Citect SCADA perusteet – tuotekoulutus

Citect SCADA perusteet – tuotekoulutus

Klinkmann Citect SCADA -kurssi on peruskurssi, jonka aikana käydään läpi ohjelmiston perusominaisuudet ja tutustutaan Citect Studio kehitysympäristöön.

Citect SCADA perusteet kurssin tavoite

Antaa perustiedot ja osaamisen Citect Studio -ohjelmiston käytöstä automaatio- ja verkkosovelluksissa. Kurssia suositellaan kaikille Citect Studio -ohjelmistoa harkitseville tai sitä käyttäville henkilöille.

Citect SCADA perusteet – tuotekoulutus
 

Kurssi-info

Koulutusaika: 9.00-16.00.
Kurssihinta: 1000 € (alv 0 %).
Kurssikieli: Opetuskieli suomi/englanti ja materiaali englanti.

Virtuaalikoulutus.

Kurssi sisältö: Kurssiohjelma toimitetaan kurssille osallistujille viikkoa ennen koulutusaikaa.

Laitevaatimukset Citect SCADA perusteet -koulutukseen osallistuvalle

Koulutus pidetään asiakkaan omalla koneella, koulutuksen alussa antamallamme VMware virtuaali imagella. VMware ympäristö olisi hyvä olla asennettuna jo ennen koulutusta. Voimme asentaa sen koulutuksen alussa, jos koneeseen on administraattoritason oikeudet. Tietokoneessa tulisi olla vähintään 8GB muistia, 2×2,5GHz prosessoria imagelle ja 60GB kovalevytilaa.

Laitevaatimukset virtuaalikoulutukseen osallistuvalle

Koulutus pidetään valmiiksi rakennetulla Skytap pilvipalvelutietokoneella, johon voidaan kytkeytyä verkkoselaimella. Koulutuksessa esitystä varten käytämme Zoom ohjelmistoa. Testatkaa yhteensopivuus Skytap ympäristön kanssa Connectivity Checker ohjelmalla ennen koulutusta. Zoom ohjelman vaatimukset löytyvät sivulta.

Klinkmann koulutusten peruminen

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittaudu kurssille

Valitse päivämäärä ja täytä yhteystietosi. Saat vahvistusviestin koulutuksesta.