Rakennusten tietoliikenne- ja sähköverkkolaitteiden ylijännitesuojaus luotettavasti

Tieto- ja tietotekniikkajärjestelmiä käytetään monissa eri sovelluksissa. Lähes kaikkia tietojen käsittelyyn käytettyjä sähköisiä järjestelmiä pidetään erittäin tärkeinä. Aina suurempia tietoja tallennetaan, ja niiden on oltava aina käytettävissä hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Onkin entistä tärkeämpää suojata nämä järjestelmät myös vaarallisilta syöksyiltä. Näiden järjestelmien vikaantumisen tai jopa tuhoutumisen estämiseksi ne on integroitava salama- ja ylijännitesuojakonseptiin.

Miksi webinaari kannattaa katsoa?
Webinaarissa kuulet miten toteutetaan luotettavasti lämmitysjärjestelmien, tietoliikenneverkkojen, ilmanvaihto-, palo-, ja ilmastointijärjestelmien, hissien sekä tuotanto ja ohjausjärjestelmien ylijännitesuojaus.

Kenen kannattaa webinaari katsoa?
Suosittelemme webinaaria sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelijoille ja -urakoitsijoille, keskusvalmistajille, kone- ja laitesuunnitelijat. Webinaari on tekninen ja pidetään Englanniksi. Puhujana Dehnin asiantuntijat Saksasta.

Webinaarissa esitellään Dehnin keltaisen ja punaisen linjan tuotesarjat, työ- ja suojausperiaatteet, erilaiset tuotetyypit, kiinnitystavat ja sovellukset.

Webinaarissa esitetään teknisten rakennusten ylijännitesuojakonsepti, käsittäen rakennukset, joissa on teknisiä laitteita: LVI, ohjausjärjestelmät, kulkujärjestelmät, lämmitysjärjestelmät, turvajärjestelmät ja palonsammutusjärjestelmät.

Tutustu DEHN tuotteisiin Klinkmann Store verkkokaupassa.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen