Rockwell Automation
Wonderware
Hirschmann
Pro-face
Unitronics
eWON
Prosoft
Baumer
Woodhead molex
OPTO 22 Helmholz MatrikonOPC
Unitronics

Unitronics PLC logiikka

 

UNITRONICS PLC logiikka -tuoteperhe tarjoaa täydellisen valikoiman ohjauslaitteita pienistä laite- ja koneohjaussovelluksista laajoihin vesi-, energia-, kiinteistö- tai prosessiautomaatiosovelluksiin.
Edullinen hinta, kiinteä käyttöliittymä ja hyvä tiedonsiirto tekevät logiikoista todellisen ratkaisun erilaisissa laiteohjaus- ja kaukokäyttösovelluksissa.

Unitronics tuotteet ovat yleisesti käytössä mm. seuraavilla sovellusalueilla: 

  • laite- ja koneteollisuus
  • autoteollisuus
  • elintarviketeollisuus
  • muovi- ja tekstiiliteollisuus
  • energia ja ympäristösovellukset
  • vedenkäsittely

kaikkialla siellä, missä tarvitaan automatisoituja prosesseja

V350, maailman paras PLC 2012 – Control Engineering Magazine
Unitronics Courses

Klinkmann toimitti vuonna 2012 yli 15.000 Unitronics PLC+näyttö logiikkaa eri sovellusalueille – kysy lisää käyttökohteista.

Tutustu koko Unitronics valikoimaan, lataa yleisesite tästä:

UNITRONICS logiikka ja näyttö ohjauslaitteet, yleisesite 2015

Unitronics-tuoteryhmä

Unitronics

Unitronics Jazz10 ja Jazz 20 – ohjelmoitava logiikka tekstinäytöllä

Edullinen ja pienikokoinen logiikka kiinteällä I/O:lla ja tekstinäytöllä. Runsaasti muistia ohjelman ja tiedon tallentamiseen. Ohjelmointiin ilmainen netistä ladattava ohjelmisto (PID-säädin, lämpöparitulot, kommunikointi ym.). Tietoliikenneyhteydet erillisen ethernet- tai sarjaliikenneportin kautta. Tyypillisiä käyttökohteita: rakennusautomaatio, puhdas- ja jätevesipumppaamot ja laiteohjaukset.
Lue lisää

Unitronics

Unitronics Vision 130 –ohjelmoitava logiikka graafisella näytöllä

Näyttö 128 х 64 kuvapistettä. V130 – sarjan laitteissa mm. 20 ohjelmoitavaa näppäintä, sisältää 10 käyttäjän määrittämää toimintonäppäintä. Pieni koko ja paljon mahdollisuuksia. Logiikka ja graafinen käyttöliittymä samassa paketissa.
Lue lisää

Unitronics Samba

Unitronics SAMBA – uusi, edullinen PLC 3,5“ , 4,5“ ja 7” värillisellä kosketusnäytöllä

Uskomattoman edullinen logiikka värillisellä kosketusnäytöllä. Mahdollisuus luoda 24 erillistä näyttösivua. Laaja ohjelmoitavuus mahdollistaa mm. PID-säätimen, tietojen keräämisen ja vaikkapa taulukoinnin. Pikalaskentatulot mahdollistavat pulssiantureiden käytön.
Lue lisää

Unitronics

Unitronics Vision 350 – ohjelmoitava logiikka 3,5“ värillisellä kosketusnäytöllä

Sovelluksille jopa 512 I/O pisteeseen asti. Suuri muisti tiedoille ja sovelluksille. Eri tietoliikennetoimintoja. Unitronics Vision 350 S-malli vaativiin olosuhteisiin. Ympäristön ulkokäyttölämpötila -30 °С … +60 °С. Käyttökohteet: kaikki teollisuusautomaatiosovellukset, tietojen kerääminen ja välittäminen. Myös ulkokäyttöön ja vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.
Lue lisää

Unitronics

Unitronics Vision 570 – ohjelmoitava logiikka, jossa 5,7 “värinäyttö

PLC, 5.7″ värillinen kosketusnäyttö + snap-in I/O moduuli. Lisäksi voit laajentaa järjestelmää hajautetulla I/O:lla aina 1000 I/O-pisteeseen asti. Vision 570 on suunniteltu edulliseksi pakettiratkaisuksi erilaisiin laite- ja prosessiohjauksiin. Saat samassa paketissa 5.7″ värillisen kosketusnäytön, hyvät liitynnät (kenttäväylät, internet, GSM-GPRS ja radiomodeemien tuki) sekä kaikki tarvittavat ohjelmointi- ja tiedonkeruun PC-ohjelmistot.
Vision 570 logiikassa on monipuolinen käskykanta erilaisiin ohjauksiin, säädöt ja asemointi sekä laaja oma muisti tiedonkeruuta ja raportointia varten. Oikea ratkaisu, kun tarviset näyttävän ja kustannustehokkaan automaatiolaitteen. Laite- ja koneohjauksiin, vesi-, energia-, kiinteistö- tai prosessiautomaatioon.
Lue lisää

Unitronics UniStream

Unitronics PLC UniStream

Suurille automaatiojärjestelmille (2048 I/O). Tehokas prosessori ja nopea muisti. Korkealaatuinen näyttö 7”/10.4”/15.6”. Elektroniikan kotelointiluokka IP65/66. UniLogic Studio ammattimaiseen sovellusten kehittämiseen. Yksinkertainen säätö, sisältää tietoliikenneyhteydet. Valmis sovelluskirjasto, sopiva koko. Käyttökohteita ovat kaikki keskikokoiset ja suuret automaatiojärjestelmät.
Lue lisää

Unitronics

Unitronics Vision 1040 ja 1210 – ohjelmoitavat logiikat kanssa 10,4 “/ 12,1″ värinäyttö

Unitronics V1040 ja 1210 logiikka & integroitu kosketusnäyttö. Laitteessa yhdistyvät iso 10.4″ / 12.1″ korkealaatuinen SVGA kosketusvärinäyttö, yhdeksän ohjelmoitavaa toimintonäppäintä ja voimakas sekä suorituskykyinen keskusyksikkö erittäin kilpailukykyiseen hinta-laatusuhteeseen. Lisäksi V1040/V1210 laitteella vähennät toteutuksesi kokonaiskustannuksia säästämällä laite-, ohjelmisto-, asennustila-, kehitys- ja huoltokustannuksissa. Snap-in I/O ja hajautettu I/O laajennus jopa 1024 I/O-piiriin asti. Mikro-SD-muistikortti – datan keruu, loki, varmistus ja kloonaus. Jopa 1024 käyttäjän suunnittelemaa näyttöruutua ja 500 kuvaa sovellusta kohden.
Lue lisää

Unitronics

Input/output-laajennusmoduulit

Tarkoitettu lisäämään järjestelmän I/O-määrää.
Lue lisää