Kotelot ja kotelotarvikkeet teollisuuteen

Klinkmann toimittaa asennuskotelot, -kaapit ja –tarvikkeet, koteloiden jäähdytys/lämmitysratkaisut, valaistuksen sekä muut kaappitarvikkeet. Asennuskotelot teräksestä, rosterista, alumiinistä ja muovista. Myös aukotetut ja asiakaskohtaiset mallit ja värit.

Asiakaskohtainen kotelointiratkaisu eri teollisuuden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja nopeasti

Asiakaskohtainen kotelointiratkaisu eri teollisuuden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja nopeasti

Klinkmann ratkaisutarjonnasta saat lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin. Valikoimassa on koteloita maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polyesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista. Valikoiduilla kaappituotteilla on maailmanlaajuinen saatavuus ja tuki sekä hyväksynnät – mikä optimoi kaappi-investoinnin sovelluksen koko elinkaarelle. Klinkmann valikoimasta löytyy myös ATEX-sertifioidut kotelot ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitinrasiat. Lisäksi saatavilla on erilaisia lämmönhallintaratkaisuja ja muita kaappitarvikkeita.

nVent Hoffman

johtavat ratkaisut kytkentäkaappeihin ja -ilmastointiin

nVent Hoffman on markkinoiden johtava kytkentäkaappien, kaappi-ilmastoinnin sekä kaappien erilaisten aputarvikkeiden valmistaja. nVent Hoffman ratkaisu varmistaa sähköasennusten ja laitteistojen riittävän suojauksen vaikeissakin ympäristöissä. Valitse valintatyökaluillamme yli 12.000 erilaisesta vakiomallistamme, tai käytä nVent Hoffman suunnittelutyökaluja oman mallin ja/tai värin määritykseen.

ELDON nVent kotelot ja kaapit

ELDON on osa nVent konsernia. ELDON nVent ratkaisutarjonnasta saat lattiakaapit ja seinäkotelot sisä- ja ulkoasennuksiin, riviliitinkotelot sekä kotelot IT-ratkaisuihin ja käyttöliittymiin. Automaattiset tuotantolinjat valmistavat laadukkaat kotelot maalatusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, polyesteristä, polykarbonaatista sekä ABS lämpömuovista.

Hoffman nVent ruostumattomat teräskotelot on suunniteltu ulko- ja sisäkohteisiin, joissa tarvitaan erityisen hyvää korroosiosuojaa kemikaaleilta ja vedeltä. 

Ruostumattomat teräskotelot ovat linjakas valinta korkeaa korroosiosuojausta vaativiin kohteisiin. Koteloissa on harjattu metallipinta ja kohteen mukaan kansivaihtoehtoina ruuvikansi tai saranoitu ovi 3mm kaksoislehtiavaimella.

Ruostumattomat lattiakaapit on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin painavien tai monimutkaisten asennusten suojaukseen. Kolmipistelukitus ja tiivistys takaavat erittäin hyvän suojan pölyltä, lialta, öljyltä sekä vedeltä. Kaksiovisten mallien rakenne mahdollistaa fyysisesti isokokoisten ja raskaiden laitteiden koteloinnin korkeaa tiiveysluokitusta (IP) ja mekaanista lujuutta (IK) vaativissa kohteissa.

Eldon webinaari

Eldon on nyt osa nVentia, johtavaa maailmanlaajuista sähköliitäntä- ja suojausratkaisujen toimittajaa. Eldon nVent tuotteista, vakio- ja räätälöidyt kotelot voidaan konfiguroida helposti verkossa.

Katso webinaaritallenne sähköisistä työkaluista, joilla teet kaappisuunnitelmat entistä nopeammin ja paremmin.

Stego

Asennuskaappien lämmitys, viilennys ja valaistus

Stego lämmittimet, termostaatit ja kaappivalaisimet on kehitetty sovelluksiin, joissa turvallisuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, teknisesti laadukkaita ja varmatoimisia.

Stego kotelolämmittimet on suunniteltu estämään kondensoitumista ja korroosiota, sekä varmistamaan sähkökaapissa tarvittava toimintalämpötila.

Muita Klinkmann valikoimasta löytyviä Stego tuotteita ovat kaappivalaisimet, puhallinlämmittimet, suodatintuulettimet, termostaatit ja hygrostaatit.

Stegolta saatavilla myös räjähdysvaarallisten tilojen lämmittimiä, joilla estetään kondensoitumista, korroosiota ja lämpötilan vaihteluita.

Stego Filter Fan Plus puhaltimessa ei ole suodatinta, joten saat aikaiseksi normaalia suuremman ilmavirran.

Stulz-Cosmotec

Asennuskaappien jäähdytysratkaisut, myös ulkokäyttöön

Stulz kansainvälisenä johtavana teollisten jäähdytysratkaisujen toimittajana pystyy ratkaisemaan jäähdytyshaasteesi kustannustehokkaalla tavalla. Klinkmannin valikoimasta on saatavilla Stulz-Cosmotec jäähdyttimet sekä tuulettimet ja poistosuodattimet eri toimittajien asennuskaappeihin.

