiden rajoitusten, käyttäjän taitojen ja muuttuvien ympäristöolosuhteiden vuoksi. Rockwell Automation ennakoivan ohjauksen mallin teknologia (MPC) hyödyntää Pavilion8® -ohjelmistoalustaa. Tämä teknologia on lisäkerros perusautomaatiojärjestelmien päälle, jotta laitosta voidaan ajaa kohti älykkäämpää toimintaa.

MPC-pohjaisiin ratkaisuihin kuuluu sisäänrakennettu ohjaimen suorituskykymittari. Keskeisiä indikaattoreita, kuten käyttöastetta, aikaa ohjauksen raja-arvoilla ja poikkeamia ohjaustavoitteista, seurataan. Näiden mittareiden avulla tuotteiden laatua, tuotantoa ja tehokkuutta voidaan mitata suoraan suhteessa MPC: n käyttöön ja suorituskykyyn.

PlantPAx DCS on nimetty prosessinohjausjärjestelmien Engineers ’Choice Award -kilpailun voittajaksi

Rockwell Automation voittaa isosti Control Engineering 2021 Engineers ’Choice -kilpailussa.

Vähennä vaaroja

Prosessiturvallisuusratkaisuja teollisuudelle

Henkilöstön, prosessien ja ympäristön suojelu on edelleen tärkeä osa mitä tahansa automaatiostrategiaa. Rockwell Automation teknologiaa käytetään turvallisuuskriittisissä ohjausprosesseissa kaikkialla maailmassa. Voimme auttaa valitsemaan itsenäisen tai integroidun prosessiturvajärjestelmän vaaditun turvallisuusintegrointitason (SIL) välillä, projektisi vaatimusten mukaisesti.

Vähennä kustannuksia ja ajankäyttöä

Automatisoi panosprosessit

Monipuolisten panosprosessien käsittelytarpeet edellyttävät joustavuutta ja luotettavuutta työnkulkujen ja reseptien hallintaan. Rockwell Automation ratkaisu on räätälöity vastaamaan yrityksen tuotantotavoitteita. Tekniikan kehitys lisää niin mahdollisuuksia kuin riskejä sekä sisäisistä että ulkoisista lähteistä. Modernit panosprosessit ovat osa Connected Enterprise -ajattelua.

On-Demand PlantPAx 5.0 -verkkoseminaarit nyt saatavilla

Nopeuta digitaalista muutosta päivittämällä osaamistasi

Sukella syvälle uuteen PlantPAx 5.0: een näiden informatiivisten webinaarien avulla. Saat yleiskuvan uudesta järjestelmäjulkaisusta, saat lisätietoja vanhan DCS -järjestelmän siirtämisestä ja saat tietoa uudesta FactoryTalk® Batch -julkaisusta.

WEBINAARI

Laajenna mahdollisuuksia PlantPAx 5.0:n avulla

Opit miten DCS:n uusien työnkulkujen, ohjainten ja käytettävyysominaisuuksien avulla virtaviivaistat projekteja ja vähennät suunnittelutyötä.

WEBINAARI

Modernisointi vanhasta DCS:stä PlantPAx 5.0:een

Webinaari käy läpi nykyaikaistamisen hyötyjä ja toteutuskäytäntöjä. Saat työkaluja, jotka auttavat suunnittelemaan, budjetoimaan ja korvaamaan vanhat järjestelmät.

WEBINAARI

Odota enemmän panosprosessilta

Tutustu monimutkaisten verkkotoimintojen sovelluksiin ja edistä teitojen integrointia DCS- ja MES -järjestelmiin.

Oletko valmis keskustelemaan Rockwell Automation -asiantuntijan kanssa?

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan automaatioprojektit luotettavasti ja aikataulussa.

Tutustu menestystarinoihimme

Mietityttääkö jokin?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tietoa tai vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

Lähetä kysymyksesi asiantuntijoillemme, he auttavat sinua mielellään.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen