Automaatio-ohjelmistot

AVEVAn automaatio-ohjelmistot, joilla toteutat valvomoratkaisut, tehokkaan tiedonkeruun ja raportoinnin. Paranna valmistusprosesseja, vähennä huoltokatkoksia ja energiankulutusta sekä kerää arvokasta dataa ennakoivaan kunnossapitoon.

Klinkmannilta monipuoliset ja kehittyvät ratkaisut teollisuuden digitalisaatioon 

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Kartoitamme nykytilanteen ja neuvomme oikean ratkaisun löytämisessä, jotta asiakkaamme saavat toimivan kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden IT- ja muihin tietojärjestelmiin turvallisesti ja luotettavasti.

Luotettava ohjelmistoalusta on digitaalisen muutoksen ja älykkään tuotannon ydin. Paranna valmistusprosesseja, vähennä huoltokatkoksia ja energiankulutusta sekä kerää arvokasta dataa ennakoivaan kunnossapitoon.

AVEVA Wonderware on maailman suurin automaatio-ohjelmistojen toimittaja, jonka ohjelmistot on käytössä myös useissa sadoissa suomalaisissa tuotantolaitoksissa ja eri laitevalmistajien koneohjauksissa. 

AVEVA Wonderwaren Customer First ylläpitosopimukset varmistavat versiohallinnan ja kansainvälisen tuen.

Tutustu myös AVEVAn Edge-to-Enterprise ajattelumalliin, joka sopii toteutettavaksi kaiken kokoisissa yrityksissä.

Kuinka digitalisoida käyttö- ja käyttäjäkokemus tehokkaasti yhtenäisellä alustalla?

Yhden alustan strategialla saat yhdistettyä toiminnot sekä visualisoinnin, jolloin saat yhdistettyä myös ihmiset, tiedon ja toiminnot. 

Operatiivisen ja käyttäjäkokemuksen digitalisointia koskevassa webinaarissa näytämme kuinka tekninen data yhdistettynä huippuun SCADA-ratkaisuun antaa mahdollisuuden tehdä nopeita ja tarkkoja päätöksiä.

Klinkmann AVEVA Unified Operations Centre

AVEVA HMI/SCADA valvomo-ohjelmistot

Klinkmann, yhdessä AVEVA automaatio-ohjelmistot ratkaisujen kanssa, auttaa asiakkaitaan ylittämään luotettavuus-, turvallisuus- ja suorityskykytavoitteet sekä monitoroimaan ja optimoimaan tuotantoa ja toimintaa liiketoiminnan laadun parantamiseksi. AVEVA Wonderware on yksi maailman eniten käytetyimpiä tuotantojärjestelmien alustoja. Se liittää eri toimittajien ohjauslaitteet yhteen helposti hallittavaksi valvonta- ja raportointikokonaisuudeksi.

HMI/SCADA valvomo-ohjelmistot

AVEVA Wonderware automaatio-ohjelmistot on maailman eniten käytetty valvomoratkaisu, joka liittää eri toimittajien ohjauslaitteet yhteen helposti hallittavaksi valvonta- ja raportointikokonaisuudeksi.

AVEVA Wonderware InTouch HMI on johtava valvomo-ohjelmisto laiteohjauksiin kuin SCADA- ja tuotantokäyttöönkin. Se liittää yhteen kaikkien merkittävien automaatiotoimittajien tuotteet: Rockwell, Siemens, Omron, ABB, Honeywell jne.

AVEVA Edge tarjoaa web-pohjaisen ja mobiililaitteisiin sopivan liitynnän InTouchiin, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Klinkmannin asiantuntijat auttavat oikean ratkaisun määrityksessä ja koulutuksessa.

Tiedonkeruu ja sovellushallinta

AVEVA Wonderware System Platform tarjoaa sovellushallinnan alustan ja julkaisee halutun tiedon eri päätelaitteille. Se on tehokas automaation tietokanta, joka kerää ja julkaisee datan suurella nopeudella ja kompressoi pitkäaikaista raportointia varten.

AVEVA Wonderware Historian on nopea reaaliaikainen tiedonkeruu isojen tietomäärien tallennukseen, josta löytyy liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin. Historian Client analysointi- ja raportointityökaluilla voidaan käsitellä AVEVA Wonderware Historian kannalla tallennettua dataa. Liitynnät Microsoft Officeen mukana.

