Digitaalisen tuotantoautomaation ratkaisut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa.

Valvomoratkaisut, tietokannat ja raportointi, OPC-järjestelmät

Tuotannon tiedonkeruu-, raportointi- ja ohjausjärjestelmät – MES ratkaisut

Teollisuuden älykäs kunnossapitoratkaisu – APM

Tuotantoautomaatio, Emulate 3D ja koneturvaratkaisut 

VPN-etäreitittimet, modeemit sekä IoT-hallintaohjelmistot ja -ohjauslaitteet

Asennuskotelot, -kaapit ja –tarvikkeet, koteloiden jäähdytys/lämmitysratkaisut, valaistus sekä muut kaappitarvikkeet

Komponentit ja kotelot sähkö- ja ohjauskeskuksiin sekä PLC -logiikat 

Monipuoliset ja kehittyvät ratkaisut teollisuuden digitalisaatioon

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Toimitamme ohjelmistot, ohjausjärjestelmät, safety ratkaisut ja tietoverkot teollisuuden digitalisaatioon. Klinkmann neuvoo ja toimittaa myös sähkö- ja automaatiokomponentit automaatiokeskuksiin ja kenttäasennuksiin sekä erilaiset koteloratkaisut. 

Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaspalvelu: Pyydä tarjous ja tilaa – asiakaspalvelumme auttaa tällä sivulla olevalla lomakkeen kautta.

Varastointisopimukset: Klinkmann palvelee myös tarjoamalla asiakaskohtaisia varastointipalveluja, kun toimitusaika on kriittinen. 

Ohjelmointi- ja käyttöönottopalvelut

Klinkmann Competence Center kehittää ratkaisuja automaation tiedonsiirtoon. Tuemme myös sovellusten käyttöönottoja.

Kehitämme jatkuvasti Klinkmann-ohjelmistoja, jotka tuovat lisäominaisuuksia eri valmistajien, kuten Wonderwaren vakio-ohjelmistoihin. 

Olemme edelläkävijä asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen kehittämisessä. Pilotoimme lisäksi erilaisia ohjelmistokonsepteja.

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Klinkmann tarjoaa kansainvälisiä huolto- ja ylläpitosopimuksia edustamiensa valmistajien ratkaisuille.

Klinkmannin koulutuspavelut ja kansainväliset ylläpitosopimukset takaavat hyvän käytettävyyden. Klinkmannin sertifioitu Partneriverkosto tekee kokonaisprojektit ammattitaidolla.

Konsultointi- ja kehityspalvelut

Klinkmann tutustuu asiakkaan tarpeeseen ja auttaa oikean sovellusratkaisun määrityksessä. Klinkmann Competence Center auttaa myös eri tekniikoiden valinnassa ja pilotoinnissa.

Klinkmann kartoittaa ja neuvoo oikean ratkaisun, jossa Wonderware ohjelmistot, Belden/Hirschmann tietoverkot/-turva ja niitä täydentävät Klinkmannin tiedonsiirtomodulit varmistavat toimivat kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin. 

Testaa AVEVA Wonderware suunnitteluympäristöä 30 päivää​

AVEVA Development Studio tarjoaa integroidun suunnitteluympäristön SCADA-, HMI- ja MES-sovelluskehitykseen. Yhtenäinen kehitysympäristö antaa suunnitteluhenkilöstölle mahdollisuuden rakentaa erittäin ylläpidettäviä HMI SCADA -sovelluksia.

Development Studio tarjoaa intuitiivisen graafisen muokkausohjelman, joka mahdollistaa täyden valikoiman reaaliaikaisia prosessigrafiikoita ja visualisointeja hämmästyttävän elävästä grafiikasta. Lisäksi Development Studio tukee yhteistyötä, joten insinöörit, operaattorit ja IT-henkilöstö voivat tehdä yhteistyötä tehokkaamman käyttöliittymän luomiseksi lyhyemmässä ajassa.

Klinkmann Store

Osta heti verkosta Klinkmann varastotuotteet. Maksuton toimitus ja kampanjatarjoukset vain verkossa. Ei rekisteröitymispakkoa.

Klinkmann Store -verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille ja sen käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Voit aloittaa ostamisen heti! Klinkmannin tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteita sovituin ehdoin rekisteröitymisen jälkeen. Asiakaspalvelumme toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. 

  • Ilmainen toimitus yli 140 € tilauksille – säästä toimitusmaksuissa
  • Katalogipalvelut – tekniset tiedot helpottavat valinnassa
  • Tarjouspyyntökori – pyydä paras tarjous suuremmille määrille
  • Nopea toimitus Klinkmannin päävarastosta – varastotuotteet 24h
  • Monikielinen palvelu

Koulutuspalvelut

Klinkmann toimii omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioivana kansainvälisenä koulutuskeskuksena. Järjestämme webinaareja ja luokkakoulutuksia sekä asiakaskohtaisia koulutuksia. 

eKatalogi

Klinkmannin ylläpitämä 17.000 sivun e-katalogi on laajin sähkökomponenttien ja automaation sähköinen tuoteluettelo Suomessa. Maksuton e-katalogimme helpottaa työtäsi ja auttaa oikean ratkaisun löytämisessä sovellukseesi.