Älykäs analytiikka ja teollisuuden kunnossapitoratkaisut

Älykäs teollisuuden kunnossapito perustuu digitalisaation, analytiikan ja elinkaaren hallinnan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Älykkäät ylläpito-, seuranta- ja raportointiratkaisut parantavat tuotantolinjan suorituskykyä ja samalla vähentävät hallitsemattomia vikatiloja.

Älykäs analytiikka auttaa ennakoimaan ja lisää toimintavarmuutta

Aveva Wonderware APM -alusta tarjoaa valmiita työkaluja optimaalisiin kunnossapitoratkaisuihin erilaisissa teollisuussovelluksissa.

Älykäs kunnossapito kerää Big Dataa jalostaen sen ennakoiviksi toimenpiteiksi. AVEVA Wonderware APM perustuu digitalisaation, analytiikan ja elinkaaren hallinnan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. AVEVAn automaatio-ohjelmistoilla toteutat valvomoratkaisut, tehokkaan tiedonkeruun ja luotettavan raportoinnin. 

Klinkmann kartoittaa nykytilanteen ja neuvoo oikean automaatioratkaisun löytämisessä, jotta saat toimivan kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden yrityksesi muihin tietojärjestelmiin.

Aiemmin Citect SCADA

AVEVA™ Plant SCADA

Citect SCADA eli AVEVA Plant SCADA on ohjelmistoratkaisu tuotantoprosesseihin, joissa käsitellään suuria määriä dataa ja tunnisteita.

SCADAn visualisointia ja teknistä tehokkuutta korostavat ohjelmistoratkaisun käyttövalmis tilannetietoisuuskyky ja konteksti-intuitiivinen työskentelynäkymä.

Connecting Cloud Solution

AVEVA™ Insight

AVEVA Insight auttaa hankkimaan tietoa tehokkaasti miltä tahansa laitteelta.

Pilvialusta tuotantoprosessien tiedonkeruuseen, liiketoiminnan hallinnan päätöksentekoon ja ennakoivaan analytiikkaan.

Tietosi ovat käytettävissä koska ja mistä tahansa, miltä tahansa laitteelta.

Aiemmin Wonderware

AVEVA™ Historian

AVEVA Wonderware Historian on nopea reaaliaikainen tiedonkeruu isojen tietomäärien tallennukseen, josta löytyy liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin. 

Historian Client analysointi- ja raportointityökaluilla voidaan käsitellä AVEVA Wonderware Historian kannalla tallennettua dataa. Liitynnät Microsoft Officeen mukana.

Aveva Historian tiedonkeruu on integroitu osa System Platform järjestelmää.

Miksi siirtyä älykkääseen kunnossapitoon?

Teollisuuden tiedonhallinta ei ole vain tietojen keräämistä ja tallentamista. Tehokas tiedonkeruu ja analytiikka ennakoi tuotantoseisokit ja varmistaa jatkuvat prosessit.

Erillisistä ratkaisuista useiden toimipisteiden toimintojen hallintaan

AVEVA-ratkaisut tarjoavat vertaansa vailla olevan skaalautuvuuden mihin tahansa projektiin, olipa kyseessä sitten vankka SCADA (valvontaohjaus ja tiedonkeruu) useille toimipisteille tai tapa visualisoida tietoja pienemmistä ja edullisemmista laitteista.

BigData hyötykäyttöön tiedonkeruujärjestelmän avulla

Säästä rahaa
Pienennä tiedon tallennuskustannuksia yli 80 prosenttia erittäin tehokkaiden tiedontallennusalgoritmien avulla.

Power Query
Kerää dataa vanhoista järjestelmistä patentoidun, nopean tiedonkeruun ja Microsoft SQL Serverin tallennuksen avulla.

Skaalaa turvallisesti
Käytä Historiania yhteen yksittäiseen projektiin tai suurempaan tiedonhallintaratkaisuun, joka palvelee kymmeniä sivustoja ja satoja käyttäjiä maailmanlaajuisesti.

Integroi
Liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin, myös alan johtavaan AVEVA InTouch HMI -ratkaisuun. Historian sisältyy myös AVEVA System Platform -järjestelmään.

Henkel hyödyntää BigDataa edistääkseen kestävää kehitystä ja parantaakseen energiatehokkuuttaan

Henkel on maailmanlaajuinen toimija, joka työllistää yli 52 000 ihmistä. Henkel pyrkii edistämään kestävää kehitystä kaikessa liiketoiminnassaan. 

Heidän haasteensa oli kulutus ja päästötietojen kerääminen, johon AVEVAn sovellukset tarjosivat ratkaisun.Tähän mennessä energiakustannussäästöt ovat ylittäneet 37 miljoonaa euroa ja laitteiden tehokkuudessa on saavutettu (OEE) 15 % parannuksia jo kahden vuoden jälkeen.

AVEVA Insight

AVEVA Insight sopii sekä pienille tuotantoalan yrityksille, että suurille kansainvälisille yhtiöille

AVEVA Insight on helppo asentaa, ja järjestelmän käyttöönotossa sekä alkuperäistietojen keruussa tai olemassa olevien tietojen lataamisessa kestää vain muutama tunti.

Ajan myötä kerättävien tietojen avulla tekoäly oppii ja voi tarjota strategioita ja oivalluksia laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Jatkuvalla tietojen ylläpidolla voit välttää erilaisia ongelmia.

Asiakastarina: Borg Manufacturing

Australialainen Borg Manufacturing tehosti toimintaansa 400% integroituaan AVEVA MES -ratkaisun toiminnanohjaus- ja automaatiojärjestelmäänsä.

Varaa aika asiantuntijan kanssa

Täytä yhteystiedot ja valitse päivämäärä.

AVEVA Agility for competitiveness

Pääset lataamaan oppaan täyttämällä lomakkeen