AVEVA Edge to Enterprise

Edge to Enterprise -strategia ei ole yksittäinen tuote vaan useiden sovellusten muodostama ratkaisu, joka kokoaa aiemmin hajanaisen ja saavuttamattomissa olleen datan yhteen näkymään. Näin koko tuotantoprosessia voidaan tarkastella yhdellä vilkaisulla ja päätöksenteko ja prosessien optimointi on reaaliaikaista ja tehokasta.

AVEVAn Edge to Enterprise -ratkaisut mahdollistavat koko tuotantoprosessin valvonnan

Klinkmann toimittaa ratkaisut teollisen tuotantoautomaatioprosessin eri vaiheisiin. Kartoitamme yrityksesi nykyisen tilanteen ja autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut tulevaisuutta varten. Tehokkaat ohjelmistoratkaisut on helppo linkittää asiakkaidemme olemassa oleviin järjestelmiin.

AVEVAn Edge to Enterprise tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, jotka on mahdollista räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin sopiviksi. Vaikka yksittäiset Edge to Enterprise -ratkaisun osat ovat tärkeitä yrityksen toiminnalle, päästään osien integroinnilla merkittävästi paranneltuun ja kokonaisvaltaiseen lopputulokseen. Klinkmann auttaa yritystäsi valitsemaan oikeat ratkaisut ja integroimaan ne olemassa oleviin prosesseihin niin, että yrityksesi yltää sille asetettuihin tavoitteisiin.

AVEVA on ainoa teollisten automaatio-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka tuottaa ratkaisuja peruslaskennasta ja analytiikasta laitteiden valvontaan sekä HMI-, SCADA- ja suuryritystason valvonta- ja hallintaratkaisuihin asti. AVEVAn ohjelmistoratkaisuiden avulla lisäät tai lasket tuotantomääriä helposti yrityksesi toimintaolosuhteiden mukaan ja optimoit tuotantokapasiteetin tasoa sitä mukaa, kun yrityksesi kasvaa.

Lataa AVEVA Edge to Enterprise infograafi

Tutustu koko Edge to Enterprise -ratkaisuun ja sen ohjelmistoihin yhdellä silmäyksellä.

Katso AVEVA Edge to Enterprise Strategia -webinaari

Tämän päivän kilpailuympäristössä, haasteena on saada maksimaalinen hyöty irti laitteistosta. Kilpailukyvyn ylläpitäminen vaatii jatkuvaa prosessien kehittämistä.

Tämän webinaarin jälkeen tiedät vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä Edge-to-Enterprise tarkoittaa?
  • Minkä takia se on tärkeää?
  • Millainen AVEVAn lähestymiskulma on Edge-to-Enterpriseen?
  • Miksi sinun tulisi harkita Edge-to-Enterprise -strategiaa omassa yrityksessäsi

     

Edge to Enterprise -ratkaisun tarjoamat hyödyt

AVEVAn Edge to Enterprise -ratkaisun avulla voit valvoa laitoksesi koko tuotantoprosessia. AVEVAn ratkaisut soveltuvat kaikille aloille, niin pieniin kuin suuriinkin prosesseihin.

Joustavat ja mukautuvat ratkaisut

Edge to Enterprise -ratkaisut on suunniteltu joustaviksi sekä kaupallisesti, rakenteellisesti että teknisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ratkaisut sopivat yhteen olemassa olevien järjestelmiesi kanssa ja pääset kehittämään yrityksesi toimintaa eteenpäin.

Järkevää lisensointia – AVEVAn innovatiiviset ohjelmistoratkaisut mahdollistavat parhaat työskentelytavat. AVEVA Flex tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ilman tunnistemääriin, I/O:hon, web- tai asiakaslaitteisiin liittyviä rajoituksia. Voit lisätä käyttäjiä ilman suuria lisäkuluja ja kehittää tuotantojärjestelmääsi ilman rajoituksia. AVEVA Flex on täydellinen ratkaisu, kun haluat käynnistää tuotantoprosessit ilman mittavia etukäteisinvestointeja. Ohjelmistoratkaisu antaa sinulle pääsyn koko AVEVAn mittavaan Edge to Enterprise -ratkaisujen valikoimaan.

Kunnioitamme investointipäätöksiäsi – Eri aloilla on erilaiset sovellus- ja työvoimaratkaisut sekä vaatimukset. Me AVEVAlla ymmärrämme tämän, ja siksi kaikki Edge to Enterprise -ohjelmistoratkaisumme ovat yhteensopivia muiden järjestelmien kanssa. Ratkaisumme tukevat investointejasi niin, että yrityksesi prosesseja on mahdollista kehittää joustavasti ja jatkuvasti. System Platform -ohjelmiston uusimman päivityksen myötä ohjelmistoratkaisulla on yhteensopivuustakuu ja prosessiesi tekninen taso (kuten .NET-ohjaimet ja ulkopuoliset kirjastot) päivittyvät sujuvasti 2020-luvulle.

Parempaa ennustettavuutta yhtenäisillä ratkaisuilla

Yhtenäistäminen parantaa ennustettavuutta ja yrityksesi tuotannon tehokkuutta. Tällöin voit olla varma, että yrityksesi prosessit etenevät odotetulla tavalla.

Teollisen grafiikan uudet standardit mahdollistavat rajattomat käyttömahdollisuudet yhdellä käyttöönotolla. Uutuutena yhtenäinen teollinen grafiikka kaikissa Edge to Enterprise -ratkaisuissa. InTouch HMI- ja System Platform -ohjelmistojen lisäksi AVEVA on lisännyt nämä graafiset ominaisuudet myös pilviratkaisuihin AVEVA Edge ja AVEVA Connect. Yhtenäistä yrityksesi ratkaisuja sekä paranna uudelleenkäytettävyyttä ja yhteistyötä kaikkien yrityksen henkilöiden ja toimipisteiden välillä. Katso lisää aiheesta >>

Edgen pilvihallinnointi – Markkinoilla on yhä enemmän Edge- ja IIoT-laitteita, joten laitteiden hyvä hallintastrategia on tärkeässä roolissa. Helppo käyttöönotto, ylläpito ja päivitykset sekä IIoT-laitteisiin sisäänrakennetut hallinta- ja etähallintamahdollisuudet pienentävät laitteen omistuskustannuksia ja parantavat ohjelmien elinkaaren hallintaa.

Työvoiman käyttöönotto

Kun yrityksesi henkilöstöllä on käytössään kaikki tieto sekä oikeat työkalut ja prosessit, työskentely sujuu fiksummin paikasta riippumatta.

Mahdollisuus etä- ja asiakaslaitekäyttöön – AVEVA tarjoaa yrityksellesi varman teknologian, joka yhdistää työn ja tekijät sekä mahdollistaa yhteistyön yrityksen eri alueiden välillä. Tarjoamme käyttöösi tehokkaat välineet web-pohjaisten sovellusten valvontaan. AVEVA InTouch HMI, (ent. Wonderware) -ohjelman mobiilisovellukseen on tehty parannuksia, kuten mahdollisuus katsella ja tehdä tehdaspohjan tietoihin muutoksia reaaliajassa, kun taas AVEVA Edgen täysin HTML5-yhteensopivaa asiakaslaitekäyttöä on parannettu entisestään.

Sujuvammat prosessit

Kun työntekijät ymmärtävät ratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet, he tekevät päätöksiä itsevarmasti, työskentelevät sujuvasti sekä analysoivat olosuhteita ja tekevät perusteltuja päätöksiä nopeasti.

Paranneltu muutosten hallinta – Yritysten täytyy voida luottaa prosessiensa perustuksiin reagoidakseen muutoksiin nopeasti. Olemme parantaneet AVEVA System Platform 2020 -ohjelman (ent. Wonderware) sisäänkirjautumisaikaa ja teknistä tehokkuutta kehittääksemme tuotannon prosessien jatkuvuutta ja hallintaa sekä mahdollistaaksemme helpomman yhteistyön kehittäjien välillä.

Parempi näkyvyys – AVEVA on sitoutunut toimittamaan yrityksille teknologiaa, joka tukee ja parantaa niiden toimintaa. Voit nyt käyttää AVEVA Insight -ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ja yhdistää tekoälyn reaaliaikaiseen päätöksentekoon HMI SCADA -tasolla, jolloin poikkeamat huomataan ja raportoidaan automaattisesti.  Laitoksen teknikoilla on nyt suora näkymä PLC-ohjaimen suoritustietoihin, mikä helpottaa PLC-ongelmien reaaliaikaista vianmääritystä.

Lataa esite AVEVAn Edge to Enterprise -ratkaisuista

Tutustu uuteen tapaan lähestyä teollisuuden tiedonhallintaa. Ratkaisut auttavat sinua tekemään päätöksiä nopeammin ja parantamaan yrityksesi tuottavuutta.

AVEVA Operations Control auttaa operatiivisiä tiimejä yhdenmukaistamaan toimintaansa

Edge to Enterprisen operatiivinen toiminnanohjausjärjestelmä AVEVA Operations Control vahvistaa yksikköjen välistä tiimityötä ja ohjaa kohti yhteisia tavoitteita

Operatiivisen toiminnan eri yksiköillä on kaikilla yhteinen tavoite, vaikka ne saattavat sijaita toisistaan etäällä. Usein näkemykset yhteisestä tekemisestä vaihtelevat eri yksiköillä. Siksi tarvitaan ohjelmistoratkaisuja, jotka ohjaavat toimintaa ja yhdistävät liiketoiminnan eri osa-alueita toisiinsa helposti ymmärrettävällä tavalla.

Osana AVEVA Flexiä AVEVA Operations Control tarjoaa yksinkertaistetun lisenssimallin joka tuo AVEVAn koko HMI-, SCADA- ja Operations tuotevalikoiman käyttöösi helpottamaan ja parantamaan päivittäistä päätöksentekoa koko liiketoiminnassa.

InTouch HMI

InTouch HMI:ssä on tehokas käyttöliittymä, edistynyt grafiikka ja etäverkkokatselumahdollisuus. Kolmannes maailman teollisuuden yrityksistä käyttää tätä ohjelmistoratkaisua.

InTouch HMI

Prosessien ja järjestelmien tehokas operointi vaatii toimiakseen reaaliaikaista HMI-käyttöliittymää ihmisen ja automaation väliin. Aveva InTouch –ratkaisu skaalautuu yksittäisen koneen ohjauksesta kokonaisen tehtaan valvomoratkaisuksi.

AVEVA Wonderware InTouch HMI  liittää yhteen kaikkien merkittävien automaatiotoimittajien tuotteet: Rockwell, Siemens, Omron, ABB, Honeywell jne.

AVEVA Wonderware InTouch HMI tarjoaa myös web-pohjaisen ja mobiililaitteisiin sopivan valvomoliitynnän paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Real-Time Operations Control Platform for Supervisory, HMI, SCADA and IIoT

Watch our webinar to learn about the latest releases across our HMI SCADA portfolio (System Platform and InTouch HMI) which deliver a fundamental step change in operational value.

Opi AVEVA Wonderware InTouch -perusteet koulutuksessa

Tämä on InTouch valvomo-ohjelmistosta 4 päivää kestävä peruskurssi, jonka aikana käydään läpi InTouchin tärkeimmät ominaisuudet ja tutustutaan sovellusten tekoon hyödyntäen Archestra symbooleja ja uutta Situational Awareness kirjastoa.

InTouch kurssin tavoite on antaa perustiedot ja osaamisen InTouchin käytöstä automaatio- ja verkkosovelluksissa. Varmistaa InTouchin oikean ja optimaalisen käytön erilaisissa ympäristöissä. Kurssia suositellaan kaikille InTouchia käyttäville henkilöille.

Citect SCADA

Citect SCADA on ohjelmistoratkaisu tuotantoprosesseihin, joissa käsitellään suuria määriä dataa ja tunnisteita. SCADAn visualisointia ja teknistä tehokkuutta korostavat ohjelmistoratkaisun käyttövalmis tilannetietoisuuskyky ja konteksti-intuitiivinen työskentelynäkymä.

Citect Scada

Citect SCADA valvomo-ohjelmistoilla on merkittävä käyttäjäkunta Suomessa sekä kansainvälisesti. Citect SCADA ja AVEVA Wonderware automaatio-ohjelmistot ovat yhdessä osa AVEVA -konsernin ohjelmistotarjontaa.

Citect SCADA yksinkertaistaa ja nopeuttaa digitaalista muutosta tarjoten monia ominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden hyödyntää kasvavaa määrää datapisteitä.

Yhdistetty näkymä toiminnoista ja paremmat visuaaliset mahdollisuudet tekevät Citect SCADAsta tehokkaamman kuin koskaan aiemmin.

Paranna operatiivista tuottavuutta ja reaaliaikaista päätöksentekoa integroidulla hälytysten syy-, seuraus- ja vastaustiedoilla, jotka ovat helposti saatavilla ohjelmistosta.

MONITOR & CONTROL WEBINAR: Citect SCADA 2018 R2

Citect SCADA provides intuitive configuration tools and powerful engineering features to help you consolidate and streamline control from an increasing array of input. In this technical webinar you will hear about new features Citect SCADA has to offer.

Osallistu Citect SCADA -koulutukseen

Klinkmann Citect SCADA -kurssi on peruskurssi, jonka aikana käydään läpi ohjelmiston perusominaisuudet ja tutustutaan Citect Studio kehitysympäristöön.

Citect SCADA perusteet kurssin tavoite on antaa perustiedot ja osaaminen Citect Studio -ohjelmiston käyttöön automaatio- ja verkkosovelluksissa.

Kurssia suositellaan kaikille Citect Studio -ohjelmistoa harkitseville tai sitä käyttäville henkilöille.

AVEVA System Platform

System Platform on responsiivinen, mukautettava ja yrityksen prosesseihin integroitava ratkaisu valvonta-, SCADA-, HMI- ja IIoT-sovelluksille. System Platform on yhteiskäyttöön ja standardeihin perustuva alusta, joka yhdistää yrityksen kaikkien toimipisteiden ihmiset, prosessit ja laitteet sekä mahdollistaa jatkuvan prosessien kehittämisen ja reaaliaikaisen tuen päätöksille.

System Platform

Aveva System Platform yhdessä InTouch OMI visualisoinnin kanssa tarjoaa erittäin tehokkaan ja skaalautuvan ohjelmistoratkaisun lähtien yksittäisen tuotantolinjan valvomosta aina yritystason MES-tuotannonohjaukseen.

Aveva System Platform auttaa yhdenmukaistamaan tuotantolinjojen ja kokonaisten tehtaiden toimintaa sekä hallitsemaan reaaliaikaista tieto, hälytyksiä ja tapahtumia. Aveva Historian tiedonkeruu on integroitu osa System Platform järjestelmää.

AVEVA Wonderware System Platform tarjoaa sovellushallinnan alustan ja julkaisee halutun tiedon eri päätelaitteille.

Real-Time Operations Control Platform for Supervisory, HMI, SCADA and IIoT

Watch our webinar to learn about the latest releases across our HMI SCADA portfolio (System Platform and InTouch HMI) which deliver a fundamental step change in operational value.

Historian

Paranna päätöksentekoa ja tehosta koko organisaation yhteistyötä. AVEVA Historian tallentaa teollisuuden korkealaatuista dataa sekä kuroo kiinni IT- ja OT-järjestelmien välistä kuilua, jolloin yrityksen toiminnallinen suorituskyky kasvaa.

Historian

Aveva Historian on tehokas prosessitietokanta, joka pystyy tallentamaan nykypäivän teollisuuslaitoksista tuotetun valtavan määrän tietoja. AVEVA Historian avaa pääsyn prosessi-, hälytys- ja tapahtumadataan. Standardi SQL-rajapinta mahdollistaa eri raportointityökalujen käytön ja helpottaa raporttien tekemistä eri käyttötarkoituksiin.

Klinkmann järjestää Historian -ohjelmistosta 3 päivää kestävän peruskurssin, jonka aikana käydään läpi tietokannan käyttö automaatiossa sekä Historian -ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet. Samalla tutustutaan tiedonkeruun konfigurointiin, ja Historian client-ohjelmien käyttöön sekä Dreamreports ja Intelligence raportointiohjemiin.

Wonderware Historian kurssin tavoite on antaa perustiedot ja osaaminen Historian Serverin käytöstä tiedonkeruusovelluksissa ja varmistaa Historian Serverin oikea, optimaalinen käyttö erilaisissa ympäristöissä.

Kurssia suositellaan kaikille prosessintiedonkeruusta/analysoinnista vastuussa oleville henkilöille. Yli neljän henkilön ryhmille järjestämme myös asiakaskohtaista koulutusta. 

AVEVA Insight

Pilvipalvelu näyttää yrityksesi koko toimintarakenteen, jolloin voit tehdä parempia ja nopeampia ratkaisuja.

AVEVA Insight

AVEVA Insight tarjoaa käyttöösi tietoa ja tekoälymahdollisuuksia, joita hyödyntämällä yrityksesi toiminnan luotettavuus ja suorituskyky paranevat. Ratkaisun alhaiset kustannukset ja nopea käyttöönotto tarkoittavat, että pääset hetkessä tarkastelemaan yrityksesi uusia mahdollisuuksia. AVEVA InSight visualisoi Historianin datan verkkoselaimen kautta. Online InSight on turvallinen, monen käyttäjän pilvessä oleva Historiaaniin perustuva tiedonkeruuratkaisu, joka toimitetaan (SaaS) palveluna.
Automaatio-ohjelmistot, joilla toteutat valvomoratkaisut, tiedonkeruun ja raportoinnin. Katso myös Matrikon OPC-ratkaisut ja DreamReport!

AVEVA Insight – a cloud platform for industrial operations

AVEVA Insight simplifies the complex. It combines AVEVA’s leading operations management and asset performance technologies into one easy-to-use cloud-based solution, enabling your teams to collaboratively manage your operations and assets from anywhere, at anytime.

Tutustu menestystarinoihimme

Tutustu menestystarinoihimme

Valmet Automotive

AVEVA provides MES, operations and performance
improvements to Valmet’s automotive manufacturing.

Lue lisää →

Borg Manufacturing

Australialainen Borg Manufacturing tehosti toimintaansa 400% integroituaan AVEVA MES -ratkaisun toiminnanohjaus- ja automaatiojärjestelmäänsä.

Lue lisää →

Danone Specialized Nutrition

Danone Specialized Nutrition enables their Digital Manufacturing vision with AVEVA Manufacturing Execution System

Lue lisää →