Kytkentäkaapit, kotelot ja kotelointitarvikkeet

Kytkentäkaapit, asennuskotelot ja –tarvikkeet, koteloiden jäähdytys- ja lämmitysratkaisut, valaistus sekä muut kaappitarvikkeet Klinkmannilta. Asennuskotelot saatavilla teräksestä, rosterista, alumiinista ja muovista, myös aukotetut ja asiakaskohtaiset mallit ja värit.

Kytkentäkaapit ja kotelointiratkaisut asiakaskohtaisesti eri teollisuuden tarpeisiin

Klinkmann ratkaisutarjonnasta saat kytkentäkaapit, lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin.

Valikoimassa on koteloita maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polyesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista. Myös ATEX-sertifioidut kotelot ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitinrasiat erilaisten lämmönhallintaratkaisuiden lisäksi kuuluvat valikoimaan. 

Valikoiduilla kaappituotteilla on maailmanlaajuinen saatavuus ja tuki sekä hyväksynnät – mikä optimoi kaappi-investoinnin sovelluksen koko elinkaarelle. Klinkmann auttaa sinua sekä onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, että älykkäämmän ja turvallisemman infrastruktuurin rakentamisessa.

nVent Hoffman &
Eldon

Johtava ja luotettava markkinatoimija, jolla on erinomainen suojaus vaikeissakin ympäristöissä.

Luotettavuutta ja kustannustehokkuutta markkinoiden johtavalta kotelointiratkaisujen kehittäjältä

nVent Hoffman on markkinoiden johtava kytkentäkaappien, kaappi-ilmastoinnin sekä kaappien erilaisten aputarvikkeiden valmistaja.

nVent Hoffmanin kytkentäkaappi ja asennuskoteloratkaisut varmistavat sähköasennusten ja laitteistojen riittävän suojauksen vaikeissakin ympäristöissä. Vakiomalleja löytyy yli 12 000 erilaista, mutta nVent Hoffman suunnittelutyökalulla voit rakentaa myös oman mallin ja/tai määrittää värin.

nVent Hoffman Eldonin automaattiset tuotantolinjat valmistavat laadukkaat kotelot maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polyesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista.

Monipuolisesta ratkaisutarjonnasta saat lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin.

nVen-Hofmann teräksiset lattiakaapit ja kytkentäkotelot

Lattiakaapit, teräs

Teräksisiä lattiakaappeja löytyy useita eri mallistoja nVent Hoffman Eldonin valikoimasta. 

Mallistoja on saatavana suoraan varastosta monessa eri kokoluokassa ja ne sopivat useisiin eri käyttötarkoituksiin. 

Komponenttivikoja ja sen myötä tarpeettomia seisonta-aikoja ei pääse syntymään, sillä kaapin sisäpuolelle ei pääse vettä eikä pölyä.

Kytkentkäkaappien oikeanpuoleisessa ovessa on valmiina asennusaukko, joka vähentää työstöaikaa ja joka voidaan yhdistää useimpiin yleisesti saatavilla oleviin kytkimiin. 

Voit luoda kokoonpanoja, jotka noudattavat ovien keskinäislukitusta ja pääkytkimiä koskevia säädöksiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lattiakaapit ip66 NVENT HOFFMAN

Lattiakaapit, ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lattiakaapit on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin painavien tai monimutkaisten asennusten suojaukseen.

Kolmipistelukitus ja IP66 tiiveysluokitus takaavat erittäin hyvän suojan pölyltä, lialta, öljyltä sekä vedeltä.

Kaksiovisten mallien rakenne mahdollistaa fyysisesti isokokoisten ja raskaiden laitteiden koteloinnin korkeaa tiiveysluokitusta (IP) ja mekaanista lujuutta (IK) vaativissa kohteissa.

Kaappimallisto sopii erinomaisesti lähes kaikkiin käyttöympäristöihin.