Mobile Operator Rounds nopeuttaa huoltotoimenpiteitä ja parantaa prosessien noudattamista.

 

Testaa AVEVA Wonderware suunnitteluympäristöä 30 päivää​

Testaa AVEVA Wonderware suunnitteluympäristöä 30 päivää​

AVEVA Development Studio tarjoaa integroidun suunnitteluympäristön SCADA-, HMI- ja MES-sovelluskehitykseen. Yhtenäinen kehitysympäristö antaa suunnitteluhenkilöstölle mahdollisuuden rakentaa erittäin ylläpidettäviä HMI SCADA -sovelluksia.

Development Studio tarjoaa intuitiivisen graafisen muokkausohjelman, joka mahdollistaa täyden valikoiman reaaliaikaisia prosessigrafiikoita ja visualisointeja hämmästyttävän elävästä grafiikasta. Lisäksi Development Studio tukee yhteistyötä, joten insinöörit, operaattorit ja IT-henkilöstö voivat tehdä yhteistyötä tehokkaamman käyttöliittymän luomiseksi lyhyemmässä ajassa.

Citect SCADA valvomo-ohjelmisto

Citect SCADA valvomo-ohjelmistoilla on merkittävä käyttäjäkunta Suomessa sekä kansainvälisesti. Citect SCADA ja AVEVA Wonderware automaatio-ohjelmistot ovat yhdessä osa AVEVA -konsernin ohjelmistotarjontaa.

Citect SCADA yksinkertaistaa ja nopeuttaa digitaalista muutosta tarjoten monia ominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden hyödyntää kasvavaa määrää datapisteitä.

Yhdistetty näkymä toiminnoista ja paremmat visuaaliset mahdollisuudet tekevät Citect SCADAsta tehokkaamman kuin koskaan aiemmin.

Paranna operatiivista tuottavuutta ja reaaliaikaista päätöksentekoa integroidulla hälytysten syy-, seuraus- ja vastaustiedoilla, jotka ovat helposti saatavilla ohjelmistosta.

MONITOR & CONTROL WEBINAR: Citect SCADA 2018 R2

Citect SCADA provides intuitive configuration tools and powerful engineering features to help you consolidate and streamline control from an increasing array of input. In this technical webinar you will hear about new features Citect SCADA has to offer.

AVEVAn Edge to Enterprise -ratkaisut mahdollistavat koko tuotantoprosessin valvonnan

Ratkaisu soveltuu kaikille aloille, niin pieniin kuin suuriinkin prosesseihin. Vaikka yksittäiset Edge to Enterprise -ratkaisun osat ovat tärkeitä yrityksen toiminnalle, päästään osien integroinnilla merkittävästi paranneltuun ja kokonaisvaltaiseen lopputulokseen. Klinkmann auttaa yritystäsi valitsemaan oikeat ratkaisut ja integroimaan ne olemassa oleviin prosesseihin niin, että yrityksesi yltää sille asetettuihin tavoitteisiin.

Täydennä automaatio-ohjelmistot DreamReport raportoinnilla

Dream Report analysoi ja raportoi kerätyn datan eri automaatiojärjestelmistä: Rockwell, Aveva, Siemens, Schneider. Dream Reportilla tuotat selkeitä raportteja ja dashboardeja eri käyttäjäryhmille. Klinkmann tukee, kouluttaa ja toimittaa Dream Report ohjelmistot Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä.

Dream Report tuotanto- ja laitosraportointiin

Dream Report on helppo drag & drop -työkalu, jossa on reaaliaikaisten tietolähteiden ja manuaalisten tietojen valmis integrointi valvomo-/SCADA-ohjelmistolle, Historian tietokantaohjelmistolle, Enterprise-ohjelmistolle ja relaatiotietokannoille.

Dream Report tuo lisäarvoa Aveva Wonderware, Siemens ja vastaavien ympäristöjen automaatio- ja IT-sovelluksiin sisältäen lukuisia kieliversioita. Se on turvallinen, ICS-Cert-sertifioitu ja toimii tuhansissa asiakaskohteissa maailmanlaajuisesti.

Miksi juuri Dream Report?

• Suunniteltu automaatio- ja tuotannonohjausjärjestelmiin – laaja yhteensopivuus ja liitettävyys
• Helppo ratkaisu raporttien, dashboardien ja koosteiden tuottamiseen
• Konfigurointi ilman ohjelmointi- tai IT-järjestelmien ohjelmointia
• Voidaan vastaanottaa dataa mistä tahansa lähteestä: reaaliaikaista tietoa, historiatietoa ja liiketoimintajärjestelmien tietoa
• Luotettava ja varmatoiminen 24/7 käyttöön
• Voit generoida ja jakaa automaattisesti raportteja web-portaalin, sähköpostin, tiedostopalvelimen avulla

DreamReport kerää ja jalostaa eri järjestelmien datan

Webinaarissa kuulet DreamReportin uusista ominaisuuksista, kuten keskitetystä julkaisutoiminnasta, uudet dashboardit ja aikamäärittelyistä.  

DreamReport on tuotannossa monikäyttöinen, se auttaa sinua saamaan enemmän lisäarvoa WonderwareRockwell, Siemens ja monista muista järjestelmistä ja ohjelmistoista.

Matrikon OPC-järjestelmäratkaisut

Matrikon OPC UA Suite on suunniteltu turvallisuus- ja mallinnussovelluksiin palvelukeskeisille rakenteille. Liittää erilaiset OPC serverit yhteen. Tunnelointi suojaa tiedonsiirron ja välttää DCOMin rajoitteet kommunikoitaessa eri palvelimien ja verkkojen välillä.

Matrikon on maailman johtava OPC ohjelmistojen toimittaja.

Matrikon OPC IO-serveri ja tietoturvaohjelmilla voidaan liittää ja turvata erilaisia PLC-, DCS- ja IT-järjestelmiä.

Matrikon OPC UA Suite on suunniteltu turvallisuus- ja mallinnussovelluksiin palvelukeskeisille rakenteille. Liittääerilaiset OPC serverit yhteen. Tunnelointi suojaa tiedonsiirron ja välttää DCOMin rajoitteet kommunikoitaessa eri palvelimien ja verkkojen välillä.

Matrikon OPC UA tunnelointi yksinkertaistaa OPC UA -siirtoa integroimalla saumattomasti OPC UA –Clientit ja palvelimet OPC Classic -arkkitehtuuriin.

Matrikon FLEX Dispatch-ohjelmistot tukevat Windows and Linux vakio- ja asiakasohjelmoituja sovelluksia niin pienten yksittäisten laitteiden järjestelmiä kuin skaalautuen tuhansien tietolähteiden ja miljoonien kohteiden ratkaisuihin.

Matrikon FLEX Federator tarjoaa OPC liityntätyökalun josta valitset sopivat OPC liitynnät kaikkiin merkittäviin DCS, PLC ja väyläliityntöihin – kaikki liitynnät helposti ja edullisesti yhdellä työkalulla.

FLEX FireBridge tietoturvatyökalu mahdollistaa suojatun ja nopean tiedonsiirron erillisten OT-verkkojen ja -järjestelmien välillä – tiedon turvallinen jako ja käyttö eri kohteiden kesken.

Reaaliaikainen valvomoympäristö

AVEVA HMI SCADA -portfolio mahdollistaa liiketoiminnan suorituskyvyn parantamisen ja auttaa tehostamaan toiminnan joustavuutta. Teknologian liitettävyys, yhteentoimivuus ja laajennettavuus mahdollistavat tarpeiden mukaan skaalautuvan toteutuksen.

Webinaarissa käydään läpi uuusimmat Wonderware System Platform ja InTouch HMI 2020 versiot, jotka tarjoavat uusinta sukupolvea olevan alustan operatiivisen toiminnan tehostamiseen.

Tutustu menestystarinoihimme

Tutustu menestystarinoihimme

Valmet Automotive

AVEVA provides MES, operations and performance
improvements to Valmet’s automotive manufacturing.

Lue lisää →

Borg Manufacturing

Australialainen Borg Manufacturing tehosti toimintaansa 400% integroituaan AVEVA MES -ratkaisun toiminnanohjaus- ja automaatiojärjestelmäänsä.

Lue lisää →

Danone Specialized Nutrition

Danone Specialized Nutrition enables their Digital Manufacturing vision with AVEVA Manufacturing Execution System

Lue lisää →