Ketterä ja kokonaisvaltainen toiminnanohjaus

AVEVAn Edge to Enterprise -strategiaan kuuluva kokonaisvaltainen toiminnanohjaus Operations Control ei ole yksittäinen tuote vaan useiden sovellusten muodostama ratkaisu, joka kokoaa aiemmin hajanaisen ja saavuttamattomissa olleen datan tehokkaasti yhteen näkymään. 

AVEVAn ratkaisut mahdollistavat koko tuotantoprosessin valvonnan

Operatiivista toimintaa kokonaan uudella tasolla

AVEVAn ratkaisut tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia, jotka on mahdollista räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin sopiviksi. Vaikka yksittäiset Edge to Enterprise -ratkaisun osat ovat tärkeitä yrityksen toiminnalle, päästään osien integroinnilla merkittävästi paranneltuun ja kokonaisvaltaiseen lopputulokseen. 

AVEVA on ainoa teollisten automaatio-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka tuottaa ratkaisuja peruslaskennasta ja analytiikasta laitteiden valvontaan sekä HMI-, SCADA- ja suuryritystason valvonta- ja hallintaratkaisuihin asti. 

AVEVA Operations Control toiminnanohjaukset avainhyödyt

Digitalisoi ja tehosta niin analytiikkaa kuin prosesseja

Muuta prosesseja syväluotaavien analyysien pohjalta

Lisää luottamusta järjestelmiin ja toimintaan

Vähennä jätettä ja energiankulutusta optimoimalla 

Paranna ymmärrystä yksittäisestä laitteesta koko yrityksen toimintaan

Vahvista päätöksentekokykyä ja luottamusta kerättyyn tietoon

Hyödynnä hybridipilvi- ja IIoT-arkkitehtuurit täysimääräisesti

Yhdistä tiimejä kohti tehokkaampaa ja modernimpaa toimintaa

Digitalisoimalla ja mittaamalla toimintaa voidaan parantaa prosessien kaikissa vaiheissa

Analytiikka, Data ja Mittarit

Monitoroi kaikkien tärkeiden toimintojen tehokkuutta ja suorituskykyä. Analysoi dataa ja jaa tärkeimmistä mittareista tietoa eteenpäin.

Ratkaisut:

Human Machine Interface


Industrial Internet of Things

 • AVEVA Edge (Tulossa pian!)

Optimoi ja kehitä toimintaa

Optimoi prosesseja, vähennä seisokkiaikoja ja paranna suorituskykyä kerätyn datan pohjalta. Ohjaa toimintaa kohti tehokkaampaa työskentelyä.

Ratkaisut:

Operations Control Platform

Supervisory Control

Kokonaisvaltainen ohjaaminen

Varmista toiminnan tehokkuus, kannattavuus ja kestävyys, kaikilla toiminnan tasoilla aina yksittäisestä koneesta koko fasiliteettiin.

Ratkaisut:

Enterprise Visualization

Nopea ja kustannustehokas tapa mitata energiankulutusta ja optimoida toimintaa

Klinkmannin energianmittausratkaisulla saat mittauksen ja energiaraportoinnin käyntiin energian optimointia varten muutamassa päivässä kuukausien sijaan.

Ajankohtaisia ratkaisuja: Joko mittaat ja analysoit energiankulutustasi?​

Energian hinnan noustessa nopeasti, minkä tahansa laitoksen ja tuotantolaitoksen on aika alkaa tarkastella sähkölaskuaan yhtenä osana käyttökustannuksia.

AVEVA Insight pilviratkaisu tarjoaa tiedon käyttökelpoisessa muodossa ja sisältää tekoälyominaisuuksia, joilla mittaat ja parannat toiminnan suorituskykyä. 

AVEVA Insight pilviratkaisuun saat kerättyä reaaliaikaista tietoa asennetuista mittareista ja ohjauslaitteista. Päivitä analytiikkasi ja paranna niitä tekoälyllä ja koneoppimisella AVEVA Insightin avulla.

Klinkmann toimittaa turvallisia ja luotettavia ratkaisuja, jotka on helppo integroida markkinoiden johtaviin mittareihin, kuten Carlo Gavazzi ja Schneider Electric.

Mikä malli sopisi sinulle parhaiten?

AVEVA Edge

Täydellinen ratkaisu tiimeille, jotka tarvitsevat paikallista prosessiseurantaa ja -ohjausta omaisuus-, laitteisto- tai linjatasolla IIoT:n ja sulautettujen HMI-ominaisuuksien kanssa.

Tämä ratkaisu sisältää:

 • AVEVA Edge
 • AVEVA InTouch HMI
 • AVEVA Insight
 • AVEVA Teamwork
 • AVEVA Reports for Operations

AVEVA Supervisory

Ihanteellinen hajautetun SCADA:n tai toiminnanohjausjärjestelmän keskitettyyn hallintaan yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jonka tarkoituksena on edistää standardisointia eri osastojen välillä.

Tämä ratkaisu sisältää:

 • AVEVA Plant SCADA
 • AVEVA System Platform
 • AVEVA Insight
 • AVEVA Teamwork
 • AVEVA Reports for Operations

AVEVA Enterprise

IT/OT-konvergenssialusta, jonka tavoitteena on lisätä yhteistyötä ja yritysten näkyvyyttä alueellisissa tai globaaleissa toiminnoissa.

Tämä ratkaisu sisältää:

 • AVEVA Unified Operations Center
 • AVEVA Insight
 • AVEVA Teamwork
 • AVEVA Reports for Operations

AVEVA Flex

AVEVA Flex-ratkaisu tarjoaa joustavuutta ja käyttömukavuutta tarjoamalla markkinoiden johtavat ohjelmistoratkaisut.

Osana AVEVA Flexiä AVEVA Operations Control tarjoaa yksinkertaistetun lisenssimallin joka tuo AVEVAn koko HMI-, SCADA- ja Operations tuotevalikoiman käyttöösi helpottamaan ja parantamaan päivittäistä päätöksentekoa koko liiketoiminnassa.

AVEVA Operations Control ohjaa kohti yhteisiä tavoitteita

Edge to Enterprisen operatiivinen toiminnanohjausjärjestelmä AVEVA Operations Control vahvistaa yksikköjen välistä tiimityötä ja ohjaa kohti yhteisia tavoitteita

Ratkaisuja, jotka yhdistävät liiketoiminnan osa-alueita toisiinsa helposti ja joustavasti

Operatiivisen toiminnan eri yksiköillä on kaikilla yhteinen tavoite, vaikka ne saattavat sijaita toisistaan etäällä. Usein näkemykset yhteisestä tekemisestä vaihtelevat eri yksiköillä.

Siksi tarvitaan ohjelmistoratkaisuja, jotka ohjaavat toimintaa ja yhdistävät liiketoiminnan eri osa-alueita toisiinsa helposti ymmärrettävällä tavalla.

Osana AVEVA Flexiä AVEVA Operations Control tarjoaa yksinkertaistetun lisenssimallin joka tuo AVEVAn koko HMI-, SCADA- ja Operations tuotevalikoiman käyttöösi helpottamaan ja parantamaan päivittäistä päätöksentekoa koko liiketoiminnassa.

Oletko valmis tietämään lisää?

Klinkmann Global Services Teamin ammattilaiset ovat valmiita auttamaan sinua tekemään tarvittavat muutokset tehokkaamman ja luotettavan toiminnanhallintaratkaisun toteuttamiseksi.

Tutustu artikkeleihin

AVEVA Operations Control
e-book

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen

Varaa aika asiantuntijan kanssa

Täytä yhteystiedot ja valitse päivämäärä.