Lataa yleisesite nVent Hoffman Eldon lattiakaapeista (suomenkielinen)

Ekom Ulkokäyttöön alumiini lattiakaapit ja

Lattiakaapit, alumiini

EKOM-kaappimallistoon kuuluu alumiinisia kaksiovisia kompakteja lattiakaappeja.

Ulkokäyttöön tarkoitettu IP 66 -suojausluokan mallisto on saatavana suoraan varastosta monessa eri kokoluokassa. Korkea suojausluokka takaa, että komponentit pysyvät kaapin sisällä tarkasti suojassa.

Lisäksi kaapissa on ilkivaltasuoja ja hyvä lämmönhallintatehokkuus. Näiden ominaisuuksien ansiosta komponenttivikoja ja sen myötä tarpeettomia seisonta-aikoja ei pääse syntymään.

EKOM alumiininen lattiakaappi ulkokäyttöön – lataa tuote-esite (suomenkielinen)

Lisää tuotetietoa alumiinisista lattiakaapeista valmistajan nVent Hoffman Eldon verkkosivuilta.

Seinäkotelot ulko-ja-sisäkäyttöön Teräskotelot ja ruostumattomat teräskotelot

Seinäkotelot

nVent Hoffman teräskotelot ja ruostumattomat teräskotelot on suunniteltu ulko- ja sisäkohteisiin, joissa tarvitaan erityisen hyvää korroosiosuojaa kemikaaleilta ja vedeltä.

UCP/UCPT-kotelomallistoon kuuluu polyesterista valmistettuja seinäkoteloita. IP 66 -suojausluokan mallisto on saatavana suoraan varastosta monessa eri kokoluokassa. Ovivaihtoehtoja on kaksi: joko yksivärinen tai läpinäkyvä. Mallisto sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, jopa suoraan auringonvaloon.

nVent Hoffman hygieeninen HDW -tuoteperhe on suunniteltu ja valmistettu erityisillä materiaaleilla, jotka mahdollistavat korkean saniteettitoiminnan ja perusteellisen puhdistuksen. Erikoismuotoilu, kuivuvat kiillotetut pinnat yhdessä korkean suojausluokan kanssa vähentävät ei-operatiivisia tunteja, kuten puhdistusta ja ylläpitoa, mikä lisää tuottavuutta.

Lataa yleisesite nVent Hoffman Eldon seinäkoteloista (suomenkielinen)

Lisää tuotetietoa seinäkoteloratkaisuista valmistajan nVent Hoffman Eldon verkkosivuilta.

Riviliitinkotelot

Riviliitinkoteloita on saatavilla teräksisenä, alumiinisena ja polyesterisenä suoraan varastosta monessa eri kokoluokassa. Lisäksi saatavilla ABS ja polykarbonaatti sekä erillinen räjähdysvaarallisten kohteiden tuotemallisto.

ATEX- ja IECEx-sertifioitu mallisto on saatavana suoraan varastosta viidessä kokoluokassa, jotka sopivat useimpiin käyttötarkoituksiin. ZONEX-kotelot ovat kestävä ratkaisu räjähdysvaarallisten kohteiden liitos- ja jatkostarkoituksiin esimerkiksi raakaöljyn ja kemikaalien käsittelyyn, vedenpuhdistukseen sekä lääkkeiden ja viljan käsittelyyn liittyvissä prosesseissa.

ZONEX-kotelot on suunniteltu ja sertifioitu suojaamaan sähköosia ATEX-direktiivin 2014/34/EU ja IECEx-standardien parannettua turvallisuustasoa koskevien vaatimusten mukaisesti käytettäessä niitä tilaluokissa 1 ja 2.

Lataa yleisesite nVent Hoffman Eldon riviliitinkoteloista (suomenkielinen)

Lisää tuotetietoa riviliitinkoteloratkaisuista valmistajan nVent Hoffman Eldon verkkosivuilta.

