CHINT katkaisijat ja kojeet sairaalakohteissa

Laadukas ja varmatoiminen sähkönjakelu kulutus optimoiden

UAB RIKESTA on merkittävä vaativien sähkökeskusten valmistaja Liettuassa. Rikestan keskukset perustuvat vaativissa kohteissa CHINT-ratkaisuihin ml. säädettävät NM8-sarjan kompaktikatkaisijat ja sähkömekaaniset toimilaitteet. Yksi suurimmista Rikestan sairaalahankkeista aloitettiin kesällä 2019, kun yksi Vilnan suurimmista julkisista klinikoista käynnisti sähkötilojensa 0,4 kV:n sähkökeskusten saneerausprojektin.

– Valitsimme Klinkmannin tuotetuen kanssa sairaalakäyttöön sopivimmat vaihtoehdot. Sähkö- ja keskusratkaisuilla on olennainen merkitys koko laitoksen toiminnalle. CHINTin laitteistot täyttivät kaikki terveydenhuoltolaitoksen vaatimukset. Nykyisin pyrimme käyttämään CHINTin laitteistoja kaikissa projekteissamme, UAB Rikestan tuotantopäällikkö Tadas Kazlauskas kertoo.

Käyttöön otettiin seuraavat CHINTin ratkaisut:

  • katkaisijat: NM8 3p 400 A, NM8 3p 250 A, NM8 3p 160 A, NM8 3p 125 A, NM8 3p 100 A; NB1H-63 10 kA 3p C6A, NB1H-63 1p C6A
  • katkaisijat: NM8 3p 400 A, NM8 3p 250 A, NM8 3p 160 A, NM8 3p 125 A, NM8 3p 100 A; NB1H-63 10 kA 3p C6A, NB1H-63 1p C6A

–Olemme asentaneet pitkään CHINT-ratkaisuja sähkökeskuksiimme ja CHINT-tuotteiden luotettavuus on osoittautunut hyväksi yli 10 vuoden ajan. Olemme vakuuttuneita ratkaisujen luotettavuudesta ja helposta asennettavuudesta myös käytännössä, UAB Rikestan tuotantopäällikkö Tadas Kazlauskas kertoo.

Valtaosa sairaaloista ovat julkisia laitoksia ja ratkaisun valintaan vaikuttaa myös tarve valita hinnaltaan mahdollisimman edullinen tarjous. CHINTin laitteistot ovat paitsi edullisia myös laadukkaita, kestäviä ja EU:n standardien vaatimusten mukaisia – juuri sellaisia, joita terveydenhuoltolaitoksissa tarvitaan.

  • CHINTin komponentit ovat saatavilla nopeasti Klinkmannin varastoista – nopea ja täsmällinen toimitus tuotantoon, asennukseen ja asennuksen jälkeiseen ylläpitoon.
  • CHINTin komponenteilla on hyvä hinta-laatusuhde, ja projekti pysyy määrätyn budjetin rajoissa
  • Liettuassa käytettävien tuotteiden on täytettävä standardin IEC/EN 60898-1 vaatimukset ja teollisten tuotteiden on täytettävä standardin IEC/EN 60947-2 vaatimukset.
  • CHINTin tuotteet täyttävät kaikki sovellettavat EU:n tekniset vaatimukset.

CHINT-katkaisijat täyttävät kaikki vaatimukset

CHINTin laadukkaat ja kustannustehokkaat katkaisijat ja muut keskuskomponentit täyttävät kaikki edellä mainitut vaatimukset, ja ne ovat laajassa käytössä rakennus-, teollisuus- ja rautatiesovelluksissa sekä erilaisissa laitteissa ympäri Eurooppaa.

  • CHINT on maailman johtava sähkökeskuskomponenttien valmistaja, joka tuottaa päivittäin mm. noin 3 miljoonaa johdonsuojanapaa.
  • Yli 35 000 työntekijää; vuoden 2020 liikevaihto noin 15 miljardia.
  • Täyttää laatustandardien ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 vaatimukset


Klinkmann hoitaa CHINT:n teknisen tuen ja toimitukset Baltiassa ja Suomessa. Klinkmann auttaa ja tukee asiakkaitaan koko investoinnin elinkaaren ajan, alkusuunnittelusta toimituksen jälkeiseen ylläpitoon.

Tutustu CHINT tuotteisiin Klinkmann Store verkkokaupasssa

Tutustu menestystarinoihin

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen