Finnvolt luottaa Klinkmannin nopeisiin toimituksiin

Asiakastarina

Jämsässä toimiva Finnvolt Oy valmistaa räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia. Keskuksia toimitetaan niin kiinteistöihin kuin teollisuuteenkin. Sähkökeskuksia varten Klinkmann toimittaa Finnvoltille erilaisia Chintin komponentteja. Finnvolt arvostaa erityisesti Klinkmannin nopeita toimitusaikoja, komponenttien hyvää saatavuutta ja kilpailukykyisiä hintoja.

Sähkökeskuksien valmistamisen lisäksi Finnvolt toimii myös rautatiekaluston kunnossapidon parissa.

– Klinkmann toimittaa meille pääasiassa Chintin komponentteja. Saamme heiltä komponenteille sopivat hinnat ja erinomaiset toimitusajat, kiittelee Finnvolt Oy:n toimitusjohtaja Ville Karhila.

Tilaukset lähtevät liikkeelle nopeasti

Finnvolt tekee käytännössä kaikki komponenttitilauksensa Klinkmannin verkkokaupan kautta. Tilauksen tekemisen jälkeen ei tarvitse kauaa odotella.

– Saamme hyvin nopeasti vastauksen ja tiedon siitä, mikä on tuotteiden oletettu lähtöpäivä. Yleensä lähtöpäivä on sama iltapäivä tai viimeistään seuraava päivä, Karhila kertoo.

 

Finnvolt Chint Nb1 johdonsuojakatkaisija - Klinkmann

Markkinoiden paras saatavuus

Yhteistyö ja yhteydenpito Klinkmannin kanssa on Karhilan mukaan ollut helppoa. Toimitusten tai laskujen perään ei yleensä tarvitse soitella, vaan kaikki menee juuri niin kuin ollaan etukäteen yhdessä sovittu.

– Tähän maailman aikaan peilaten Klinkmannilla on selvästi parhaiten tavaraa varastossa. Saatavuus on tällä hetkellä varmaankin markkinoiden paras. Tekninen tuki toimii ja auttaa, jos meillä on joitakin teknisiä kysymyksiä, Karhila sanoo.

– Ilman muuta suosittelen Klinkmannia kaikille – kilpailijoille, asiakkaille ja ihan jokaiselle, Karhila hymyilee.

Tilaa CHINT komponentit verkkokaupasta

Tutustu CHINT komponenttien valikoimaan Klinkmann Store verkkokaupassa ja tilaa tuotteet nopealla toimituksella.

Lue lisää asiakastarinoita

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen