Palvelusopimukset

Palvelusopimukset

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon.

Ratkaisuja ja tukipalveluita

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivat asiakaskoulutukset sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon.

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Klinkmann tarjoaa kansainvälisiä huolto- ja ylläpitosopimuksia edustamiensa valmistajien ratkaisuille.

Klinkmannin koulutuspalvelut ja kansainväliset ylläpitosopimukset takaavat hyvän käytettävyyden.

Sertifioitu Partneriverkostomme tekee kokonaisprojektit ammattitaidolla.

Ohjelmointi ja käyttöönottopalvelut

Klinkmann Competence Center kehittää ratkaisuja automaation tiedonsiirtoon. Tuemme myös sovellusten käyttöönottoja.

Klinkmann kartoittaa ja neuvoo oikean ratkaisun, jossa AVEVA Wonderware ohjelmistot, Belden/Hirschmann tietoverkot/-turva ja niitä täydentävät Klinkmannin tiedonsiirtomoduulit varmistavat toimivat kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin. 

Koulutuspalvelut

Klinkmann toimii omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioivana kansainvälisenä koulutuskeskuksena.

Järjestämme erilaisia webinaareja, luokkahuonekoulutuksia sekä asiakaskohtaisia koulutuksia. 

Tutustu AVEVA Wonderware Customer First ohjelmaan

AVEVA Wonderware Customer FIRST -ohjelmiston ylläpito- ja tukiohjelma on joustava palvelusopimus, joka auttaa suojaamaan ja laajentamaan tuotteiden ja -ratkaisujen arvoa koko niiden elinkaaren ajan.

Palvelusopimus maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti suojaamalla kriittisiä investointejasi, maksimoimalla suorituskykyäsi ja pienentämällä kokonaiskäyttökustannuksiasi. AVEVA Wonderware ohjelmistojen pitäminen ajan tasalla on erinomainen tapa maksimoida investoidun päämoman tuotto.

Jos sinulla on jo AVEVA Customer Support -sopimus, pääset lataamaan ohjelmistot, patchit ja muut tiedot osoitteesta https://softwaresupportsp.aveva.com/

AVEVA System Integrator Partner Program – rahanarvoisia etuja yrityksellesi

Ryhdy sertifioiduksi Aveva järjestelmäintegraattoriksi – luo liikearvoa asiakkaillesi

AVEVAn SI Partner -ohjelma tarjoaa lukuisia etuja. Voit laajentaa ja kehittää osaamista AVEVAn ohjelmistotuotteista ja hakea yrityksellesi sertifioinnin AVEVA Partner Network –ohjelmaan. Pääset osalliseksi luotettavien osaajien verkostoon, joista asiakkaat löytävät sertifioidun kumppanin seuraaviin projekteihinsa. Partnerit voivat hankkia edullisesti haluamansa Aveva ohjelmistojen kehitystyökalut haluamalleen ympäristölle.