Käyttöliittymä, PC ja pulpetti

Teräksisessä MCM-kaapissa on valmiina integroituja lisävarusteita, jotka helpottavat teollisuustietokoneiden ja oheislaitteiden asentamista.

Yksiosaiset pulpetit: MPG on IP 55/56 -suojausluokan teräksinen kompakti pulpetti, joka on saatavana suoraan varastosta. Pulpetissa on saranoitu pöytäpaneeli. Sen ergonominen muotoilu helpottaa asentamista ja HMI-laitteiston käyttöä sekä kasvattaa käytettävissä olevaa asennustilaa. Yläpaneelien tilalla voi käyttää ruostumattomia teräspaneeleja, mikäli pulpetin tiedetään altistuvan esim. kemikaaleille.

Pulpettijärjestelmät: MPC on IP 55/56 -suojausluokan teräksinen kasattava pulpettijärjestelmä. Se sisältää kolme osaa (yläosa, pöytä ja pohja), joiden paikkoja voidaan vaihtaa keskenään.

Lataa yleisesite käyttöliittymätuotteista (suomenkielinen)

Tutustu nVent Hoffman jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin

nVent HOFFMAN jäähdytys- ja lämmitysratkaisut sopivat hyvin niin sisä- ja ulkotiloihin kuin räjähdysvaarallisiinkin tiloihin.

Eldon webinaari

Eldon on nyt osa nVentia, johtavaa maailmanlaajuista sähköliitäntä- ja suojausratkaisujen toimittajaa. Eldon nVent tuotteista, vakio- ja räätälöidyt kotelot voidaan konfiguroida helposti verkossa.

Katso webinaaritallenne sähköisistä työkaluista, joilla teet kaappisuunnitelmat entistä nopeammin ja paremmin.

Stego & Rose

Asennuskotelot ja -kaapit sekä niiden lämmönhallinta ja valaistusratkaisut

Rose – Asennuskotelot alumiinista, rosterista ja muovista

Rose on Euroopan suurin valmistaja alumiinikoteloissa. Monipuolisten ja kestävien ROSE-alumiinikoteloiden ansiosta sähkö- ja elektroniikkalaitteet voivat toimia luotettavasti vuosia myös haastavissa ympäristöolosuhteissa.

Rose:n alumiinikotelojärjestelmiä voidaan käyttää korroosiolle alttiilla alueilla ilman ylimääräistä pinnoituskäsittelyä. Pyynnöstä tuotteille voidaan maalata erityistä merivettä kestävää maalia suolapitoisiin olosuhteisiin.

Kaikki kotelot ovat pöly- ja vesitiiviitä ja saavuttavat siten vähintään IP 66:n suojausluokan. IEC 60529 -standardin mukaisesti.

Konsernin valmistusohjelmassa on myös erilaiset kotelot ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Rose:lta on saatavilla myös elintarviketeollisuuteen erikoiskoteloita sekä standardikoteloita omien mittojen mukaan.

Lue asiakastarina ROSE:n Ex-hyväksytyistä koteloista tästä.

Stego – Asennuskaappien lämmitys, viilennys ja valaistus

Stego lämmittimet, termostaatit ja kaappivalaisimet on kehitetty sovelluksiin, joissa turvallisuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, teknisesti laadukkaita ja varmatoimisia.

Stego kotelolämmittimet on suunniteltu estämään kondensoitumista ja korroosiota, sekä varmistamaan sähkökaapissa tarvittava toimintalämpötila. Uutuus on erikoislitteä Stego Flat Heater.

Muita Klinkmann valikoimasta löytyviä Stego tuotteita ovat kaappivalaisimet, puhallinlämmittimet, suodatintuulettimet, termostaatit ja hygrostaatit.
Katso Stego Varioline Led lampun tuote-esite. 

Stegolta saatavilla myös räjähdysvaarallisten tilojen lämmittimiä, joilla estetään kondensoitumista, korroosiota ja lämpötilan vaihteluita.

