Keskus- ja ohjauskomponentit

Keskuskomponentit kiinteistö-, energia- ja laitesovelluksiin. Saat kaikki tarvittavat eri toimittajien tuotteet ja ratkaisut kustannustehokkaasti suoraan Klinkmannin keskusvarastosta: kotelot, suoja- ja jakelukomponentit sekä ohjaus- ja mittaustuotteet.

Kompaktit ohjauslaitteet ja keskuskomponentit nopeasti varastosta

Klinkmann neuvoo ja kouluttaa oikeissa ratkaisuvalinnoissa. Saat kaikki tarvittavat eri toimittajien tuotteet ja ratkaisut kustannustehokkaasti suoraan keskusvarastosta: kotelot, suoja- ja jakelukomponentit sekä ohjaus- ja mittaustuotteet.

Asiakkaittemme toiveesta, olemme kasvattaneet edelleen CHINT keskusvarastoa Suomessa, saat seuraavaksi päiväksi: yhdistelmät, vikavirtasuojat, johdonsuojat, kytkimet, kontaktorit, merkkilamppukalusteet, kompaktikatkaisijat ja paljon muuta. Tekninen tukemme auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa.

CHINT on maailman suurin pienjännitekojeiden valmistaja – esim. johdonsuojia valmistetaan täysautomaattisilla linjoilla yli 5 miljoonaa joka päivä. Suuret tuotantomäärät varmistavat tasaisen laadun, johon luottavat suomalaiset ja kansainväliset keskus- ja laitevalmistajat.

Finnvolt luottaa Klinkmannin nopeisiin toimituksiin

Finnvolt tekee käytännössä kaikki komponenttitilauksensa Klinkmannin verkkokaupan kautta. Tilauksen tekemisen jälkeen ei tarvitse kauaa odotella.

Chint – sähkökeskuskomponenttien johtava valmistaja

Chint on yksi maailman kolmesta suuresta sähkökojeiden valmistajasta ja selvä markkinajohtaja Aasian markkinoilla. Chint valikoimassa mm. johdonsuojat, vikavirtasuojakytkimet, kontaktorit ja muut ohjauskalusteet.

Chint tarjoaa kustannustehokkaan komponenttivaihtoehdon, joka on laajalti hyväksytty myös kansainvälisillä markkinoilla.

CHINT uudet NM8N-kompaktikatkaisijat

NM8N-sarjan kompaktikatkaisijasarja sopii 50/60 Hz:n vaihtovirtapiireille enintään 690 V AC:n  sekä 1 000 V DC:n nimellisjännitteellä ja 16 A:n / 1 600 A:n nimellisvirralla.

Se suojaa piirejä, sähkölaitteita ja moottoreita mm. ylikuormalta, oikosululta ja alijännitteeltä.

Katkaisijoissa on toiminnot monipuoliseen tehonjakelun ja moottoreiden suojausta sekä jäännösvirtasuojausta ja eristystä varten. Katkaisijan voi asentaa pysty- ja vaakasuunnassa, ja johdon voi viedä sisään alhaalta käsin.

Johdonsuojakytkimet ja vikavirtasuojakytkimet

Turvallinen ja käyttövarma ratkaisu niin teollisuuteen kuin kiinteistöihinkin.

Tutustu CHINT johdonsuojakytkimiin ja vikavirtasuojakytkimiin verkkokaupassa.

Moduulimitoitetut releet ja kytkimet

CHINT ratkaisut mukautuvat kaikkiin olosuhteisiin ja tunnetaan maailmanlaajuisesti.

Tutustu CHINT Moduulimitoitettuihin releisiin ja kytkimiin verkkokaupassa.

Moduulimitoitetut kuormanerottimet

CHINT ratkaisut automaatioon moduulimitoitetuilla kuormanerottimilla.

Tutustu CHINT moduulimitoitettuihin kuormanerottimiin verkkokaupassa.

CHINT Käynnistimet

Turvallinen ja käyttövarma ratkaisu niin teollisuuteen kuin kiinteistöihinkin.

Tutustu CHINT käynnistimiin verkkokaupassa.

Kontaktorit ja lämpöreleet

CHINT ratkaisut mukautuvat kaikkiin olosuhteisiin ja tunnetaan maailmanlaajuisesti.

Tutustu CHINT kontaktoreihin ja lämpöreleisiin verkkokaupassa.

Painikkeet ja merkkilamput

CHINTiltä löytyy laaja valikoima ohjauspainikkeita ja merkkilamppuja kaikkiin kohteisiin.

Tutustu CHINT ohjauspainikkeisiin ja merkkilamppuihin verkkokaupassa.

Unitronics – MiniPLC+näyttö ohjauslaitteet

Unitronics miniPLC+näyttö ohjauslaitteet tarjoavat samassa paketissa ohjaukset, näytön, IO-piirit ja tiedonsiirron – kustannustehokkaasti.

Sovellukset skaalautuvat rivinäytöstä aina 20″ näytön ohjauslaitteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat laite- ja kiinteistöautomaatio, erilaiset energia- ja prosessiohjaukset sekä ala-asemana etäjärjestelmissä.

Unitronics miniPLC -näyttö ja ohjauslaitteet

Unitronics miniPLC+näyttö ohjauslaitteet tarjoavat samassa paketissa ohjaukset, näytön, IO-piirit ja tiedonsiirron – kustannustehokkaasti. 

Sovellukset skaalautuvat rivinäytöstä aina 20″ näytön ohjauslaitteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat laite- ja kiinteistöautomaatio, erilaiset energia- ja prosessiohjaukset sekä ala-asemana etäjärjestelmissä.

Hardware

UniStream -sarjan logiikat

Unitronics UniStream -sarjan modulaariset ohjauslaitteet keskisuuriin sovelluksiin. Tehokas prosessori ja nopea muisti. Laadukas näyttö 7 ”, 10,4″, ja 15,6 ”. IP65 / 66 suojausluokan kotelointi. 

UniLogic ohjelmointiohjelmalla nopea ja helposti monistettava sovellusten kehitys ja hallinta.

Hardware

Samba-sarjan PLC+näyttö logiikat

Uusi kustannustehokas minilogiikka 3,5”, 4,5” tai 7” värinäytöllä. Ympäristökestoinen. Mahdollistaa 24 erilaista operointinäyttöä ja PID-säätimet. Tietojen keruu ja raportointi. Pulssitulot ja –lähdöt asemointiin. 

Käyttökohteet: kiinteistöt, laiteohjaukset, energia- ja vesisovellukset sekä RTU-etäasemana.

Hardware

Vision-sarjan PLC+näyttö logiikat

MiniPLC+näyttö ohjauslaitteet 3,5”…12,1” tarkalla kosketusnäytöllä. Laaja muisti reseptejä, hälytyksiä, tiedonkeruuta ja raportointia varten. Erilaiset liitynnät ovat mahdollisia: ethernet, kenttäväylät ja mobiilit verkot. 

Maksuttomat ohjelmistot konfigurointiin ja raportointiin.

Hardware

Unitronics Jazz-sarjan logiikat

Tekstinäytöllinen miniPLC, jossa laaja muisti sekä lämpöohjaukset. Ympäristökestoinen. 

Käyttökohteet: laiteohjaukset, kiinteistöt, energia- ja vesisovellukset sekä RTU-etäasemana.

Muut tuotteet teollisuuteen ja asennuksiin

Kaapelikourut ja -suojat sekä sidontatarvikkeet ja johdinmerkinnät sekä anturi- ja liitinratkaisut ja releratkaisut teollisuuteen ja asennuksiin

Hardware

TE Connectivity riviliitinratkaisut – TE Entrelec

TE Connectivity (Entrelec) tarjoaa laajan riviliitinvalikoiman erilaisilla liityntätekniikoilla: ruuvi , jousi, IDC, pistoke, nasta ym.

Suosituimmat ratkaisut teollisuuteen ovat Entrelec SNK-sarjan ruuviliittimet ja DBL 80-500A teholiittimet. Myös maadoitusliittimillä on oma vakioitunut käyttäjäkuntansa. TE Entrelec riviliittimillä on laajat kansainväliset hyväksynnät.

Klinkmannin tekninen tuki auttaa oikean liitinratkaisun valinnassa ja liitimien toimitukset saat nopeasti keskusvarastosta ja verkkokaupasta.

Valikoimaamme kuuluvat myös DBL Block (distribution block) jakoliittimet.

Hardware

Finder - releratkaisut teollisuuteen ja asennuksiin

Finder on suuri teollisuuden ja kiinteistöohjausten relevalmistaja. Releet ja kannat elektroniikka-, sähkölaite-, automaatio- ja tehosovelluksiin.

Kapeat liityntärelemodulit automaatioon. Teholähteet ja puolijohdereleet sekä elektroniset aika- ja valvontareleet.

Hardware

SES-STERLING – Kaapelikourut ja -suojat sekä sidontatarvikkeet ja johdinmerkinnät

SES-STERLING on alan johtava valmistaja Euroopassa. SES tuotteet on laajalti hyväksytty ja sertifioitu eri käyttöympäristöihin. Konsernin tuotanto-, laadunvarmistus- ja kehitysresurssit varmistavat laadukkaat tuotteet ja jatkuvan tuotekehityksen.

Edulliset GF halogeenivapaat -kourut voidaan vakioida kaikkiin sovelluksiin. SES GN-kourusarja säästää asennusaikaa ja on hinnaltaan edullinen. Saatavilla myös kourut perinteisestä PVC materiaalista ja taipuisat SES halogeenivapaat ”kalanruoto” GMF kourut, PLIOSPIRE asennusspiraalit sekä johdinaukkojen kumisuojat.

Hardware

Pro-face operointipäätteet teollisuuden automaatioon

Proface (Japani) toimittaa korkealaatuisia HMI-operointipäätteitä ja teollisuusmikroja. Hyvä näyttö ja kova käyttökestävyys varmistavat käytettävyyden myös vaativissa teollisuus- ja ajoneuvosovelluksissa. 

Proface päätteissa on liittynnät eri toimittajien automaatiolaitteisiin (Siemens, Rockwell, Schneider, ABB ym), kenttäväyliin sekä ethernet/web ja langattomat liitynnät.

Enemmän ratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin verkkokaupassamme

Klinkmann Store verkkokaupasta löydät myös

Valmistajat