Klinkmann Group – komponenteista ratkaisuihin

Klinkmann

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Ydinosaamistamme ovat kone- ja laiteohjaukset, automaation tietoverkot/tietosuoja ml. teollinen internet, tuotantoautomaatio, sähkökeskusten tekniikka sekä erilaiset energiasovellukset. Myymme ja tuemme maailman johtavien alan valmistajien tuotteita myyntialueillamme. Vahva tekninen palveluryhmämme varmistaa oikean sovellusratkaisun määrityksen, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan ylläpidon.

Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja toimintaansa.

Organisaatio

Klinkmann työllistää yli 250 alan ammattilaista ja teknistä asiantuntijaa eri markkina-alueilla. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa asiantuntevassa myynti- ja tukitiimissä:

Ratkaisumyynti – automaatio- ja tiedonsiirtoratkaisut
Aluemyynti – ohjaus- ja sähkökeskussovellukset
Finn Electric Oy – energia-alan tuotteet ja ratkaisut www.finnelectric.fi

Suomen lisäksi Klinkmannin toimistot sijaitsevat Baltian maissa, Venäjällä ja muissa CIS-maissa. Helsingissä sijaitseva keskusvarastomme sekä paikalliset aluevarastot ja asiakaspalvelukeskuksemme varmistavat nopean palvelun ja nopeat toimitukset. Kehitysyksikkömme auttaa uusien teknisten ratkaisujen kehityksessä ja pilotoinnissa.

All Global Klinkmann Offices

Historia, Visio ja Strategia

Klinkmann on suomalainen vuonna 1926 perustettu yksityinen perheyritys – yrityksen pitkä historia takaa vahvan ja vakavaraisen perustan kehittää asiakaspalvelua ja ratkaisutarjontaa sekä laajentaa toimintaa nopeasti kehittyvillä markkinoilla.

Katso ja kuuntele video Klinkmannin taustasta ja toiminnasta sekä toimitusjohtajan kommentit yrityksen tavoitteista.

Klinkmann Story Video