Stego Filter Fan Plus puhaltimessa ei ole suodatinta, joten saat aikaiseksi normaalia suuremman ilmavirran. Katso Stego Filter Fan Plus tuote-esite.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Autamme mielellämme oikean ratkaisun valinnassa. Voit ehdottaa meille sinulle sopivaa ajankohtaa lyhyelle keskustelulle puhelimitse tai voit pyytää vastausta askarruttavaan kysymyksen sähköpostitse.

Stulz-Cosmotec

Asennuskaappien jäähdytysratkaisut, myös ulkokäyttöön

Stulz kansainvälisenä johtavana teollisten jäähdytysratkaisujen toimittajana pystyy ratkaisemaan jäähdytyshaasteesi kustannustehokkaalla tavalla. Klinkmannin valikoimasta on saatavilla Stulz-Cosmotec jäähdyttimet sekä tuulettimet ja poistosuodattimet eri toimittajien asennuskaappeihin.

Stulz suodatintuulettimet ovat helppo ja edullinen tapa huolehtia sähkökaappien jäähdytyksestä, kun lämpökuorma ei ole kovin iso ja ympärillä olevaa ilmaa voidaan käyttää.

Protherm jäähdytinperheestä löytyy oikeat tuotteet niin sisä- kuin ulkokäytössä oleviin sähkökeskuksiin. Suunniteltu automaatio- ja IT-käyttöön. Itsediagnostiikka ja etähallinta varmistavat hyvän toimintavarmuuden. Näillä laadukkailla jäähdyttimillä takaat tuotantosi tuottavuuden vaikeissakin olosuhteissa.

ETA

Kotelot ja kaapit maalatusta ja rosteriteräksestä

ETA on johtava eurooppalainen asennuskoteloiden ja -kaappien valmistaja, saatavilla myös asiakaskohtaiset mallit.

ETA seinäkotelosarjasta löytyy mallit erilaisiin tarpeisiin. Kotelossa on vakiona taustalevy ja niihin löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita kotelon muokkaamiseksi juuri oikeaksi. Aukotuspalvelu, erikoisvärit ja laajat hyväksynnät, kuten NEMA 4, tekevät tästä IP66 kotelosta kustannustehokkaan ratkaisun. Kompaktista ECOMP sarjasta löytyy oikea ratkaisu, kun perinteinen seinäkotelo on liian pieni tai lattiakaappi liian iso.

Lattiakaapeista ETA modulaarinen ENUX kaappijärjestelmä mukautuu asiakkaan tarpeisiin ja tarjoaa kaikki tarvittavat rakenteet halutun tuotteen tekemiseksi. Valikoimasta löytyy lattiakaapit IT- ja datasovelluksiin, myös monipuoliset 19″ kaappijärjestelmät. Saatavilla myös ETA EMOX yksittäiskaappeja. Kaikki kaapit toimitetaan kasattuna tai asiakas voi halutessaan kasata itse.

Teräskaapit, rosterikaapit ETA elementtirakenteinen ENUX inox kaappijärjestelmä mukautuu asiakkaan tarpeisiin myös kovissa käyttöolosuhteissa. Saatavilla myös yksittäiskaappi ja kompaktista ECOMP inox sarjasta löytyy oikea ratkaisu, kun seinäkotelo on liian pieni tai lattiakaappi liian iso.

ETA ECOR kotelosarjasta löytyy mallit kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä AISI 304 tai AISI316L materiaaleja. Koteloissa on aina vakiona taustalevy ja niihin löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita kotelon muokkaamiseksi juuri oikeaksi. Aukotuspalvelu, erikoisvärit ja laajat aputarvikkeeet. ETAN kytkentärasia kaikkiin teollisuuden sovelluksiin on E GRAN, jonka kytkentärasioissa on vakiona mm. silikoni-tiiviste ja yhdestä palasta prässätty ovi.

Etkö löytänyt etsimääsi? Anna meille vielä mahdollisuus ja etsi hakusanalla.

Tutustu menestystarinoihimme