Rockwell Automation - Klinkmann

Rockwell Automation – ohjaustekniikan johtava toimittaja

Rockwell Automation Distributor

Rockwell Automation (Allen-Bradley) on 22.000 työntekijällään maailman johtava teollisuuden automaatioratkaisuihin erikoistunut konserni. Rockwellin tarjonta kattaa ohjelmoitavat logiikat ja muut ohjausratkaisut, taajuusmuuttajat ml. keskijännitekäytöt, servo liikkeenohjauksen sekä ohjauskomponentit ja koneturvaratkaisut. Rockwell ratkaisuilla on merkittävä markkinaosuus ja -hyväksyntä kansainvälisillä markkinoilla.

Rockwell Automation Process Control - Klinkmann

Ohjausjärjestelmät

Skaalautuvat ohjelmoitavat PLC-logiikka -ohjauslaitteet (PAC), useita controller-tyyppejä ja eri malleja erilaisiin sovelluksiin. Safety PLC-logiikat.

TUTUSTU

Rockwell Automation Distributed IO - Klinkmann

I/O -ratkaisut

Tulo- / lähtöyksiköt erilaisten sovellusten vaatimuksiin – paikallisiin ja hajautettuihin ohjauksiin. Kovan käyttöympäristön ja suoraan laitteisiin asennettavat yksiköt. Safety-yksiköt.

TUTUSTU

AC- ja DC-käytöt | taajuusmuuttajat

AC- ja DC-käytöt low tai mid volt -jännitteisiin. Rockwell-moottorit.

TUTUSTU

Rockwell Automation Servo Motors - Klinkmann

Liikkeenohjaus | servokäytöt ja -moottorit

Laaja valikoima servomoottoreita, servoasemia, lineaarisia tuotteita ja liikeohjelmistoja sekä modulaarinen iTRAK® älykäs track-järjestelmä, jonka avulla voidaan rakentaa integroituja liikkeenohjauksen ratkaisuja.

TUTUSTU

Rockwell Automation PanelViewPlus7 - Klinkmann

Operointipäätteet

Operointipäätteet tarjoavat käyttöliittymän vaativiin sovelluksiin. Valikoimassa on erilaisia näytön kokoja, operointitapoja, muistivaihtoehtoja ja kokoonpanoja. Nämä lujatekoiset laitteet ovat täysin valmiita paketteja, jotka sisältävät laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneportit. Operointipäätteet keräävät ja ohjaavat prosessia eri tiedonsiirtoväylien, kuten DeviceNet™, ControlNet™, ja Ethernet / IP™ välityksellä. Laitteet soveltuvat erinomaisesti kovien iskujen, tärinän ja korkean lämpötilan käyttöympäristöihin.

TUTUSTU

Tiedonsiirtoverkot - Klinkmann

Tiedonsiirtoverkot

Stratix-tuoteperheestä ratkaisut verkkosovelluksiin: kytkemiseen, reititykseen, langattomuuteen ja automaation Cyber Security -tietoturvaan.

TUTUSTU

Rockwell Automation Industrial Components - Klinkmann

Teollisuuden ohjaus- ja automaatiokomponentit

Komponentit ohjaukseen ja automaatioon. Testattu laatu ja kestävyys. Laajat kansainväliset hyväksynnät ml. CE, UL ja NEMA.

TUTUSTU

Rockwell Automation Safety Products - Klinkmann

Safety turvatuotteet

Turvatuotteet ja -ratkaisut parantavat koneiden ja laitteiden toiminnallisuutta ja lisäävät henkilöstön turvallisuutta sekä työn tehokkuutta ja tuottavuutta.

TUTUSTU

Rockwell Automation Software - Klinkmann

Rockwell ohjelmistotuotteet sovelluskehitykseen

Helppo sovellussuunnittelu, kehitys ja ylläpito.

TUTUSTU

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.