ASEM™ 6300: Visualisointi ja PC-tuotteet kaikkiin ympäristöihin

Rockwell Automation teollisuustietokoneiden, Thin Clientien ja näyttöjen ASEM tuoteperhe on suunniteltu digitalisoinnin uusiin sovelluksiin.

ASEM™ 6300 teollisuus PC:t, Thin Clientit, ja monitorit

Saat täydellisen kokonaiskuvan laitoksen tai linjaston toiminnasta ASEM™ 6300 -tuotesarjan avulla ja pystyt kehittämään sekä optimoimaan operatiivista toimintaa haluttuun suuntaan. 

ASEM 6300 (aiemmin VersaView 6300) yhdistää FactoryTalk® View Human Machine Interface (HMI) -ohjelmiston ja ThinManager® thin client -hallintaohjelmiston täydelliseksi visualisointiratkaisuksi.

Paranna laatua

Automatisoi reaaliaikaiset laaduntarkastukset ja auta estämään virheitä valmistusprosessissa. Varmista, että kaikki, mikä tulee linjalta, vastaa haluttua standarditasoa.

Lisää tuottavuutta

Antaa enemmän tietoa laitoksen toiminnoista, jotta tuotantoa saadaan tehostettua vähemmällä työmäärällä. Ennakoiva analytiikka auttaa estämään ylimääräiset seisokit, mikä vähentää toiminnan kokonaiskustannuksia.

Vähennä riskejä

Rakenna tuotantoympäristö, jossa hyödynnät älykkään teknologian mahdollisuuksia torjumalla turvallisuusuhkia, parantamalla työpaikan turvallisuutta ja vahvistamalla järjestelmien toiminnallisuuksia.

Tehokkuus toiminnan tavoitteena

Rockwell Automation on teollisuusautomaation ja digitaalisen muutoksen globaali johtaja. Heidän uudistettu ASEM 6300-sarjan teollisuus PC:t, Thin Clientit ja näytöt on suunniteltu operatiivisen toiminnan optimointiin. Yhdessä Klinkmann asiantuntijoiden kanssa Rockwell Automation ratkaisut ovat helposti implementoitavissa niin pieneen kuin suureen laitokseen. 

Hardware

Löydä uusia mahdollisuuksia ASEM 6300 Industrial PC:llä

Kerää ja jaa dataa organisaatiosi sisällä erittäin tehokkaalla PC-ratkaisulla, joka mahtuu pieneen tilaan. Saadun datan avulla pystyt tehostamaan työskentelytapoja ja tekemään tehokkaasti päätöksiä tulevaisuuden toiminnoista.

Hardware

Säästä tilaa ASEM 6300 Thin Client -laitteiden avulla

Säästä vielä enemmän tilaa ja operoi Thin Client PC-tietokoneiden avulla. Thin Client muodostaa etäyhteyden palvelinpohjaiseen ympäristöön, jonka avulla se voi ajaa sovelluksia, tallentaa tietoja ja säästää lisätilaa lattialla.

Hardware

Visualisoi toimintaasi tehokkaasti ASEM 6300 -näytöillä

Kun on tarve päästä nopeasti ohjaamaan prosessia tai käsiksi kerättyyn tietoon analysoidaksesi suorituskykyä, on LED taustavalaistut HMI:t oikea valinta. Ne on suunniteltu kestämään teollisuusympäristössä, päivittäisessä käytössä, jopa haastavissa olosuhteissa. 

Teollisuusautomaation uudet mahdollisuudet – Integroi kestävä, tehokas HMI-ratkaisu teollisuusympäristöösi

Älykäs valmistus ja digitaalinen muutos tarkoittaa laitteiden yhdistämistä koneisiin, järjestelmiin ja lopulta koko yrityksen infrastruktuuriin. 

Siihen kuuluvat myös kolme keskeistä tuottavuustekijää:

  1. Automaatio
  2. Tiedonkeruu operatiivisesta toiminnasta
  3. Kehittynyt analytiikka

Lisäksi älykkään valmistuksen ansiosta voidaan paremmin suojata asiakastietoja, immateriaalioikeuksia, resursseja, työntekijöitä ja ympäristöä.

Klinkmannin asiantuntemuksen ja kumppanien ansiosta saat käyttöösi ainutlaatuisen ymmärryksen IT-ratkaisujen, koneiden, laitteiden ja prosessien integraatiosta. Klinkmann auttaa sinua sekä onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, että älykkäämmän ja turvallisemman infrastruktuurin rakentamisessa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Klinkmannin asiantuntemuksen ja kumppanien ansiosta saat käyttöösi ainutlaatuisen ymmärryksen IT-ratkaisujen, koneiden, laitteiden ja prosessien integraatiosta. Klinkmann auttaa sinua sekä onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, että älykkäämmän ja turvallisemman infrastruktuurin rakentamisessa.

ASEM 6300 eBook

How an Industrial Control System Delivers Operational Success
Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen

Visibility that creates new value

How manufacturers are driving digital transformation to gain a complete view of operations.

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen