Emulate 3D työkalun uudet ominaisuudet auttavat tuotannon tehostamisessa

Katsottuasi Emulate 3D -verkkoseminaarin tiedät mitä tarkoittaa, kun puhumme digitaalitekniikasta ja digitaalisesta kaksosesta. Saat myös hyvän kuvan demonstrointitarkoituksista suunnittelussa ja koneiden ja tuotantolinjojen myynnistä E3D -käytön avulla.

Rockwell Automation E3D-ohjelmistolla on uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joista hyötyvät erityisesti projektitalot, konetoimittajat ja tuotantolaitokset. Emulate E3D emuloi kaikkia merkittäviä automaatiolaitteita ml. Rockwell ja Siemens.

Haluaisitko tutustua tarkemmin ohjelmistoon?

Emulate 3D ohjelmiston ominaisuudet avautuvat parhaiten tutustumalla ohjelmistoon demon avulla. Klinkmann asiantuntijat esittelevät ohjelmistoa mielellään. Pyydä meiltä tunnin mittainen demo, joka rakennetaan juuri sinua varten.

Kyseessä on ohjelmisto, jota voidaan kutsua niin dynaamiseksi digitaaliseksi kaksoseksi kuin emulointiohjelmistoksi

Uusi teknologia säästää parhaimmillaan aikaa ja rahaa jo käyttöönotossa. Se auttaa analysoimaan tuotevirtaa ja mahdollistaa erilaisten animaatioiden luomisen todella nopeasti. Tapoja hyödyntää ohjelmistoa on monia. Voit simuloida tuotantolinjaa sekä koneiden ja laitteiden toimintaa, ennen kuin yhtään laitetta tai edes prototyyppiä on rakennettu. Emulate 3D -ohjelmiston avulla voit harjoitella, ennakoida sekä testata erilaisia toiminallisia tilanteita. Parhaimmillaan käyttöönoton kokonaisaika puolittuu.

Emulate on kustannuksiltaan ja käyttöönotoltaan kevyimmästä päästä digitaalisia kaksosratkaisuja, sillä Emulate3D on vakio-ohjelmisto eikä sisällä räätälöintiä.

Ohjelmiston käyttöönottoprojekti kestää muutaman viikon

Nykypäivän työkalujen on oltava helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita, joustavia ja aikaa ja rahaa säästäviä perinteisempiin menetelmiin verrattuna.Rockwell Automationin Emulate 3D ohjelmistoa käyttävät niin pienet kuin keskisuuretkin yritykset, kuin myös suuret kone- ja laitevalmistajat.

Tutustu menestystarinoihimme

Kilpailukykyinen automaatiojärjestelmä savukaasupesureille

Ecomar valitsi Klinkmannin ja Rockwell Automationin automaatioprojektiinsa luodakseen kilpailukykyisen automaatiojärjestelmän savukaasupesureille

Lue lisää →

PERUZA Packing Lines – fully automated solutions for global food and beverage industries

PERUZA, a leading engineering and equipment construction company in the Baltics for food industries. In 2019, PERUZA developed a new production line solution for palletizing PET bottles.

Lue lisää →

Prosessinohjauksen uusinnalla lisää käyttövuosia hiukkaskiihdyttimelle

Jyväskylän yliopiston fysiikanlaitoksella toimii yksi Euroopan suurimmista hiukkaskiihdytinlabotatorioista. Hiukkaskiihdyttimen lähes 30 vuotta vanha ohjausjärjestelmä haluttiin uusia ja kumppaniksi valikoitui Rockwell Automation Klinkmannilta.

Lue lisää →