AVEVA™ InTouch for System Platform

Koulutus: AVEVA™ InTouch for System Platform

AVEVA™ InTouch for System Platform on kolmen päivän ohjattu hands-on-koulutus InTouchin käytöstä Application serverin kanssa ja osana System Platform -alustaa.

Aiemmin Wonderware System Platform -nimellä tunnettu AVEVA System Platform on objektipohjainen ohjelmistoalusta teollisuuden käyttöön.

AVEVA System Platform sisältää ympäristön ja työkalut tehtaan ohjauksen ja tiedonhallintajärjestelmien tarpeisiin. System Platform tukee sekä valvomokerrosta että tuotannonohjausjärjestelmäkerrosta esittäen ne yhtenä tietolähteenä. System Platform ja sen käyttöliittymät tarjoavat ympäristön ja työkalut valvontaan ja visualisointiin sekä hoitavat tiedonkeruun ja hälytykset.

Koulutusaika: 9.00–16.00.
Päivämäärät: 8.11.-10.11. (3 pv)
Hinta: 599 € / henkilö (ALV 0 %)
Kieli: englanti

Laitteistovaatimukset: ei ole

Koulutusvaatimukset: Osallistujan tulee olla käynyt System Platformin Application Server -koulutus

Ohjelmistovaatimukset: Koulutus järjestetään esirakennetulla Skytap-pilvipalvelutietokoneella, johon voidaan muodostaa yhteys verkkoselaimella. Käytämme koulutuksen esityksissä Zoom-ohjelmistoa. Testaa yhteensopivuus Skytap-ympäristön kanssa yhteystarkistuksella ennen koulutusta.

Koulutusohjelma: AVEVA Intouch For System Platform

1. päivä 9.00–16.00
• Intouch osana System Platformia
• Aplikaation luonti ja käyttöönotto
• Symbolieditori ja symbolien luonti objekteille
 
 
2. päivä 9.00–16.00
• Objektien skriptikieli
• Widget
• Hälytysten ja tapahtumien visualisointi
 
3. päivä 9.00–16.00
• Trendien visualisointi
• Security valvomonäytöissä
• Web Client

Klinkmann koulutusten peruminen

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Liity tästä

Tänään
Tagged