Allen-Bradleyn taajuusmuuttaja Armor™ PowerFlex® moottorinohjaukseen

Uuden sukupolven taajuusmuuttaja Armor™ PowerFlex® moottorinohjaukseen

Olemme vieneet On-Machine moottorinohjauksen uudelle tasolle Allen-Bradleyn taajuusmuuttaja Armor™ PowerFlex®:n avulla. Älykäs, turvallinenja yksinkertainenArmor™ PowerFlex® on skaalautuva ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin sovellustarpeisiin tehokkaasti. 

Allen-Bradleyn taajuusmuuttaja tekee suurimman työn, jotta sinulla jää aikaa muuhun

Olitpa sitten kone-ja laitevalmistaja tai loppukäyttäjä, tuotannon käyttöönsaattaminen nopeasti on tärkeää, koska aika on arvokasta.  

Koska Armor™ PowerFlex® ja Logix PLC:t käyttävät samaa yhteistä ja käyttäjäystävällistä ohjelmointiympäristöä, on yhtenäisen Rockwell Automation -järjestelmän suunnittelu, integrointi ja ylläpito yksinkertaista ja nopeaa. 

Ratkaisu tehostaa käyttöönottoa valmiiden sisäänrakennetuiden käynnistystoimintojen avulla ja nopeuttaa asennusaikaa joustavien asennussuuntien ja pikaliittimien ansiosta. 

Allen-Bradley taajuusmuuttaja tuotannon tehostamiseen Klinkmannilta

Mitä kaikkea voisit tehdä suuremmalla määrällä tietoa?

Järjestelmien on toimittava luotettavasti kaikkina aikoina. Ennakoivan kunnossapidon avulla pysyt askeleen edellä ja tiedät milloin huoltoa tarvitaan.

Ennakoivan kunnossapidon järjestelmät tarkkailevat Armor™ PowerFlex® komponenttien ikää ja ilmoittavat milloin voit hoitaa mahdolliset vaihdot tehokkaasti ilman kalliita ja suunnittelemattomia seisokkeja.

Jos huollon tarve kuitenkin tulee yllättäen, voit luottaa nopeampaan uudelleen käynnistykseen automatiikan/konfiguroinnin (ADR/ADC) ansiosta.

▶ Rockwell Automation tarjoaa laskurin säästöjen laskemiseen omilla verkkosivuillaan. Kokeile!

▶ Tutustu myös Rockwell Automation taajuusmuuttajan valintaoppaaseen

▶ Servomoottorit ja taajuusmuuttajat Rockwell Automationin omilla verkkosivuilla

Mietityttääkö Allen-Bradley taajuusmuuttajan sopivuus?

Varmista taajuusmuuttaja Armor™ PowerFlex®:in sopivuus käyttöösi tarkistamalla tekniset tiedot esitteistä. Lataa esite kone- ja laitevalmistajalle sekä loppukäyttäjälle klikkaamalla linkkejä.

Kestävyys ja turvallisuus on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa

Välineiden pesu on toisinaan välttämätöntä. Armor™ PowerFlex® taajuusmuuttaja on suunniteltu kestämään vettä ja pesua. Lisäksi turvallisuus on integroitu siihen mukaan. Verkotetut ratkaisut yksinkertaistavat koneen suunnittelua ja vähentävät tarvetta ylimääräisille tai päällekkäisille laitteille.

Armor™ PowerFlex® ominaisuudet ja tekniset tiedot

Löydä lisää Armor™ PowerFlex® taajuusmuuttajan ominaisuuksista ja eduista tutustumalla alla olevaan 3D-malliin. Klikkaamalla kuvaa pääset pyörittämään mallia. 

Varmista Armor™ PowerFlex®:in sopivuus käyttöösi tarkistamalla tekniset tiedot esitteistä

Lataa esite kone- ja laitevalmistajalle sekä loppukäyttäjälle klikkaamalla linkkejä.

Tutustu artikkeleihin ja menestystarinoihin

Amor PowerFlex OEM -Infograafi

Pääset lataamaan infograafin täyttämällä lomakkeen

Amor PowerFlex End Users -Infograafi

Pääset lataamaan infograafin täyttämällä lomakkeen

SMART Starts Here eBook

Pääset lataamaan e-bookin täyttämällä lomakkeen