Stulz suodatintuulettimet ovat helppo ja edullinen tapa huolehtia sähkökaappien jäähdytyksestä, kun lämpökuorma ei ole kovin iso ja ympärillä olevaa ilmaa voidaan käyttää.

Protherm jäähdytinperheestä löytyy oikeat tuotteet niin sisä- kuin ulkokäytössä oleviin sähkökeskuksiin. Suunniteltu automaatio- ja IT-käyttöön. Itsediagnostiikka ja etähallinta varmistavat hyvän toimintavarmuuden. Näillä laadukkailla jäähdyttimillä takaat tuotantosi tuottavuuden vaikeissakin olosuhteissa.

Rose

Asennuskotelot alumiinista, rosterista ja muovista

Rose on Euroopan suurin valmistaja alumiinikoteloissa. Konsernin valmistusohjelmassa on myös erilaiset kotelot ruostumattomasta teräksestä ja muovista. 

Rose:lta on saatavilla myös elintarviketeollisuuteen erikoiskoteloita sekä standardikoteloita asiakkaan omien mittojen mukaan.

Ex-hyväksytyt ROSE-kotelot valmiina ratkaisuna

Klinkmann toimitti Eurotankille ROSE:n Ex-hyväksyttyjä koteloita. Valmiiksi hyväksytyt kotelot ovat tilaajalle aina hyvä ratkaisu, koska ne säästävät niin aikaa kuin rahaa.

Lue lisää →

ETA

Kotelot ja kaapit maalatusta ja rosteriteräksestä

ETA on johtava eurooppalainen asennuskoteloiden ja -kaappien valmistaja, saatavilla myös asiakaskohtaiset mallit.

ETA seinäkotelosarjasta löytyy mallit erilaisiin tarpeisiin. Kotelossa on vakiona taustalevy ja niihin löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita kotelon muokkaamiseksi juuri oikeaksi. Aukotuspalvelu, erikoisvärit ja laajat hyväksynnät, kuten NEMA 4, tekevät tästä IP66 kotelosta kustannustehokkaan ratkaisun. Kompaktista ECOMP sarjasta löytyy oikea ratkaisu, kun perinteinen seinäkotelo on liian pieni tai lattiakaappi liian iso.

Lattiakaapeista ETA modulaarinen ENUX kaappijärjestelmä mukautuu asiakkaan tarpeisiin ja tarjoaa kaikki tarvittavat rakenteet halutun tuotteen tekemiseksi. Valikoimasta löytyy lattiakaapit IT- ja datasovelluksiin, myös monipuoliset 19″ kaappijärjestelmät. Saatavilla myös ETA EMOX yksittäiskaappeja. Kaikki kaapit toimitetaan kasattuna tai asiakas voi halutessaan kasata itse.

Teräskaapit, rosterikaapit ETA elementtirakenteinen ENUX inox kaappijärjestelmä mukautuu asiakkaan tarpeisiin myös kovissa käyttöolosuhteissa. Saatavilla myös yksittäiskaappi ja kompaktista ECOMP inox sarjasta löytyy oikea ratkaisu, kun seinäkotelo on liian pieni tai lattiakaappi liian iso.

ETA ECOR kotelosarjasta löytyy mallit kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä AISI 304 tai AISI316L materiaaleja. Koteloissa on aina vakiona taustalevy ja niihin löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita kotelon muokkaamiseksi juuri oikeaksi. Aukotuspalvelu, erikoisvärit ja laajat aputarvikkeeet. ETAN kytkentärasia kaikkiin teollisuuden sovelluksiin on E GRAN, jonka kytkentärasioissa on vakiona mm. silikoni-tiiviste ja yhdestä palasta prässätty ovi.

Tutustu menestystarinoihimme

Tutustu menestystarinoihimme

Kemira etätoiminnan kehittäminen yhteistyössä klinkmann kanssa

Kemira: Etätoiminnan kehittäminen – ratkaisuna HMS Ewon -etäliityntämodeemit

Kemira on maailman johtava kestäviä kemikaaliratkaisuja runsaasti vettä käyttäville teollisuudenaloille valmistava yhtiö. Kemiran yhteistyö Klinkmannin kanssa syntyi tarpeesta kehittää etätoimintaa, ratkaisuna HMS Ewon -etäliityntämodeemit.

Lue lisää →

Tavoitteena viljan ihanteellinen prosessointi – eri toimittajien laitteet yhdistämällä

Uudella Unistream ratkaisulla on automatisoitu Lytagra-yhtiön viljanpuhdistus- ja varastolaitokset. Viljojen prosessointi ml. asianmukainen säilytys, moninkertainen puhdistus, kuivaus ja aktiivinen ilmanvaihto, on tärkeää suorittaa ja raportoida täsmällisesti.

Lue lisää →

Ex-hyväksytyt ROSE-kotelot valmiina ratkaisuna

Klinkmann toimitti Eurotankille ROSE:n Ex-hyväksyttyjä koteloita. Valmiiksi hyväksytyt kotelot ovat tilaajalle aina hyvä ratkaisu, koska ne säästävät niin aikaa kuin rahaa.

Lue lisää →

Etkö löytänyt etsimääsi? Anna meille vielä mahdollisuus ja etsi hakusanalla.