AVEVA™ Historian on nopea reaaliaikainen tiedonkeruujärjestelmä

AVEVA™ Historian

AVEVA™ Historian (ent. Wonderware) on nopea reaaliaikainen tiedonkeruujärjestelmä isojen tietomäärien tallennukseen, josta löytyy liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin.

Yksi isoimmista osa-alueista automaatioprosesseissa on datanhallinta, varmuuskopiointi ja datan jakaminen yrityksen sisällä ymmärrettävässä muodossa.

➤ Datalehti: AVEVA Historian

➤ Lue lisää Historian -tiedonkeruusta AVEVAn sivuilla

Datan hallinta ja kerääminen

Datan hallinta, kerääminen ja käsittely on tehty helpoksi AVEVA Historian tiedonkeruujärjestelmällä

  • Data on läsnä kaikkialla ja sen käsitteleminen osana operatiivista toimintaa auttaa tekemään liiketoiminnan kannalta parempia päätöksiä.
  • Oikein kerätty ja jaettu data ei valehtele, vaan pohjaa toimintaa ja parhaimmillaan rikkoo yrityksen sisälle muodostuneita siiloja.
  • Johdonmukaisuus ja oikeiden tietojen saatavuus auttavat vähentämään virheitä ja helpottavat päätöksentekoa koko organisaatiossa.


Lisäksi AVEVA™ Historian digitoi, kerää ja säilyttää dataa, jota on helppoa visualisoida kaikille ymmärrettävään muotoon AVEVA Insightin avulla.

Erillisistä ratkaisuista useiden toimipisteiden toimintojen hallintaan

AVEVA-ratkaisut tarjoavat vertaansa vailla olevan skaalautuvuuden mihin tahansa projektiin, olipa kyseessä sitten vankka SCADA (valvontaohjaus ja tiedonkeruu) useille toimipisteille tai tapa visualisoida tietoja pienemmistä ja edullisemmista laitteista.

BigData hyötykäyttöön tiedonkeruujärjestelmän avulla

Säästä rahaa
Pienennä tiedon tallennuskustannuksia yli 80 prosenttia erittäin tehokkaiden tiedontallennusalgoritmien avulla.

Power Query
Kerää dataa vanhoista järjestelmistä patentoidun, nopean tiedonkeruun ja Microsoft SQL Serverin tallennuksen avulla.

Skaalaa turvallisesti
Käytä Historiania yhteen yksittäiseen projektiin tai suurempaan tiedonhallintaratkaisuun, joka palvelee kymmeniä sivustoja ja satoja käyttäjiä maailmanlaajuisesti.

Integroi
Liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin, myös alan johtavaan AVEVA InTouch HMI -ratkaisuun. Historian sisältyy myös AVEVA System Platform -järjestelmään.

Sovellukset ja raportointi

AVEVA Historian Client mahdollistaa laitos- ja prosessitietojen saatavuuden helppokäyttöisten käyttöliittymien kautta, mikä helpottaa vianetsintää, tunnistaa tehottomuudet ja eliminoi aikaa vievän tiedon paikannusprosessin.

Tutustu artikkeleihin

AVEVA Automaatio-ohjelmistot

AVEVA Edge to Enterprise strategia

AVEVA on ainoa teollisten automaatio-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka tuottaa ratkaisuja peruslaskennasta ja analytiikasta laitteiden valvontaan sekä HMI-, SCADA- ja suuryritystason valvonta- ja hallintaratkaisuihin asti.

Lue lisää

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen