Pro-face Industrial PC:t on suunniteltu automaatiokäyttöön

Vaativiin teollisuus- ja laitesovelluksiin Pro-face teollisuus PC:t ovat kestävyydeltään ja käytettävyydeltään täydellinen ratkaisu.

Pro-face Industrial PC:t – tarpeesi mukainen kokoonpano eri laiteympäristöihin

Pro-face toimittaa korkealaatuisia HMI-operointipäätteitä ja teollisuusmikroja. Hyvä näyttö ja kova käyttökestävyys varmistavat käytettävyyden myös vaativissa teollisuus- ja laitesovelluksissa. 

Proface päätteissä on liittynnät eri toimittajien automaatiolaitteisiin (Siemens, Rockwell, Schneider, ABB ym), kenttäväyliin sekä ethernet/web ja langattomat liitynnät.

PRO-FACE teollisuus PC:t tuotevalikoima

Pro-face on japanilainen vaativien operointipaneeleiden valmistaja, joka kehittää erilaisia käyttöliittymiä ohjelmistoineen ja teollisia tietokoneita.
Pro-face tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän vaativiin käyttökohteisiin.

Hardware

PS6000 -sarja digitaaliseen muutokseen taloudellisesti

PS6000 tuo huippuluokan HMI-ominaisuudet, PC-pohjaisen arkkitehtuurin rakentamisen sovelluksen tarpeiden mukaan, ohjelmiston valinnan, järjestelmärakenteen, toiminnan tehokkuuden, tiedonkulun. 

Paranna tuottavuuttasi luotettavimmalla PC-pohjaisella arkkitehtuurikokemuksella.

Hardware

PS5000-sarja IPC monikosketusnäytöllä

PS5000-sarjan IPC on  Pro-face tuoteperheen tehokkain teollisuustietokone, joka on varustettu monikosketusnäytöllä. Sopii erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Klinkmannin asiantuntemuksen ja kumppanien ansiosta saat käyttöösi ainutlaatuisen ymmärryksen IT-ratkaisujen, koneiden, laitteiden ja prosessien integraatiosta. Klinkmann auttaa sinua sekä onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, että älykkäämmän ja turvallisemman infrastruktuurin rakentamisessa.

Pro-face tuotekatalogi

Pro-face Product Guide 2021

Pääset lataamaan katalogin täyttämällä lomakkeen