Rockwell Automation
Emulate 3D

Emulate 3D ohjelmisto on enemmän kuin digitaalinen kaksonen

Emulate3D -mallinnusohjelmistolla voidaan simuloida erilaisia laitteita ja koneita ennen valmistusvaihetta. Ratkaisu on merkittävä lisä kone- ja laitesuunnittelun digitalisaatiokehityksessä ja ohjelmisto herättää virtuaalisesti koneet ja laitteet henkiin, nostaen suunnittelun aivan uudelle tasolle.

Kyseessä on ohjelmisto, jota voidaan kutsua niin dynaamiseksi digitaaliseksi kaksoseksi kuin emulointiohjelmistoksi

Uusi teknologia säästää parhaimmillaan aikaa ja rahaa jo käyttöönotossa. Se auttaa analysoimaan tuotevirtaa ja mahdollistaa erilaisten animaatioiden luomisen todella nopeasti. Tapoja hyödyntää ohjelmistoa on monia. Voit simuloida tuotantolinjaa sekä koneiden ja laitteiden toimintaa, ennen kuin yhtään laitetta tai edes prototyyppiä on rakennettu. Emulate 3D -ohjelmiston avulla voit harjoitella, ennakoida sekä testata erilaisia toiminallisia tilanteita. Parhaimmillaan käyttöönoton kokonaisaika puolittuu.

Emulate on kustannuksiltaan ja käyttöönotoltaan kevyimmästä päästä digitaalisia kaksosratkaisuja, sillä Emulate3D on vakio-ohjelmisto eikä sisällä räätälöintiä. 

Ohjelmiston käyttöönottoprojekti kestää muutaman viikon

Rockwell Automationin Emulate 3D ohjelmistoa käyttävät niin pienet kuin keskisuuretkin yritykset, kuin myös suuret kone- ja laitevalmistajat.

Nykypäivän työkalujen on oltava helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita, joustavia ja aikaa ja rahaa säästäviä perinteisempiin menetelmiin verrattuna.

Haluaisitko tutustua tarkemmin ohjelmistoon?

Emulate 3D ohjelmiston ominaisuudet avautuvat parhaiten tutustumalla ohjelmistoon demon avulla. Klinkmann asiantuntijat esittelevät ohjelmistoa mielellään. Pyydä meiltä tunnin mittainen demo, joka rakennetaan juuri sinua varten.

Liikkeenohjausjärjestelmät älykkäille koneille, turvallisesti

Liikkeenohjausjärjestelmät älykkäille koneille, turvallisesti

Nykypäivän kilpailuympäristössä yksinkertaistettu konesuunnittelu, järjestelmän joustavuus ja parantunut koneen yleinen suorituskyky ovat keskeisiä etuja.

Rakennatpa sitten pieniä, erillisiä koneita tai suuria, monimutkaisia järjestelmiä, Allen-Bradley Kinetix -liikkeenohjaustuotteet voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Lue lisää ratkaisuista Rockwell Automationin verkkosivuilla.

Rockwell Automationin innovatiivisien ja integroitujen turvaratkaisujen avulla saadaan tehokas henkilösuojaus yhdistymään maksimaaliseen laitteiden tehokkuuteen.

Allen-Bradley turvatuotteiden valikoima on markkinoiden laajin sisältäen tuotteet yksittäisistä turvakomponenteista kuten releet, lukot, anturit, aina integroituihin turva-automaatiojärjestelmiin.

Lue lisää ratkaisuista Rockwell Automationin verkkosivuilla.

Kuinka suunnitella koneiden ja tuotantolinjojen toiminnot nopeammin ja joustavammin?

Rockwell Automation E3D-ohjelmistolla on uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joista hyötyvät erityisesti projektitalot, konetoimittajat ja tuotantolaitokset. 

Webinaarin jälkeen tiedät mitä tarkoittaa, kun puhumme digitaalisesta suunnittelusta ja digitaalisesta kaksosesta. E3D -käytön kautta saat myös hyviä vinkkejä suunnitelmien esittämiseen koneiden ja tuotantolinjojen myynnissä.

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen