Automaatio-ohjelmistot

Paranna valmistusprosesseja, vähennä huoltokatkoksia, energiankulutusta ja kerää arvokasta dataa ennakoivaan kunnossapitoon.

Automaatiojärjestelmät teollisuuden digitalisaatioon 

Luotettava automaatiojärjestelmä on digitaalisen muutoksen ja älykkään tuotannon ydin. Paranna valmistusprosesseja, vähennä huoltokatkoksia ja energiankulutusta sekä kerää arvokasta dataa ennakoivaan kunnossapitoon.

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. AVEVAn automaatio-ohjelmistoilla toteutat valvomoratkaisut, tehokkaan tiedonkeruun ja luotettavan raportoinnin. 

Klinkmann kartoittaa nykytilanteen ja neuvoo oikean automaatioratkaisun löytämisessä, jotta saat toimivan kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden yrityksesi muihin tietojärjestelmiin.

Aiemmin Wonderware

AVEVA™ InTouch HMI

Prosessien ja järjestelmien tehokas operointi vaatii toimiakseen reaaliaikaista HMI-käyttöliittymää ihmisen ja automaation väliin.

Aveva InTouch –ratkaisu skaalautuu tarvittaessa yksittäisen koneen ohjauksesta kokonaisen tehtaan valvomoratkaisuksi.

Aiemmin Wonderware

AVEVA System Platform

Aveva System Platform yhdessä InTouch OMI visualisoinnin kanssa tarjoaa erittäin tehokkaan ja skaalautuvan ohjelmistoratkaisun lähtien yksittäisen tuotantolinjan valvomosta aina yritystason MES-tuotannonohjaukseen.

Aveva System Platform auttaa yhdenmukaistamaan tuotantolinjojen ja kokonaisten tehtaiden toimintaa sekä hallitsemaan reaaliaikaista tietoa, hälytyksiä ja tapahtumia.

Aiemmin Citect SCADA

AVEVA™ Plant SCADA

Citect SCADA eli AVEVA Plant SCADA on ohjelmistoratkaisu tuotantoprosesseihin, joissa käsitellään suuria määriä dataa ja tunnisteita.

SCADAn visualisointia ja teknistä tehokkuutta korostavat ohjelmistoratkaisun käyttövalmis tilannetietoisuuskyky ja konteksti-intuitiivinen työskentelynäkymä.

Connecting Cloud Solution

AVEVA™ Insight

AVEVA Insight auttaa hankkimaan tietoa tehokkaasti miltä tahansa laitteelta.

Pilvialusta tuotantoprosessien tiedonkeruuseen, liiketoiminnan hallinnan päätöksentekoon ja ennakoivaan analytiikkaan.

Tietosi ovat käytettävissä koska ja mistä tahansa, miltä tahansa laitteelta.

Tavoitteena nykyisten automaatiojärjestelmien tehokkaampi käyttö

Kilpailukyvyn ylläpitäminen tarkoittaa jatkuvaa kehittymistä. AVEVAn Edge to Enterprise -malli mahdollistaa paremman suorituskyvyn lisäämällä järjestelmistä saatavan tiedon reaaliaikaisuutta, näkyvyyttä ja ennustettavuutta.

Täydennä automaatiojärjestelmää Historian tiedonkeruu-järjestelmällä, DreamReport raportoinnilla ja OPC-järjestelmäratkaisuilla

Klinkmann, AVEVA Select partneri, auttaa asiakkaitaan ylittämään luotettavuus-, turvallisuus- ja suorityskykytavoitteet sekä monitoroimaan ja optimoimaan tuotantoa ja toimintaa liiketoiminnan laadun parantamiseksi.

AVEVA Wonderware on yksi maailman eniten käytetyimpiä tuotantojärjestelmien alustoja. Se liittää eri toimittajien ohjauslaitteet yhteen helposti hallittavaksi valvonta- ja raportointikokonaisuudeksi.

Automaatiojärjestelmä on liitettävissä yhteen kaikkien merkittävien automaatiotoimittajien tuotteisiin: Rockwell, Siemens, Omron, ABB, Honeywell jne. Lisäksi siihen on yhdistettävissä useita täydentäviä ratkaisuja kuten DreamReport -raportointityökalu ja Matrikon OPC-järjestelmäratkaisut.

Klinkmannin asiantuntijat auttavat oikean automaatioratkaisun määrityksessä ja koulutuksessa yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

AVEVA Unified Operations Centre

Yhden alustan strategialla (Unified Operations Centre) saat yhdistettyä toiminnot sekä visualisoinnin, jolloin saat yhdistettyä myös ihmiset, tiedon ja toiminnot.

➤ Lataa esite AVEVA Unified Opertions Centre -ratkaisusta

➤ Katso webinaari: How to digitise the operational and user experience on a unified platform?

Aiemmin Wonderware

AVEVA™ Historian

AVEVA Wonderware Historian on nopea reaaliaikainen tiedonkeruu isojen tietomäärien tallennukseen, josta löytyy liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin. 

Historian Client analysointi- ja raportointityökaluilla voidaan käsitellä AVEVA Wonderware Historian kannalla tallennettua dataa. Liitynnät Microsoft Officeen mukana.

Aveva Historian tiedonkeruu on integroitu osa System Platform järjestelmää.

Aiemmin DreamReport

AVEVA™ Reports for Operations

AVEVA Reports on helppo drag & drop -työkalu, jossa on reaaliaikaisten tietolähteiden ja manuaalisten tietojen valmis integrointi valvomo-/SCADA-ohjelmistolle, Historian tietokantaohjelmistolle, Enterprise-ohjelmistolle ja relaatiotietokannoille.

AVEVA Reports tuo lisäarvoa Aveva Wonderware, Siemens ja vastaavien ympäristöjen automaatio- ja IT-sovelluksiin sisältäen lukuisia kieliversioita. 

Se on turvallinen, ICS-Cert-sertifioitu ja toimii tuhansissa asiakaskohteissa maailmanlaajuisesti.

Matrikon

OPC-järjestelmät

Matrikon OPC IO-serveri ja tietoturvaohjelmilla voidaan liittää ja turvata erilaisia PLC-, DCS- ja IT-järjestelmiä.

Matrikon OPC UA Suite on suunniteltu turvallisuus- ja mallinnussovelluksiin palvelukeskeisille rakenteille. Liittää erilaiset OPC serverit yhteen. 

Matrikon FLEX Dispatch-ohjelmistot tukevat Windows and Linux vakio- ja asiakasohjelmoituja sovelluksia niin pienten yksittäisten laitteiden järjestelmiä kuin skaalautuen tuhansien tietolähteiden ja miljoonien kohteiden ratkaisuihin.

Tutustu menestystarinoihimme

Varaa aika asiantuntijan kanssa

Täytä yhteystiedot ja valitse päivämäärä.

Opas kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaamiseen

AVEVA Edge To Enterprise Brochure

Pääset lataamaan katalogin täyttämällä lomakkeen