Rockwell Automation

Rockwell Automation verkkokurssit

Kurssikieli: Opetuskieli suomi ja materiaali englanti.

Kurssihinta: 250€ (alv 0 %) Sisältäen kurssin ja kurssimateriaalin

 

Studio 5000 Logix Designer: Kehittynyt käyttökokemus

Koulutusaika: 25.8.2020 9:00–12:00
Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistuja Studio 5000 -ohjelmointiympäristöön. Kurssia suositellaan kaikille Rockwell Automation Studio 5000 -ohjelmistoa käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

 

Design and Implementation of FactoryTalk Security in a Distributed Control System

Koulutusaika: 25.8.2020 13:00–16:00
Tälle kurssille osallistuvat oppivat suojaamaan ControlLogix™-ohjelmoitavan logiikan erityyppisiltä turvallisuusuhilta käyttämällä FactoryTalk Security -ohjelmistoa. Kurssin aikana opetellaan käytännön harjoitusten avulla suojaamaan ohjelmoitavan logiikan muistissa olevat ohjelmat laittoman kopioimisen varalta ja rajoittamaan järjestelmän käyttäjäoikeuksia niin, että vain halutuilla tahoilla on pääsy ohjelmiin ja laitteisiin. Tätä kurssia suositellaan erityisesti niille, jotka ylläpitävät tehtaan automaatiojärjestelmiä tai valmistavat laitteistoja asiakkaille, joille tietoturva on osa toimintastrategiaa.

 

Micro800-ohjelmoinnin perusteet

Koulutusaika: 2.9.2020 9:00–12:00
Tällä virtuaalisella kurssilla opetellaan käyttämään ilmaista Connected Components Workench -ohjelmistoa, jolla voidaan ohjelmoida Allen-Bradley Micro800 -sarjan logiikoita. Kurssilla ohjelmoidaan PID-säädin ohjaamaan simuloitua prosessia. Osallistujat oppivat luomaan Connected Components Workbench -projektin, luomaan siihen ohjelmakoodia, virittämään PID-säädintä sekä ohjaamaan ja valvomaan prosessia Micro800-simulaattorin avull. Kurssia suositellaan kaikille Connected Components Workbench -ohjelmistoa ja Micro800-sarjan logiikoita käyttäville ja niiden käyttöä suunnitteleville henkilöille.

 

PlantPAx-prosessiohjelman kehitys

Koulutusaika: 2.9.2020 13:00–16:00
Tämä kurssi tutustuttaa osallistujan tarvittaviin työvaiheisiin, joita tarvitaan PlantPax 4.5 DCS -järjestelmän kehityksessä. Kurssilla opetellaan käyttämään myös Rockwell Automationin prosessikirjastoa. Kurssia suositellaan kaikille PlantPAx DCS -järjestelmää sekä Rockwell Automationin objektikirjastoja käytäville ja niiden käyttöä suunnitteleville henkilöille.

 

FactoryTalk View Machine Edition HMI -ohjelmoinnin perusteet

Koulutusaika: 24.9.2020 9:00–13:00
Tämä kurssi opettaa perusteet FactoryTalk View Studio -ohjelman käytöstä. Kurssilla muokataan valmista FactoryTalk Vew Machine Edition -sovellusta ja samalla tutustutaan ohjelman perustoimintoihin. Kurssilla käydään läpi myös, kuinka voi tehokkaasti käyttää uudelleen aiemmin luotua sisältöä toisesta näyttösovelluksesta. Kurssilla opetellaan luomaan kommunikointiyhteys näytön ja logiikan välille. Kurssia suositellaan kaikille FactoryTalk View Studio Machine Edition -sovellusta käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville henkilöille.

 

Studio 5000 Application Code Manager -ohjelman käyttö ja kirjastojen hallinta

Koulutusaika: 24.9.2020 13:00–16:00
Tule oppimaan, kuinka voi käyttää Application Code Manager -ohjelmaa luomaan ja hallitsemaan yrityksen koodikirjastoa. Tällä kussilla opetellaan ohjelman perustoiminnot muokkaamalla olemassa olevaa projektia. Kurssilla perustamaan luomaan uusi Application Code Manager -projekti tyhjästä sekä luomaan uusia kirjasto-objekteja. Kokeneille ja tiedonjanoisille on tarjolla myös lisätehtäviä, joissa opetellaan muun muassa tuomaan kirjastoon objekteja FactoryTalk View SE -projektista.

 

Laitevaatimukset kurssille osallistumiseen

Kurssi järjestetään kouluttajavetoisena virtuaalikurssina etäyhteyden avulla. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, riittävän nopean internet-yhteyden sekä internet-selaimen, jossa on HTML5-tuki. Toinen näyttö ja kuulokemikrofoni ovat suositeltuja, mutta eivät pakollisia.

 

Klinkmann koulutusten peruminen

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.
Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta.
Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittaudu kurssille

Valitse päivämäärä ja täytä yhteystietosi. Saat vahvistusviestin koulutuksesta.