Citect SCADA perusteet

Verkkokoulutus: Citect SCADA perusteet

Koulutusaika: 4 päivää
Kellonaika:
 9.00-16.00
Hinta: 800 € (alv 0%) remote
Opetuskieli: Suomi tai Englanti, valinnan mukaan
Koulutusmateriaali: Englanti
Laitevaatimukset: Ei
Ohjelmistovaatimukset: Koulutus pidetään valmiiksi rakennetulla Skytap pilvipalvelutietokoneella, johon voidaan kytkeytyä verkkoselaimella.

Koulutuksessa esitystä varten käytämme Zoom ohjelmistoa. Testatkaa yhteensopivuus Skytap ympäristön kanssa Connectivity Checker ohjelmalla ennen koulutusta.

Kiinnostaako asiakaskohtainen koulutustilaisuus? Ota yhteyttä info@klinkmann.fi.

Koulutusohjelma

Klinkmann Citect SCADA -koulutus on peruskoulutus, jonka aikana käydään läpi ohjelmiston perusominaisuudet ja tutustutaan Citect Studio kehitysympäristöön.

Citect SCADA perusteet koulutuksen tavoite on antaa perustiedot ja osaaminen Citect Studio -ohjelmiston käyttöön automaatio- ja verkkosovelluksissa.

Koulutusta suositellaan kaikille Citect Studio -ohjelmistoa harkitseville tai sitä käyttäville henkilöille.

Yli neljän henkilön ryhmille järjestämme myös asiakaskohtaista koulutusta.

Peruutukset

Koulutuksemme ovat hyvin suosittuja, joten toivomme, että mahdolliset peruutukset tehdään viikkoa ennen koulutuksen alkua, jotta voimme tarjota koulutusmahdollisuutta jonossa oleville henkilöille.

Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan koulutukseen, hän voi lähettää tilalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutusmaksusta.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta koulutukseen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.