Erillisistä ratkaisuista useiden toimipisteiden toimintojen hallintaan.

AVEVA-ratkaisut tarjoavat vertaansa vailla olevan skaalautuvuuden mihin tahansa projektiin, olipa kyseessä sitten vankka SCADA (valvontaohjaus ja tiedonkeruu) useille toimipisteille tai tapa visualisoida tietoja pienemmistä ja edullisemmista laitteista.

Luottamus operatiivisiin toimintoihin tulee joustavuudesta tehdä tarpeenmukaista työtä ja täyttää odotukset. Koko homma pohjautuu varmuuteen saada ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Olipa lähestymiskulmasi yritystoiminnan kauimmaisella laidalla tai aivan liiketoiminnan ytimessä, voit silti lisätä tekemisen varmuutta panostamlla enemmän tiedon keräämiseen ja datan reaaliaikaiseen näkyvyyteen. Saat kilpailuetua varmistaessasi oikeille työntekijöille, oikeaan aikaan, mahdollisuuden päästä käsiksi tietoihin, joita he tarvitsevat tehdäkseen parempia päätöksiä päivittäisessä työssään.

Tässä verkkoseminaarissa Jan Lönnqvist Klinkmannin AVEVA-tiimistä näyttää, kuinka saat enemmän irti järjestelmästäsi keräämättä tarpeettomia tietoja. Näet välittömästi yrityksen koko prosessin tilan.

Ei ole väliä missä vaiheessa yrityksesi on matkalla kohti digitaalista muutosta. AVEVAn ratkaisut ovat täysin skaalautuvia ja ne voidaan integroida natiivisti suurempaan yritystason järjestelmäalustaan. Kannattaa siis ilmoittautua verkkoseminaariin, niin kuulet miten se kaikki tapahtuu.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen