Digitaalisen tuotantoautomaation ratkaisut

Digitaalisen tuotantoautomaation ratkaisut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa.

Valvomoratkaisut, tietokannat ja raportointi, OPC-järjestelmät

Tuotannon tiedonkeruu-, raportointi- ja ohjausjärjestelmät – MES ratkaisut

Teollisuuden älykäs kunnossapitoratkaisu – APM

Klinkmann tarjoaa täyden valikoiman palveluja ja tuotteita tulevaisuuden älykkään tehtaan rakentamiseen.

VPN-etäreitittimet, modeemit sekä IoT-hallintaohjelmistot ja -ohjauslaitteet

Asennuskotelot, -kaapit ja –tarvikkeet, koteloiden jäähdytys/lämmitysratkaisut, valaistus sekä muut kaappitarvikkeet

Komponentit ja kotelot sähkö- ja ohjauskeskuksiin sekä PLC -logiikat 

Kasvata tuottavuutta ja pienennä riskejä Rockwell Automation prosessiohjausratkaisuilla

Monipuoliset ja kehittyvät ratkaisut teollisuuden digitalisaatioon

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Toimitamme ohjelmistot, ohjausjärjestelmät, safety ratkaisut ja tietoverkot teollisuuden digitalisaatioon. Klinkmann neuvoo ja toimittaa myös sähkö- ja automaatiokomponentit automaatiokeskuksiin ja kenttäasennuksiin sekä erilaiset koteloratkaisut. 

Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaspalvelu: Pyydä tarjous ja tilaa – asiakaspalvelumme auttaa tällä sivulla olevalla lomakkeen kautta.

Varastointisopimukset: Klinkmann palvelee myös tarjoamalla asiakaskohtaisia varastointipalveluja, kun toimitusaika on kriittinen. 

Ohjelmointi- ja käyttöönottopalvelut

Klinkmann Competence Center kehittää ratkaisuja automaation tiedonsiirtoon. Tuemme myös sovellusten käyttöönottoja.

Kehitämme jatkuvasti Klinkmann-ohjelmistoja, jotka tuovat lisäominaisuuksia eri valmistajien, kuten Wonderwaren vakio-ohjelmistoihin. Pilotoimme lisäksi erilaisia ohjelmistokonsepteja.

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Klinkmann tarjoaa kansainvälisiä huolto- ja ylläpitosopimuksia edustamiensa valmistajien ratkaisuille.

Klinkmannin koulutuspavelut ja kansainväliset ylläpitosopimukset takaavat hyvän käytettävyyden. Klinkmannin sertifioitu Partneriverkosto tekee kokonaisprojektit ammattitaidolla.

Konsultointi- ja kehityspalvelut

Klinkmann Competence Center auttaa myös eri tekniikoiden valinnassa ja pilotoinnissa.

Klinkmann kartoittaa ja neuvoo oikean ratkaisun, jossa Wonderware ohjelmistot, Belden/Hirschmann tietoverkot/-turva ja niitä täydentävät Klinkmannin tiedonsiirtomodulit varmistavat toimivat kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin. 

Testaa AVEVA Wonderware suunnitteluympäristöä 30 päivää​

AVEVA Development Studio tarjoaa integroidun suunnitteluympäristön SCADA-, HMI- ja MES-sovelluskehitykseen. Yhtenäinen kehitysympäristö antaa suunnitteluhenkilöstölle mahdollisuuden rakentaa erittäin ylläpidettäviä HMI SCADA -sovelluksia.

Development Studio tarjoaa intuitiivisen graafisen muokkausohjelman, joka mahdollistaa täyden valikoiman reaaliaikaisia prosessigrafiikoita ja visualisointeja hämmästyttävän elävästä grafiikasta. Lisäksi Development Studio tukee yhteistyötä, joten insinöörit, operaattorit ja IT-henkilöstö voivat tehdä yhteistyötä tehokkaamman käyttöliittymän luomiseksi lyhyemmässä ajassa.

Klinkmann Store

Osta heti verkosta Klinkmann varastotuotteet. Maksuton toimitus ja kampanjatarjoukset vain verkossa. Ei rekisteröitymispakkoa.

Klinkmann Store -verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille ja sen käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Voit aloittaa ostamisen heti! Klinkmannin tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteita sovituin ehdoin rekisteröitymisen jälkeen. Asiakaspalvelumme toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. 

  • Ilmainen toimitus yli 140 € tilauksille – säästä toimitusmaksuissa
  • Katalogipalvelut – tekniset tiedot helpottavat valinnassa
  • Nopea toimitus Klinkmannin päävarastosta – varastotuotteet 24h
  • Monikielinen palvelu

Koulutuspalvelut

Klinkmann toimii omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioivana kansainvälisenä koulutuskeskuksena. Järjestämme webinaareja ja luokkakoulutuksia sekä asiakaskohtaisia koulutuksia. 

eKatalogi

Klinkmannin ylläpitämä 17.000 sivun e-katalogi on laajin sähkökomponenttien ja automaation sähköinen tuoteluettelo Suomessa. Maksuton e-katalogimme helpottaa työtäsi ja auttaa oikean ratkaisun löytämisessä sovellukseesi.