Verkkoseminaari ja Workshop

Yhdessä AVEVA System Platform SCADA-ohjelmisto ja Schneider Electricin prosessilogiikat tarjoavat mahdollisuuden projektien helpompaan ja nopeampaan toteutukseen

Klinkmann ja Schneider Electric järjestävät verkkoseminaarin Schneider Electricin prosessilogiikoiden ja AVEVA System Platform SCADA-ohjelmiston liittämisestä yhteen elokuun 19. päivä klo 9.00-11.00.

Verkkoseminaarissa käydään läpi hyödyt joita prosessilogiikoiden saumattomasta liittämisestä AVEVA System Platformiin on saatavissa. Lisäksi asiantuntijat käyvät läpi Hands On –Demossa miten liittäminen käytännössä tapahtuu.  

Verkkoseminaarissa käydään läpi teollisuusautomaation tehokaksikon tarjoamat hyödyt

Schneider Electricin Modicon-sarjan ohjelmoitavat logiikat olivat ensimmäisiä laatuaan markkinoilla ja niiden tuotekehitys tuo jatkuvasti uusia, Teollisuus 4.0:aa tukevia innovaatioita tuotesarjaan. AVEVA System Platform on teollisuuden tunnetuimpia analytiikka-alustoja, joka yhdessä InTouch OMI visualisoinnin kanssa tarjoaa erittäin tehokkaan ja skaalautuvan ohjelmistoratkaisun lähtien yksittäisen tuotantolinjan valvomosta aina yritystason MES-tuotannonohjaukseen.

Verkkoseminaarin tavoitteena on avata AVEVA System Platformin ja Schneider Electricin ratkaisuiden tuomia hyötyjä teollisuuden tiedonkeruussa, analytiikkapalvelujen käyttöönotossa ja prosessien tuotekehityksessä. Kahden alan innovaattorin yhteisessä verkkoseminaarissa tietoa on tarjolla runsaasti, joten kannattaa ilmoittautua ennakkoon ja merkitä 19.8. kalenteriin jo valmiiksi.

Tilaisuudesta ei lähetetä tallennetta sen käytännönläheisen luonteen johdosta. Workshopissa demotaan konfiguraatioita, kirjastoja, määrityksiä, visualisointia ja hälytyksiä. Tapahtuman alussa käydään lyhyesti läpi Schneider Electricin ja Klinkmannin yhteistyötä Suomessa.

Ilmoittaudu verkkoseminaariin 19.8. 2021 klo 9.00-11.00 alla olevan lomakkeen kautta. Saat osallistumislinkin lähetykseen vahvistusviestissä.

Puhujina tapahtumassa

Janne Rikassaari

Liiketoimintayksikön päällikkö

Kaj Heinola

Tekninen asiantuntija

Janne Rikassaari

Liiketoimintayksikön päällikkö

Kaj Heinola

Tekninen asiantuntija

Marko Latvasalo

Tuotepäällikkö, prosessiautomaatio

Harry Nyqvist

Järjestelmäasiantuntija

Liity tästä

Tänään